Przetargi.pl
Dostawy ogólnych artykułów spożywczych w tym zup, sosów oraz wody i soków dla OSSW w Kulach

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach ogłasza przetarg

  • Adres: 42-110 Popów, Kule 2
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 034 3104030 , fax. 034 3103653
  • Data zamieszczenia: 2016-02-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
    Kule 2 2
    42-110 Popów, woj. śląskie
    tel. 034 3104030, fax. 034 3103653
    REGON: 00067518100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy ogólnych artykułów spożywczych w tym zup, sosów oraz wody i soków dla OSSW w Kulach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia na potrzeby OSSW w Kulach są dostawy ogólnych artykułów spożywczych w tym zup, sosów oraz wody i soków 1 Groch połówki kg 100 2 Orzechy włoskie łusk. kg 10 3 Fasola biała Jaś kg 100 4 Rodzynki kg 10 5 Pasztet drobiowy kg 120 6 Konserwy turystyczne kg 120 7 Ogórek kiszony kg 200 8 Kapusta kiszona kg 400 9 Minikolby kukurydzy kg 10 10 Przecier ogórkowy kg 30 11 Szczaw konserwowy kg 20 12 Koncentrat buraczany l 15 13 Seler konserwowy łagodny kg 70 14 Pieczarki marynowane kg 10 15 Pieczarki krojone kg 20 16 Papryka konserwowa kg 150 17 Chrzan tarty kg 30 18 Pomidory krojone kg 15 19 Koncentrat pomidorowy kg 180 20 Groszek konserwowy kg 100 21 Fasola konserwowa czerwona kg 20 22 Kukurydza konserwowa kg 100 23 Ogórek konserwowy kg 200 24 Żurawina mięsa kg 10 25 Dżem niskosłodzony kg 40 26 Dżem wysokosłodzony kg 150 27 Ananas w syropie kg 30 28 Brzoskwinie w syropie kg 30 29 Śliwki suszone kalifornijskie kg 20 30 Olej roślinny popularny l 400 31 Oliwa z oliwek l 5 32 Mąka pszenna kg 300 33 Kasza jęczmienna kg 150 34 Kasza manna kg 50 35 Kasza gryczana kg 50 36 Płatki - musli kg 5 37 Płatki czekoladowe kg 20 38 Płatki kukurydziane kg 20 39 Płatki z miodem kg 20 40 Ryż biały kg 200 41 Mąka ziemniaczana kg 50 42 Kwasek cytrynowy kg 4 43 Bułka tarta kg 150 44 Groszek ptysiowy kg 10 45 Paluszki solone szt 40 46 Grzanki kg 10 47 Cukier kg 1000 48 Miód kg 150 49 Napój kakaowy kg 15 50 Czekolada mleczna szt 1000 51 Czekolada do fontann kg 2 52 Krem o smaku czekoladowym kg 100 53 Wafelek w czekoladzie szt 2000 54 Makaron gruby kg 150 55 Makaron nitki kg 30 56 Zacierki kg 20 57 Makaron ryżowy kg 20 58 Makaron lasagne kg 30 59 Kawa rozpuszczalna kg 25 60 Kawa naturalna kg 10 61 Herbata expresowa kg 80 62 Liść laurowy kg 1 63 Majeranek kg 3 64 Papryka mielona słodka kg 3 65 Ziele angielskie kg 1,5 66 Tymianek kg 0,5 67 Ocet spirytus. 10% l 50 68 Ocet winny l 5 69 Ketchup kg 200 70 Musztarda delikatesowa stołowa kg 120 71 Przyprawa do potraw kg 40 72 Delikata do ryb kg 5 73 Delikata do mięs kg 7 74 Przyprawa do mięsa kg 15 75 Przypr. do ryb kg 5 76 Przyprawa do zup w płynie uniwersalna kg 70 77 Przyprawa do potraw poddawanych obróbce term. kg 40 78 Przyprawa do kurczaka kg 10 79 Przyprawa gyros kg 1 80 Przyprawa curry kg 1 81 Czosnek granulowany kg 2 82 Przyprawa do potraw kg 40 83 Majonez dekoracyjny l 200 84 Gałka muszkatołowa kg 0,6 85 Cynamon kg 0,5 86 Pieprz czarny kg 10 87 Zioła prowansalskie kg 1 88 Sól jodowana kg 170 89 Sól czosnkowa kg 2 90 Żelatyna spożywcza kg 5 91 Żurek w płynie l 120 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 6 do SIWZ. 2 Przedmiotem zamówienia na zadanie nr 2 są - dostawy zup i sosów dla OSSW w Kulach : 1 Sos myśliwski kg 10 2 Sos pieczarkowo-borowikowy kg 10 3 Sos sałatkowy ogrodowy kg 10 4 Sos z zielonym pieprzem kg 10 5 Sos grzybowy kg 10 6 Sos do spagetti kg 10 7 Sos węgierski kg 10 8 Zupa borowikowa kg 10 9 Zupa szparagowa kg 10 10 Zupa pieczarkowa kg 10 11 Żurek w proszku kg 25 12 Rosół z kury kg 15 13 Zupa brokułowa kg 10 14 Zupa porowa kg 10 15 Sos tomato pronto kg 10 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 6 a do SIWZ. 3 Przedmiotem zamówienia na zadanie nr 3 są - dostawy wody i soków dla OSSW w Kulach - 1 Sok pomarańczowy 0,200l l 300 2 Sok pomarańczowy 1l l 2000 3 Sok grapefruitowy 1l l 200 4 Sok jabłkowy 0,200l l 200 5 Woda mineralna 0,5l l 2000 6 Woda mineralna 1,5l l 2500 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 6 b do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 030000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach