Przetargi.pl
Dostawy ogólnych artykułów spożywczych w tym zup, sosów oraz wody i soków dla OSSW w Kulach.

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach ogłasza przetarg

  • Adres: 42-110 Popów, Kule 2
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 034 3104030 , fax. 034 3103653
  • Data zamieszczenia: 2015-01-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
    Kule 2 2
    42-110 Popów, woj. śląskie
    tel. 034 3104030, fax. 034 3103653
    REGON: 00067518100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy ogólnych artykułów spożywczych w tym zup, sosów oraz wody i soków dla OSSW w Kulach.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach są dostawy ogólnych artykułów spożywczych w tym zup, sosów oraz wody i soków.Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych od 1-3. Zadanie nr 1 dostawy ogólnych artykułów spożywczych dla OSSW w Kulach 1. Bułka tarta kg 250, 2. Kasza jęczmienna kg 200, 3. Kasza manna kg 70, 4. Makaron gruby kg 250, 5. Makaron nitki kg 50, 6. Mąka pszenna kg 500, 7. Mąka ziemniaczana kg 150, 8. Płatki czekoladowe kg 40, 9 Płatki kukurydziane kg 40, 10. Płatki z miodem kg 40, 11. Ryż biały kg 300, 12. Groch połówki kg 100, 13. Fasola biała Jaś kg 100, 14. Kasza gryczana kg 80, 15. Makaron lasagne kg 80, 16 Zacierki kg 30, 17. Groszek ptysiowy kg 30, 18 Grzanki kg 30, 19 Makaron ryżowy kg 40, 20 Płatki - musli kg 15, 21 Herbata expresowa kg 180, 22 Napój kakaowy kg 30, 23 Kawa naturalna kg 10, 24 Kawa rozpuszczalna kg 35, 25 Ketchup kg 300, 26 Cukier kg 1200, 27 Miód kg 250, 28 Krem o smaku czekoladowym kg 200, 29 Majonez dekoracyjny l 300, 30 Orzechy włoskie łusk. kg 30, 31 Żurek w płynie l 200, 32 Ocet winny l 10, 33 Musztarda delikatesowa stołowa kg 150, 34 Olej roślinny popularny l 500, 35 Oliwa z oliwek l 10, 36 Śliwki suszone kalifornijskie kg 30, 37 Rodzynki kg 20, 38 Wafelek w czekoladzie szt 4000, 39 Czekolada mleczna szt 3000, 40 Paluszki solone szt 50, 41 Czekolada do fontann kg 5, 42 Ananas w syropie kg 120, 43 Brzoskwinie w syropie kg 60, 44 Groszek konserwowy kg 150, 45 Koncentrat buraczany l 30, 46 Koncentrat pomidorowy kg 200, 47 Kukurydza konserwowa kg 170, 48 Ogórek kiszony kg 350, 49 Ogórek konserwowy kg 350, 50 Papryka konserwowa kg 200, 51 Pieczarki marynowane kg 30, 52 Seler konserwowy łagodny kg 120, 53 Dżem niskosłodzony kg 70, 54 Dżem wysokosłodzony kg 250, 55 Żurawina do mięsa kg 15, 56 Kapusta kiszona kg 800, 57 Chrzan tarty kg 40, 58 Fasola konserwowa czerwona kg 60, 59 Minikolby kukurydzy kg 30, 60 Pieczarki krojone kg 60, 61 Przecier ogórkowy kg 40, 62 Szczaw konserwowy kg 50, 63 Pomidory krojone kg 30, 64 Pasztet drobiowy kg 250, 65 Konserwy turystyczne kg 250, 66 Przyprawa do potraw kg 80, 67 Gałka muszkatołowa kg 0,6, 68 Żelatyna spożywcza kg 12, 69 Cynamon kg 0,5, 70 Delikata do ryb kg 10, 71 Delikata do mięs kg 10, 72 Liść laurowy kg 1, 73 Majeranek kg 3, 74 Ocet spirytus. 10% l 70, 75 Papryka mielona słodka kg 8, 76 Pieprz czarny kg 10, 77 Przyprawa do mięsa kg 20, 78 Przypr. do ryb kg 10, 79 Przyprawa do zup w płynie uniwersalna kg 100, 80 Przyprawa do potraw poddawanych obróbce term. kg 80, 81 Ziele angielskie kg 3, 82 Zioła prowansalskie kg 1, 83 Tymianek kg 0,5, 84 Przyprawa do kurczaka kg 20, 85 Przyprawa gyros kg 3, 86 Kwasek cytrynowy kg 8, 87 Przyprawa curry kg 1, 88 Sól jodowana kg 200, 89 Sól czosnkowa kg 5, 90 Czosnek granulowany kg 3, 91 Przyprawa do potraw kg 80, Zadanie nr 2 dostawy zup i sosów dla OSSW w Kulach 1. Zupa borowikowa kg 25, 2. Zupa szparagowa kg 25, 3. Zupa pieczarkowa kg 25, 4. Żurek w proszku kg 35, 5. Sos myśliwski kg 20, 6. Rosół z kury kg 30, 7. Sos pieczarkowo-borowikowy kg 20, 8. Sos sałatkowy ogrodowy kg 25, 9. Sos z zielonym pieprzem kg 20, 10. Zupa brokułowa kg 25, 10. Sos grzybowy kg 20, 11. Zupa porowa kg 25, 12. Sos tomato pronto kg 20, 13. Sos do spagetti kg 20, 14. Sos węgierski kg 20, Zadanie nr 3 dostawy wody i soków dla OSSW w Kulach 1 Sok Pomarańczowy poj. 0,200 litr - l 200, 2 Sok jabłkowy poj. 0,200 litr - l 200, 3 Sok Pomarańczowy poj. 1 litr - l 2 000, 4 Sok grapefruitowy poj. 1 litr - l 500, 5 Woda mineralna poj. 0,5 litr - l 4 000, 6 Woda mineralna poj. 1,5 litr - l 3 000,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 030000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach