Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 64-510 Wronki, ul. Partyzantów
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 672 545 000 , fax. 672 545 015
- Data zamieszczenia: 2020-07-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Partyzantów 1
64-510 Wronki, woj. wielkopolskie
tel. 672 545 000, fax. 672 545 015
REGON: 32030200000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://platformazakupowa.pl/pn/zk_wronki; www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy nabiału - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
L.P. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA Śr. zapotrzebowanie /kg /L/ 1 ROK Zgodne z /rodzaj PN/ 1 Mleko 2% op. do 2L Termin przydatności do spożycia min. 4 dni od dnia dostarczenia. 18480 PN-A-86003 2 Śmietana 18% op. do 1L Termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostarczenia. 264 PN-90/A-86050 3 Twaróg półtłusty kostka 200g Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostarczenia. 11880 PN-91/A-8630 4 Twarożek śniadaniowy-grani 180g/200g* Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostarczenia. 13200 ZN-88/CZSMI/A-81 5 Serek homogenizowany naturalny op. do 10kg Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostarczenia. 4620 PN-91-A-86300 6 Serek homogenizowany waniliowy 100 g. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostarczenia. 4224 PN-91-A-86300 7 Ser twardy typu salami op. baton do 3kg Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostarczenia. 264 PN-68-A-86230 8 Ser topiony śmietankowy 100g Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostarczenia. 3168 PN-68-A-86230 9 Jogurt owocowy 150g Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostarczenia. 6072 PN-83-A-86061 10 Jogurt naturalny 150g/170g* Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostarczenia. 396 PN-83-A-86061 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15511000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Posiada uprawnienia lub kompetencje do prowadzenia określonej działalności zawodowej, jeżeli wynikać to będzie ze złożonego oświadczenia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do grupy kapitałowej.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MLEKA
Dodano: 2020-07-03 - Dostawy nabiału
Dodano: 2019-07-22 - Dostawa produktów żywnościowych (mleko, wędliny, mięso i tłuszcze, mrożonki, jaja, warzywa obrane) do Szpitala Klinicznego im. K. Jonschera UM w Poznaniu - PN 10/19
Dodano: 2019-03-18 - Dostawa mleka
Dodano: 2019-03-15 - Dostawa produktów żywnościowych (mleko; mleko w proszku dla niemowląt; wędliny; mrożonki; mięso i tłuszcze; jaja) do Szpitala Klinicznego im. K. Jonschera UM w Poznaniu - PN 38/17
Dodano: 2017-12-29 - DOSTAWA MLEKA SPOŻYWCZEGO ŚWIEŻEGO O 2% ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU – powtórzenie II
Dodano: 2017-11-30 - Dostawa mleka , tłuszczów , serów i produktów mleczarskich.
Dodano: 2017-07-12 - Dostawa produktów żywnościowych (mleko płynne; mleko w proszku dla niemowląt; wędliny; mrożonki; mięso i tłuszcze; jaja) do Szpitala Klinicznego im. K. Jonschera UM w Poznaniu - PN 36/16
Dodano: 2016-12-22