Przetargi.pl
Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego; przetworów mięsnych; drobiu; przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej

Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie ogłasza przetarg

  • Adres: 11-400 Kętrzyn, ul. Gen. Władysława Sikorskiego
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 89 750 31 88 , fax. 89 750 37 54
  • Data zamieszczenia: 2017-03-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie
    ul. Gen. Władysława Sikorskiego 78
    11-400 Kętrzyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 89 750 31 88, fax. 89 750 37 54
    REGON: 51020760500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego; przetworów mięsnych; drobiu; przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa wieprzowego i wołowego; przetworów mięsnych; drobiu; przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej. 2. Opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1a, 1b, 1c, 1d, 1e do SIWZ. Dla zestawu nr 1 - Mięso wieprzowe i wołowe wielkość dostaw wynosi 8150 kg. Dla zestawu nr 2 - Przetwory mięsne wielkość dostaw wynosi 10100 kg. Dla zestawu nr 3 - Drób wielkość dostaw wynosi 6400 kg. Dla zestawu nr 4 - Przetwory drobiowe z indyka i kurczaka wielkość dostaw wynosi 6150kg. Dla zestawu nr 5 - Konserwy mięsne i pasztety w puszkach wielkość dostaw wynosi 7688 kg. Dla zestawu nr 1, 2, 3 i 4 - dostawy będą realizowane co najmniej 3 razy w tygodniu od poniedziałku do piątku, w godzinach od 7.30 do 10.00, w asortymencie i ilościach określonych w pisemnych zamówieniach dekadowych, przekazywanych przez Zamawiającego, w rozkładzie tygodniowym od poniedziałku do piątku. Dostawy na sobotę, niedzielę i święta będą realizowane w dniu poprzedzającym. Dokładne ilości zamawianych artykułów uściślane będą przez Zamawiającego telefoniczne w dniu poprzedzającym dostawę. Zamawiający zastrzega sobie prawo do dokonywania dodatkowych zamówień asortymentu, poza ww. terminem, w ilościach niezbędnych do realizacji ustawowych zadań w terminie wyznaczonym przez Zamawiającego, ale nie krótszym niż 1 dzień od dnia zgłoszenia zamówienia telefonicznie lub faxem.Dla zestawu nr 5 - Wykonawca będzie dostarczał Zamawiającemu artykuły określone w załączniku będącym integralna częścią umowy, na podstawie pisemnego wcześniej składanego zamówienia dekadowego w terminie 7 dni od daty złożenia pisemnego zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo do dokonywania dodatkowych zamówień konserw mięsnych określonych w pkt 2 załącznika do umowy, poza ww. terminem, w ilościach niezbędnych do realizacji ustawowych zadań w nieprzekraczalnym terminie do 8 godz. od momentu zgłoszenia zamówienia telefonicznie lub faxem.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający żąda wniesienia wadium....

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach