Przetargi.pl
Dostawy mięsa, wędlin i drobiu z wolnej ręki

Zakład Karny w Żytkowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 26930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 486 211 250 , fax. 486 146 030
  • Data zamieszczenia: 2017-07-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Żytkowicach
    Żytkowice
    26930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie
    tel. 486 211 250, fax. 486 146 030
    REGON: 103820000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa, wędlin i drobiu z wolnej ręki
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostarczanie mięsa, wędlin i drobiu wyszczególnionego w tabeli poniżej do Zakładu Karnego w Żytkowicach w okresie od 27.06.2017 do 31.07.2017 r. (okres niezbędny do wyłonienia dostawcy w/w asortymentu w drodze przetargu nieograniczonego). Dostawy realizowane będą dwa razy na tydzień, od poniedziałku do piątku, za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy, w godzinach 08.00-11.00 na podstawie pisemnych lub telefonicznych zamówień jednostkowych składanych przez pracownika służby żywnościowej. Wykonawca zobowiązuje się zrealizować zamówienia jednostkowe w terminie 24 godzin od otrzymania zamówienia od Zamawiającego. 1.mięso wieprzowe kl. 2A, 150 kg; 2.mięso wołowe kl. 2, 100 kg; 3.schab wieprzowy bez kości, 50 kg; 4.słonina, 60 kg; 5.wieprzowina mrożona kl. 2A, 400 kg; 6.wołowina mrożona kl. 2, 150 kg; 7.baleron, 40 kg; 8.boczek wędzony, 80 kg; 9.pachwina wędzona, 120 kg; 10.podgardle wędzone, 120 kg; 11.szynka z łopatki, 40 kg; 12.pasztet drobiowy, 40 kg; 13.pasztet mięsny, 150 kg; 14.smalec, 80 kg; 15.smalec domowy, 150 kg; 16.kiełbasa mortadela, 300 kg; 17.mortadela z indyka, 300 kg; 18.parówki cienkie, 200 kg; 19.parówki drobiowe, 100 kg; 20.boczek śniadaniowy, 150 kg; 21.kiełbasa biała parzona, 200 kg; 22.kiełbasa debreczyńska, 400 kg; 23.kiełbasa drobiowa, 50 kg; 24.kiełbasa jarmarczna, 250 kg; 25.kiełbasa krakowska, 40 kg; 26.kiełbasa staropolska, 40 kg; 27.kiełbasa szynkowa, 30 kg; 28.kiełbasa targowa, 400 kg; 29.kiełbasa zwyczajna, 200 kg; 30.kiełbaski debreczyńskie, 50 kg; 31.Luncheon, 350 kg; 32.mielonka drobiowa, 250 kg; 33.mielonka konserwowa, 350 kg; 34.mielonka tłuszczowa, 200 kg; 35.mielonka tyrolska, 150 kg; 36.pieczeń rzymska, 200 kg; 37.przysmak kozacki, 200 kg; 38.przysmak śniadaniowy, 200 kg; 39.szynka mielona, 40 kg; 40.szynka miodowa, 40 kg; 41.szynkówka picolo, 50 kg; 42.polędwica drobiowa, 50 kg; 43.rolada drobiowa, 40 kg; 44.szynka biała, 30 kg; 45.korpusy z kurczaka, 100 kg; 46.kurczaki, 80 kg; 47.piersi z kurczaka, 40 kg; 48.skrzydła z kurczaka, 150 kg; 49.uda z kurczaka, 400 kg;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach