Placówka Socjalizacyjna "SKARBEK" ogłasza przetarg
- Adres: 59-100 Polkowice, ul. Browarna 1
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 076 7239664 (61, 62, 63) , fax. 076 7239664
- Data zamieszczenia: 2014-06-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Placówka Socjalizacyjna "SKARBEK"
ul. Browarna 1 1
59-100 Polkowice, woj. dolnośląskie
tel. 076 7239664 (61, 62, 63), fax. 076 7239664
REGON: 00070899200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.placowkiopiekuncze.polkowice.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWY MIĘSA, WARZYW I OWOCÓW DO PLACÓWKI SKARBEK W POLKOWICACH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są Dostawy Mięsa, Warzyw i Owoców do placówki SKARBEK w Polkowicach. Postępowanie obejmuje 2 części: część II - mięso, produkty mięsne i wędliny - CPV: 15100000-9 część IV - owoce i warzywa - CPV: 15300000-1 TERMINARZ dostaw: 1) mięso, produkty mięsne i wędliny - dostawa 3 razy w tygodniu do godz. 10.00 2) owoce i warzywa - dostawa 1 raz w tygodniu do godz. 10.00. WIELKOŚĆ ZAMÓWIENIA: Mięso, produkty mięsne i wędliny WĘDLINA: Kiełbasa śląska wieprzowa- 40 kg, Boczek wędzony gotowany-10 kg, Szynka konserwowa-10 kg, Szynka królewiecka-5 kg, Mortadela wieprzowa-10 kg, Ogonówka wieprzowa-8 kg, Parówka cienka wieprzowa-20 kg, Kaszanka-10 kg, Szynka drobiowa - 5 kg, Polędwica sopocka - 6 kg, Pasztet drobiowy - 15 kg, Pasztet wieprzowy - 7 kg, Kiełbasa żywiecka - 20 kg, Mielonka konserwowa - 20 kg, Kiełbasa podwawelska wieprz.- 15 kg, Kiełbasa zwyczajna -20 kg, Szynka wieprzowa -3 szt, Kiełbasa szynkowa wieprz. -3 kg, Szynka tyrolska - 20 kg, Kiełbasa krakowska sucha - 5 kg, Kabanos drobiowy - 1 kg, Szynka tradycyjna - 3 kg, - Serdelki drobiowe - 10 kg , - MIESO I PRODUKTY MIĘSNE: Mięso stekowe wieprzowe 30 kg, Mięso mielone wieprz-wołowe 45 kg,- Kości wędzone 15 kg,- Kości wieprzowe 30 kg,- Porcja rosołowa 70 kg,- Kurczak świeży 30 kg, Żołądki drobiowe 15 kg,- Wątróbka drobiowa 20 kg,- Udka z kurczaka 70 kg,- Filet drobiowy z kurczaka 70 kg, Skrzydełka z kurczaka 35 kg, - Łopatka b / k 70 kg,.- Schab b / k 35 kg Karczek b / k 35 kg Żeberka wieprzowe 15 kg Ćwiartka z kurczaka 25 kg Słonina 4 kg Pasztet zapiekany 5 kg,- Pieczeń rzymska 5 kg ,- OWOCE: Banan 40 kg,- Cytryna 30 kg,- Jabłka 120 kg,- Gruszka 30 kg,- Kiwi 20 kg,- Mandarynka 20 kg,- Pomarańcza 40 kg,- Brzoskwinia 30 kg,- Arbuz świeży seonowy 40 kg,- Nektarynka 30 kg,- Winogron biały 2 kg,- Śliwki węgierki 30 kg ,- WARZYWA:: Burak czerwony 90 kg,- Cebula 100 kg,- Czosnek surowy 30 szt Kapusta biała 90 kg,- Kapusta czerwona 25 kg,- Kapusta kwaszona 100 kg,- Kapusta włoska 10 szt,- Kapusta pekińska 35 kg,- Szczaw świeży 20 peczków,- Koperek 130 szt,- Marchew korzeń 280 kg,- Ogórek zielony 90 kg Ogórek kiszony 90 kg,- Papryka świeża (różne kolory) 25 kg,- Pieczarka świeża 70 kg,- Pietruszka korzeń 80 kg,- Pietruszka natka 130 szt,- Pomidor 80 kg,- Por 70 kg,- Rzodkiewka 40 szt,- Rzodkiew biała krajowa 10 kg,- Sałata zielona 70 szt,- Seler korzeń 70 kg,- Szczypiorek 70 szt,- Ziemniaki 2.000 kg,- Brokuł świeży głowiasty 30 szt,- Kalafior świeży głowiasty 30 szt,- Fasolka szparagowa 20 kg,- Kukurydza w kolbach 60 szt ,- Szpinak świeży 20 pecz.,- Cukinia 20 kg,- Kalarepa 10 kg,- Bób świeży sezonowo 10 kg,-. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.placowkiopiekuncze.polkowice.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkoły Podstawowej i Gimnazjum im. Jana Pawła II w Sulikowie.
Dodano: 2016-07-26 - Dostawa artykułów spożywczych stanowiących skład paczek żywnościowych realizowanych w ramach programu Pomoc państwa w zakresie dożywiania.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawa warzyw i owoców 2016
Dodano: 2016-07-08 - Dostawę artykułów żywnościowych II znak sprawy ZOZ/DZP/PN/24/16
Dodano: 2016-06-24 - Dostawa artykułów żywnościowych
Dodano: 2016-06-20 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum nr 1 im. Czesława Niemena w Lubinie.
Dodano: 2016-06-20 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH RÓŻNYCH (DRUGIE POSTĘPOWANIE)
Dodano: 2016-06-16 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Nr 3 w Lubinie.
Dodano: 2016-06-16 - Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Pogodna Jesień w Jeleniej Górze
Dodano: 2016-06-07 - Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy świeżych warzyw i owoców opisanych w pakietach w SIWZ, do jednostek Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o. transportem Wykonawcy lub na jego koszt.
Dodano: 2016-06-03