Przetargi.pl
Dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw

Zakład Karny w Rawiczu ogłasza przetarg

  • Adres: 63-900 Rawicz, ul. 17 Stycznia 28
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 65 5468500 w. 229, 65 5468507 , fax. 65 5454266
  • Data zamieszczenia: 2014-03-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rawiczu
    ul. 17 Stycznia 28 28
    63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie
    tel. 65 5468500 w. 229, 65 5468507, fax. 65 5454266
    REGON: 00032029400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna Więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw: Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na cztery części (zadania): -zadanie nr 1: Dostawy mięsa i wędlin z indyka, -zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka, -zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych, -zadanie nr 4: Dostawy konserw mięsnych, Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną ilość zadań. ZADANIE NR 1: Dostawy mięsa i wędlin z indyka: 1)Mięso klopsowe z indyka -900kg; 2)Mięso gulaszowe z indyka klasa II -700kg; 3)Skrzydło środkowe z indyka -1300kg; 4)Mortadela popularna z indyka -1800kg; 5)Mortadela śniadaniowa z indyka -1700kg; 6)Mortadela z pieczarkami -1500kg; 7)Mortadela czosnkowa z indyka -1900kg; 8)Parówka z indyka -2100kg; 9)Kiełbasa śniadaniowa z indyka-1800kg; 10)Kiełbasa litewska z indyka -2500kg; 11)Szynka tyrolska z indyka -1200kg; 12)Szynka Gerwazego z indyka -640kg; 13)Szynka mielona blok z indyka -1300kg; 14)Polędwica firmowa z indyka -800kg; 15)Pieczeń drobiowa z indyka -1000kg; 16)Pasztet firmowy z indyka -1100kg; 17)Kiełbasa krakowska parzona -450kg; 18)Szynka gotowana biała -450kg; 19)Kiełbasa szynkowa drobiowa -500kg; 20)Serdelki drobiowe -2800kg; 21)Salceson z indyka -1100kg; ZADANIE NR 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka: 1)Kurczak cały -2700kg; 2)Skrzydełka z kurczaka -500kg; 3)Udziec z kurcząt kl. A -1600kg; 4)Filet z kurczaka -1200kg; 5)Mięso gulaszowe z kurczaka -2400kg; 6)Żołądki z kurczaka -400kg; 7)Serca z kurczaka -350kg; 8)Wątróbki z kurczaka-2100kg; ZADANIE NR 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych: 1)Mięso wieprzowe - szynka surowa D 4 -900kg; 2)Mięso wieprzowe klopsowe -1200kg; 3)Mięso wieprzowe łopatka bez kości -2750kg; 4)Mięso wieprzowe gulaszowe-750kg; 5)Mięso wieprzowe schab bez kości-500kg; 6)Boczek wędzony bez kości płaty -1800kg; 7)Wędzonka bigosowa bez kości -950kg; 8)Słonina płaty-1200kg; 9)Mięso gulaszowe wołowe-300kg; 10)Żołądki wieprzowe-400kg; 11)Ozory wieprzowe-500kg; 12)Serca wieprzowe-1800kg; 13)Wątroba wieprzowa-2800kg; 14)Kiełbasa zwyczajna-1700kg; 15)Kiełbasa parówkowa-2000kg; 16)Kiełbasa biała parzona-1900kg; 17)Kiełbasa mortadela-2400kg; 18)Kiełbasa golonkowa parzona-400kg; 19)Kiełbasa mielonka-1100kg; 20)Kiełbasa słoikowa-1100kg; 21)Kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa-600kg; 22)Serdelki śląskie-1500kg; 23)Pieczeń wielkopolska-1100kg; 24)Wątrobianka-2000kg; 25)Metka -1550kg; 26)Salceson czarny-1250kg; 27)Kaszanka-3500kg; ZADANIE NR 4: Dostawy konserw mięsnych: 1)Konserwa pasztet z indykiem, opakowanie jednostkowe o pojemności około 300 g; AluPack z samootwieraczem -1200kg; 2)Konserwa pasztet z gęsią, opakowanie jednostkowe o pojemności około 300 g; AluPack z samootwieraczem -1600kg; 3)Konserwa wołowa , opakowanie jednostkowe o pojemności około 300 g; AluPack z samootwieraczem-700kg; 4)Konserwa mięsna wieprzowa, opakowanie jednostkowe o pojemności około 300g; AluPack z samootwieraczem -1000kg; 5)Konserwa mięsna wieprzowa, opakowanie jednostkowe o pojemności od 100-140g ; AluPack z samootwieraczem -300kg;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Ustala się wadium dla całości zamówienia w wysokości: 10.000,00 zł, słownie: dziesięć tysięcy złotych 00/100. Dla zadania nr 1: w wysokości: 3.500,00 zł, słownie: trzy tysiące pięćset złotych 00/100. Dla zadania nr 2: w wysokości: 1.500,00 zł, słownie: tysiąc pięćset złotych 00/100. Dla zadania nr 3: w wysokości: 4.500,00 zł, słownie: cztery tysiące pięćset złotych 00/100. Dla zadania nr 4: w wysokości: 500,00 zł, słownie: pięćset złotych 00/100. Wykonawca wnosi wadium: 1) w pieniądzu przelewem na konto zamawiającego: NBP o/Poznań numer konta 28 1010 1469 0035 8013 9120 0000 lub w jednej z poniżej podanych form: 2) w poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 3) w gwarancjach bankowych, 4) w gwarancjach ubezpieczeniowych 5) w poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust.5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. Nr 109, poz. 1158 oraz z 2002 r. Nr 25, poz. 253, Nr 66, poz. 596 i Nr 216, poz. 1824), sposób przekazania: Dokumenty wymienione w pkt 2, 3, 4, 5 należy złożyć w siedzibie zamawiającego (w dziale finansowym) przed upływem terminu składania ofert. Wadium wniesione w pieniądzu (pkt.1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść przed upływem terminu składania ofert, czyli do godziny 09:00 dnia 14.04.2014 roku.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach