Areszt Śledczy w Śremie ogłasza przetarg
- Adres: 63-100 Śrem, ul. Wawrzyniaka 6
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 2830703 , fax. 061 2830719
- Data zamieszczenia: 2012-11-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Śremie
ul. Wawrzyniaka 6 6
63-100 Śrem, woj. wielkopolskie
tel. 061 2830703, fax. 061 2830719
REGON: 00032033100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Budżetowa Wymiaru Sprawiedliwości
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i przetworów mięsnych z grupy 151 CPV - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 1 dotyczy - szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie. Część 1 L.p. Przedmiot zamówienia Część 1 Grupa asortymentowa Szacunkowe potrzeby ilość w kg 1 Boczek świeży cała bez kości, skóry 300 kg 2 Kurczak całe tusze 630 kg 3 Karkówka b / k cała bez kości 50 kg 4 Kości rosołowe różne 900 kg 5 Mięso WP A II mięso wieprzowe bez żył 800 kg 6 Nerki wieprzowa 420 kg 7 Ozory wieprzowa 80 kg 8 Schab b / k cała bez kości, skóry i tłuszczu 10 kg 9 Serca wieprzowa 200 kg 10 Słonina bez skóry 280 kg 11 Wątroba bez plam 540 kg 12 Żeberka paski paski 60 kg 13 Żołądki wieprzowe czyste 250 kg Informacja na temat możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom. Zamawiający nie dopuszcza możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. Zamawiający nie dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających. Podana ilość asortymentu jest szacunkowa i może ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość zamawianych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego. 3.2 Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 2 opis przedmiotu zamówienia szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie. Część 2 L.p. Przedmiot zamówienia Część 2 Grupa asortymentowa Szacunkowe potrzeby ilość w kg 1 Kaszanka w bloku, w jelicie 1400 kg 2 Kiełbasa biała parzona dł. od 10 do 20 cm 100 kg 3 Kiełbasa drobiowa dł. od 15 do 40 cm gruba - cieką 700 kg 4 Kiełbasa grillowa dł. od 25 do 40 cm 700 kg 5 Kiełbasa jarmarczna dł. od 25 do 40 cm 20 kg 6 Kiełbasa mielonka w bloku 1150 kg 7 Kiełbasa mortadela w bloku 1150 kg 8 Kiełbasa śląska dł. od 10 do 20 cm 100 kg 9 Kiełbasa zwyczajna dł. od 25 do 40 cm 300 kg 10 Konserwa mięsna ( mielonka, turystyczna, kanapkowa, Familijna itp..) drobiowy, wieprzowy, wołowy o gramaturze od 100 do 500 g. 555 kg 11 Kiełbasa parówka gruba dł. od 10 do 20 cm 450 kg 12 Kiełbasa parówka cienka dł. od 10 do 20 cm 1400 kg 13 Pasztet drobiowy drobiowy o gramaturze od 100 do 300 g. 555 kg 14 Wątrobianka w bloku 1150 kg Informacja na temat możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom. Zamawiający nie dopuszcza możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. Zamawiający nie dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających. Podana ilość asortymentu jest szacunkowa i może ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość zamawianych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin wieprzowych, drobiowych i smalcu.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy żywności do Państwowej Bursy Szkół Artystycznych w Poznaniu na rok szkolny 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa artykułów żywnościowych: mięso wołowe i wieprzowe, kurczaki oraz wędliny drobiowe
Dodano: 2016-06-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIE
Dodano: 2016-06-17 - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Karola Libelta w Gołańczy ul. Walki Młodych 35, 62-130 Gołańcz,woj. wielkopolskie, tel 67-2683156
Dodano: 2016-06-16 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
Dodano: 2016-04-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa żywności - produkty mięsne
Dodano: 2016-03-24