Areszt Śledczy w Śremie ogłasza przetarg
- Adres: 63-100 Śrem, ul. Wawrzyniaka 6
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 2830703 , fax. 061 2830719
- Data zamieszczenia: 2010-11-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Śremie
ul. Wawrzyniaka 6 6
63-100 Śrem, woj. wielkopolskie
tel. 061 2830703, fax. 061 2830719
REGON: 00032033100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Budżetowa Wymiaru Sprawiedliwości
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i przetworów mięsnych z grupy 151 CPV. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 1 dotyczy - szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie. Część 1 L.p.Przedmiot zamówienia Część 1;Grupa asortymentowa;Szacunkowe potrzeby ilość w kg; 1.Boczek świeży;cała bez kości, skóry;360 kg. 2.Kurczak;całe tusze;450 kg. 3.Karkówka b / k;cała bez kości;20 kg. 4.Kości rosołowe;różne;1300 kg. 5.Łopatka b / k;cała bez kości, skóry i tłuszczu;20 kg. 6.Mięso mielone;wieprzowo-wołowe;450 kg. 7.Mięso WP >A>II;mięso wieprzowe bez żył;450 kg. 8.Nerki;wieprzowa;400 kg. 9.Ozory;wieprzowa;360 kg. 10.Schab b / k;cała bez kości, skóry i tłuszczu;20 kg. 11.Serca;wieprzowa;360 kg. 12.Słonina;bez skóry;180 kg. 13.Wątroba wieprzowa;bez plam;400 kg. 14.Wołowina gulaszowa;mięso bez łoju;65 kg. 15.Żeberka paski;paski;360 kg. 16.Żołądki wieprzowe;czyste;360 kg. Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 2 opis przedmiotu zamówienia szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie. Część 2 L.p.Przedmiot zamówienia Część 2;Grupa asortymentowa;Szacunkowe potrzeby ilość w kg. 1.Kaszanka;w bloku, w jelicie;1100 kg. 2.Kiełbasa biała parzona;dł. od 10 do 20 cm;100 kg. 3.Kiełbasa drobiowa;dł. od 15 do 40 cm;650 kg. 4.Kiełbasa grillowa;dł. od 25 do 40 cm;630 kg. 5.Kiełbasa jarmarczna;dł. od 25 do 40 cm;400 kg. 6.Kiełbasa mielonka;w bloku;1150 kg. 7.Kiełbasa mortadela;w bloku;1500 kg. 8.Kiełbasa śląska;dł. od 10 do 20 cm;300 kg. 9.Kiełbasa zwyczajna;dł. od 25 do 40 cm;950 kg. 10.Konserwa mięsna (mielonka, turystyczna, kanapkowa, Familijna itp..);drobiowy, wieprzowy, wołowy, o gramaturze od 100 do 500 g.;250 kg. 11.Kiełbasa parówka gruba;dł. od 10 do 20 cm;1160 kg. 12.Kiełbasa parówka cienka;dł. od 10 do 20 cm;1360 kg. 13.Salceson różny;biały, czarny;150 kg. 14.Wątrobianka;750 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin wieprzowych, drobiowych i smalcu.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy żywności do Państwowej Bursy Szkół Artystycznych w Poznaniu na rok szkolny 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa artykułów żywnościowych: mięso wołowe i wieprzowe, kurczaki oraz wędliny drobiowe
Dodano: 2016-06-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIE
Dodano: 2016-06-17 - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Karola Libelta w Gołańczy ul. Walki Młodych 35, 62-130 Gołańcz,woj. wielkopolskie, tel 67-2683156
Dodano: 2016-06-16 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
Dodano: 2016-04-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa żywności - produkty mięsne
Dodano: 2016-03-24