Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach ogłasza przetarg
- Adres: 44-350 Gorzyce, ul. Zamkowa
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 324 511 697 , fax. 324 511 696
- Data zamieszczenia: 2020-01-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach
ul. Zamkowa 8
44-350 Gorzyce, woj. śląskie
tel. 324 511 697, fax. 324 511 696
REGON: 10920850000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.woloizol.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich oraz drobiu świeżego i podrobów drobiowych dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich oraz drobiu świeżego i podrobów drobiowych zgodnie z wymaganiami zawartymi w Załącznikach nr 2a i 2b do SIWZ oraz w ilościach określonych w Załącznikach nr 1a i 1b do SIWZ. Termin realizacji zamówienia: od dnia 01.03.2020 r. do dnia 28.02.2021 r. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca zobowiązany jest przed upływem terminu składania ofert, tj. do dnia 15.01.2020r. do godz. 11.15 wnieść wadium: 1) dla Zadania nr 1 - mięso i produkty mięsno-wędliniarskie – w wysokości 6400,00 PLN (słownie: sześć tysięcy czterysta złotych 00/100), 2) dla Zadania nr 2 - drób świeży i podroby drobiowe – w wysokości 1400,00 PLN (słownie: tysiąc czterysta złotych 00/100). W przypadku, gdy wykonawca składa ofertę na obydwa zadania zobowiązany jest zsumować w/w kwoty, zgodnie z zakresem, na który składa ofertę. Łączna kwota wadium na obydwa zadania wynosi 7800,00 PLN (słownie: siedem tysięcy osiemset złotych 00/100).
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek, jeżeli przedłoży decyzję wystawioną przez właściwy organ (Państwową Inspekcję Sanitarną lub Inspekcję Weterynaryjną) potwierdzającą możliwość produkcji lub obrotu towarami spożywczymi stanowiącymi przedmiot zamówienia tj. Zadanie nr 1 – mięso i produkty mięsno – wędliniarskie, Zadanie nr 2 – drób świeży i podroby drobiowe.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) wypełniony formularz ofertowy sporządzony z wykorzystaniem wzoru stanowiącego Załącznik nr 1 do SIWZ, zawierający w szczególności: wskazanie oferowanego przedmiotu zamówienia, łączną cenę ofertową brutto, zobowiązanie dotyczące terminu realizacji zamówienia, warunków płatności, oświadczenie o okresie związania ofertą oraz o akceptacji wszystkich postanowień SIWZ i wzoru umowy bez zastrzeżeń; 2) wypełnione wyliczenie całkowitej wartości zamówienia dla zadania/zadań, którego/których dotyczy składana oferta – Załącznik nr 1a i/lub 1b do SIWZ;
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów pochodzenia zwierzęcego, mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2024-07-17 - Zakup wraz z dostawą wędlin i mięsa na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji w Ustroniu, w podziale na 4 części
Dodano: 2024-04-15 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 Koniakowie w 2024 r.
Dodano: 2024-03-31 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Gminnego Przedszkola Publicznego im. Wandy Chotomskiej w Woli
Dodano: 2024-02-11 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Iłownicy w 2024 r.
Dodano: 2024-02-07 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Woli w 2024 roku
Dodano: 2024-02-04 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Miedźnej
Dodano: 2024-02-04 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Gminnego Przedszkola Publicznego Nr 3 im. Kubusia Puchatka w Woli na rok 2024.
Dodano: 2024-01-31 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej nr 1 im. Bronisława Malinowskiego w Woli na rok 2024
Dodano: 2024-01-31 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 im. Marii Dąbrowskiej w Jaworzu w 2024 r
Dodano: 2024-01-27