Zakład Karny w Dublinach ogłasza przetarg
- Adres: 11-430 Korsze, Dubliny 16
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 7543831 , fax. 89 7543612
- Data zamieszczenia: 2015-03-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Dublinach
Dubliny 16 16
11-430 Korsze, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 7543831, fax. 89 7543612
REGON: 28035160400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: państwowa jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i podrobów drobiowych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Filet z piersi kurczaka - mięso drobiowe, świeże, niemrożone, uzyskane z tuszek kurcząt, zawierające mięśnie piersiowe bez skóry, kości klatki piersiowej, grzbietu i ścięgien, filety powinny być właściwie umięśnione, Powierzchnia czysta, gładka, niezakrwawiona, niepostrzępiona, bez opiłków kości i tłuszczu mięso prawidłowo wykrwawione i ocieknięte, zapach naturalny dla mięsa. drobiowego świeżego. Waga 500g - 600 g filet podwójny. Produkt niemrożony -19,32; Mięso z udźca kurczaka bez kości - mięso drobiowe świeże, niemrożone, uzyskane z udźców kurcząt, mięso powinno być właściwie umięśnione, zapach naturalny dla mięsa drobiowego świeżego, powierzchnia czysta, gładka, niezakrwawiona, niepostrzępiona, bez opiłków kości.Produkt niemrożony - 2 874,80; Podudzie z kurczaka - pałka z kurczaka wraz z mięśniami i skórą, świeży, niemrożony. Uda powinny być właściwie umięśnione, linie cięć równa, gładka, mięso prawidłowo wykrwawione i ocieknięte, skora bez przebarwień oraz resztek upierzenia, zapach swoisty dla mięsa drobiowego świeżego. waga 1 szt. od 80 g do 140 g. Produkt niemrożony - 331,80;Żołądki drobiowe uzyskane z tuszek kurcząt. Postać: żołądki całe powinny być właściwie umięśnione, przecięte, oczyszczone z błony wewnętrznej i treści żołądkowej, zapach charakterystyczny dla żołądków drobiowych świeżych, niemrożonych. Produkt niemrożony - 322,46. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Mięso drobiowe
Dodano: 2015-12-11 - Mięso i wędliny drobiowe
Dodano: 2015-06-29 - Mięso i wędliny drobiowe
Dodano: 2014-05-28 - Dostawy mięsa i podrobów drobiowych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2014-03-11 - Dostawa artykułów żywnościowych
Dodano: 2013-08-12 - Dostawa mięsa i podrobów drobiowych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy
Dodano: 2012-03-27 - Dostawa mięsa drobiowego z kurczaka
Dodano: 2010-01-26