Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg
- Adres: 80758 Gdańsk, ul. Siennicka
- Województwo:
- Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
- Data zamieszczenia: 2019-01-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
ul. Siennicka 23
80758 Gdańsk
tel. 058 301-60-33 w. 301 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawy mięsa drobiowego i wędlin drobiowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1 : Mięso drobiowe : 1. Żołądki drobiowe świeże w ilości – 800 kg 2. Serca drobiowe świeże w ilości – 800 kg 3. Pierś z kurczaka świeża w ilości – 260 kg 4. Kurczak cały świeży w ilości – 2440 kg 5. Wątroba drobiowa świeża w ilości – 700 kg Część 2 – Wędliny drobiowe : 1. Kiełbasa tyrolska drobiowa w ilości – 1480 kg 2. Kiełbasa śniadaniowa drobiowa w ilości – 1610 kg 3. Serdelka drobiowa w ilości – 1180 kg 4. Salceson drobiowy w ilości – 1380 kg 5. Pieczeń drobiowa w ilości – 1590 kg 6. Pasztetowa drobiowa w ilości – 1480 kg 7. Kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości – 1380 kg 8. Parówka cienka drobiowa w ilości – 800 kg 9. Polędwica prasowana drobiowa w ilości – 1570 kg 10. Pasztet drobiowy zapiekany w ilości – 1400 kg 11. Szynka drobiowa w ilości – 1560 kg 12. Szynka mielona drobiowa w ilości – 1560 kg 13. Mielonka drobiowa w ilości – 1260 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131135-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Ocena spełnienia warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez wykonawcę oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust 1 Pzp
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną