Szkoła Policji w Słupsku ogłasza przetarg
- Adres: 76-200 Słupsk, ul. Kilińskiego
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. +48 47 74 37 201, , fax. +48 47 74 37 372
- Data zamieszczenia: 2020-10-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Policji w Słupsku
ul. Kilińskiego 42
76-200 Słupsk, woj. pomorskie
tel. +48 47 74 37 201, , fax. +48 47 74 37 372
REGON: 77070295800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Szkoła Policji w Słupsku
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy dań gotowych świeżych (wyrobów garmażeryjnych) - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dania gotowe świeże: ( kopytka, krokiety z kapustą i grzybami, pierogi ruskie, pierogi z kapustą i grzybami, pierogi ze szpinakiem, pierogi z truskawkami, naleśniki z serem, gołąbki z mięsem i ryżem) w ilości 8 000 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894300-4
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 1252, z późn. zm.) posiada wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub zgodnie z art. 21 ust.4 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 1753) posiada decyzję administracyjną o wpisie do rejestru zakładów albo zatwierdzeniu zakładu wydaną przez powiatowego lekarza weterynarii wraz z nadanym numerem identyfikacyjnym oraz stosownie do art. 59 i 73 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia wdraża lub posiada wdrożony system HACCP z zastrzeżeniem art. 63 ust. 2 ww. ustawy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2024 r. dla Zespołu Szkół Sportowych i Mistrzostwa Sportowego im. Janusza Kusocińskiego w Gdańsku - II
Dodano: 2024-04-17 - Sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych w roku 2024 dla Szkoły Podstawowej Nr 50 w Gdańsku
Dodano: 2024-01-24 - Dostawy dań gotowych świeżych (wyrobów garmażeryjnych).
Dodano: 2023-05-05 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Zespołu Wczesnej Edukacji nr 1 w Gdyni
Dodano: 2023-04-07 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Zespołu Wczesnej Edukacji nr 1 w Gdyni, 81-578 Gdynia, ul. Wiczlińska 33
Dodano: 2022-12-07 - „Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 2 w Gdańsku”
Dodano: 2022-08-14 - Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 2 w Gdańsku
Dodano: 2022-08-14 - SUKCESYWNE DOSTAWY GARMAŻU CHŁODZONEGO
Dodano: 2020-11-10 - SUKCESYWNE DOSTAWY GARMAŻU CHŁODZONEGO
Dodano: 2019-11-27 - SUKCESYWNE DOSTAWY GARMAŻU CHŁODZONEGO
Dodano: 2018-12-11