Szkoła Policji w Katowicach ogłasza przetarg
- Adres: 40-684 Katowice, ul. Gen. Jankego 276
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 6069440, 6069441 , fax. 032 6069249, 6069279
- Data zamieszczenia: 2011-11-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Policji w Katowicach
ul. Gen. Jankego 276 276
40-684 Katowice, woj. śląskie
tel. 032 6069440, 6069441, fax. 032 6069249, 6069279
REGON: 27667677500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.katowice.szkolapolicji.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy artykułów żywnościowych w postaci wędlin, produktów wołowych (flaków) oraz konserw mięsnych i pasztetów drobiowych do Szkoły Policji w Katowicach w 2012 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy artykułów żywnościowych w postaci wędlin, produktów wołowych (flaków) oraz konserw mięsnych i pasztetów drobiowych do Szkoły Policji w Katowicach w 2012 r. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.katowice.szkolapolicji.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów spożywczych na potrzeby organizacji festynów dla społeczności lokalnej w ramach Programu Aktywności Lokalnej w trakcie realizowania projektu -Partnerstwo na rzecz aktywnej integracji w powiecie zawierciańskim.
Dodano: 2016-06-13 - Dostawy wędlin dla potrzeb SP ZOZ Państwowego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku (DZp.DŻ.307.3.2015)
Dodano: 2015-06-11 - Dostawa kiełbasy do grzania dla Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Raciborzu
Dodano: 2014-12-19 - DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH W POSTACI WĘDLIN ORAZ PRODUKTÓW WOŁOWYCH (FLAKÓW) DO SZKOŁY POLICJI W KATOWICACH W 2015 r.
Dodano: 2014-10-10 - Zakup artykułów spożywczych na potrzeby związane z realizacja projektu /Czas na zmiany/
Dodano: 2014-02-28 - Zakup wraz z dostawą wędlin, mięsa i ryb na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji, w podziale na 5 części
Dodano: 2014-02-07 - Dostawa kiełbasy do grzania dla Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Raciborzu
Dodano: 2013-12-13 - DOSTAWA WĘDLIN
Dodano: 2013-06-07 - Przetarg nieograniczony na zakup i dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu.
Dodano: 2013-04-25 - Zakup wraz z dostawą wędlin, mięsa i ryb na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji, w podziale na 5 części
Dodano: 2013-02-01