Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych z grup 156 oraz 158 CPV.

Areszt Śledczy w Śremie ogłasza przetarg

  • Adres: 63-100 Śrem, ul. Wawrzyniaka 6
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 2830703 , fax. 061 2830719
  • Data zamieszczenia: 2013-11-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Śremie
    ul. Wawrzyniaka 6 6
    63-100 Śrem, woj. wielkopolskie
    tel. 061 2830703, fax. 061 2830719
    REGON: 00032033100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Budżetowa Wymiaru Sprawiedliwości

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych z grup 156 oraz 158 CPV.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych z grup 156 oraz 158 CPV. Ustala się następującą grupę CPV, według której zamawiający dokonał podziału przedmiotu zamówienia: 15800000-6 Różne produkty spożywcze oraz 15600000-4 produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych określone we Wspólnym Słowniku Zamówień, w skład której to grupy wchodzi: Dla części I 15811000-6 Pieczywo, 15811100-7 Chleb. Dla części II 15870000-7 Przyprawy i przyprawy korzenne, 15871230-5 Ketchup, 15871250-1 Musztarda, 15871273-8 Majonez, 15872400-5 Sól, 15872100-2 Pieprz, 15871110-8 Ocet lub produkty równoważne, 15872300-4 Zioła, 15871260-4 Sosy, 15831000-2 Cukier, 15851100-9 Makaron niegotowany, 15860000-4 Kawa, herbata i podobne produkty, 15891000-0 Zupy i buliony, 15890000-3 Różne produkty spożywcze i produkty suszone. 15610000-7 Produkty przemiału ziarna 15612100-2 Mąka pszenna 15614000-5 Ryż przetworzony 15613380-5 Płatki owsiane 3.1 Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 1 dotyczy - szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie: Część 1 L.p. Przedmiot zamówienia Część 1 Grupa asortymentowa Szacunkowe potrzeby ilość w kg 1 Chleb pszenno-żytni krojony, foliowany, 400 g 18100 kg 2 Chleb pszenny krojony, foliowany, 400 g 630 kg 3 Chleb razowy krojony, foliowany, 400 g 160 kg 4 Bułka tarta luz 140 kg Informacja na temat możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom Zamawiający nie dopuszcza możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. Zamawiający nie dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających. Podana ilość asortymentu jest szacunkowa i może ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość zamawianych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego. 3.2 Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 2 opis przedmiotu zamówienia szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie, Część 2 L.p. Przedmiot zamówienia część 2 Grupa asortymentowa Szacunkowe potrzeby ilość w kg lub w l 1 Kasza jęczmienna Worki od 1 do 30 kg 1230 kg 2 Kasza manna Worki od 1 do 30 kg 310 kg 3 Mąka pszenna Worki od 1 do 30 kg 550 kg 4 Płatki owsiane Worki od 1 do 30 kg 300 kg 5 Ryż biały Worki od 1 do 30 kg 1200 kg 6 Czosnek granulowany op. od 0,5 kg do 5 kg 25 kg 7 Ketchup op. od 0,5 kg do 5 kg łagodny, pikantny 120 kg 8 Musztarda op. od 0,5 kg do 5 kg stołowa, sarepska 120 kg 9 Majonez op. od 0,5 kg do 1 kg 80 kg 10 Sól jodowana op. od 1 kg do 25 kg 300 kg 11 Pieprz mielony op. od 0,5 kg do 5 kg 40 kg 12 Ocet op. od 0,5 l do 5 l 90 l 13 Majeranek op. od 0,5 kg do 5 kg 35 kg 14 Papryka mielona ostra op. od 1 kg do 5 kg 35 kg 15 Przyprawa Curry op. d 0,5 kg do 5 kg 20 kg 16 Przyprawa uniwersalna op. od 1 kg do 10 kg 40 kg 17 Sos cygański op. od 1 kg do 10 kg 100 kg 18 Sos grzybowy op. od 1 kg do 10 kg 80 kg 19 Sos pieczarkowy op. od 1 kg do 10 kg 70 kg 20 Sos biały op. od 1 kg do 10 kg 60 kg 21 Sos pieczeniowy op. od 1 kg do 10 kg 80 kg 22 Koperek susz op. od 0,5 kg do 5 kg 20 kg 23 Przyprawa do flaków op. od 1 kg do 10 kg 30 kg 24 Cukier luz lub paczkowany biały 2350 kg 25 Budyń paczkowany od 1 do 10 kg 100 kg 26 Kisiel paczkowany od 1 do 10 kg 70 kg 27 Makaron świderki łazanki, muszelki krajanka, itd. pakowane po 10, 15, 20 kg 1570 kg 28 Herbata granulowana op. od 0,1 kg do 10 kg 110 kg 29 Kawa zbożowa luz op. od 1 do 25 kg 370 kg 30 Bulion Jarzynowy op. 1 do 10 kg 60 kg 31 Przyprawa do zup w płynie op. 1 do 10 l 60 l 32 Bulion wołowy op. 1 do 10 kg 30 kg 33 Bulion drobiowy op. 1 do 10 kg 80 kg 34 Mieszanka warzywna - susz op. 5 do 20 kg 400 kg 35 Sojowa kostka op. 5 do 20 kg 70 kg 36 Sojowa krajanka op. 5 do 20 kg 130 kg 37 Sojowy granulat op. 5 do 20 kg 120 kg 38 Sojowy schabowy op. 5 do 20 kg 110 kg 39 Zupa barszcz biały op. 1 do 10 kg 50 kg 40 Zupa barszcz czerwony op. 1 do 10 kg 90 kg 41 Zupa fasolowa op. 1 do 10 kg 40 kg 42 Zupa grochowa op. 1 do 10 kg 50 kg 43 Zupa grzybowa op. 1 do 10 kg 50 kg 44 Zupa jarzynowa op. 1 do 10 kg 80 kg 45 Zupa kalafiorowa op. 1 do 10 kg 50 kg 46 Zupa ogonowa op. 1 do 10 kg 60 kg 47 Zupa pieczarkowa op. 1 do 10 kg 50 kg 48 Zupa pomidorowa op. 1 do 10 kg 90 kg 49 Zupa selerowa op. 1 do 10 kg 40 kg 50 Zupa żurek op. 1 do 10 kg 50 kg Informacja na temat możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom Zamawiający nie dopuszcza możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. Zamawiający nie dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach