Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych, nabiału, jaj, ziemniaków, warzyw świeżych, warzyw mrożonych, ryb oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w okresie od 01.01.2013 do 31.12.2013 roku.

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 12-100 Szczytno, ul. Sienkiewicza 10
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 6243203 , fax. 089 6243616
  • Data zamieszczenia: 2012-11-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Sienkiewicza 10 10
    12-100 Szczytno, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 6243203, fax. 089 6243616
    REGON: 00032122400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych, nabiału, jaj, ziemniaków, warzyw świeżych, warzyw mrożonych, ryb oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w okresie od 01.01.2013 do 31.12.2013 roku.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Grupa I Art. Spożywcze Nazwa artykułu J.m Ilość Wielkość opakowań Cpv Barszcz biały Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Bulion jarzynowy/rosół jarzynowy Kg 430 Max 10kg 15891000-0 Cukier Kg 2000 Max 5 kg 15831000-2 Czosnek mielony Kg 5 Max 1 kg 15870000-7 Dżem wiśniowy Kg 150 Max 0,5 kg 15332294-1 Fasola biała Kg 400 Max 10 kg 03221210-1 Groch łuskany Kg 450 Max 10 kg 03221220-4 Groszek konserwowy, zielony w puszkach Kg 150 Max 1 kg 15331460-9 Kasza jęczmienna Kg 700 Max 10 kg 15613000-8 Kawa zbożowa Kg 430 Max 25 kg 15613300-1 Ketchup Kg 100 Max 5 kg 15871230-5 Koncentrat pomidorowy 20% Kg 400 Max 1 kg 15331427-6 Konserwa mięsna Kg 400 Max 500 g 15131000-5 Koper Kg 20 Max 2 kg 15870000-7 Kotlet schabowy sojowy Kg 90 Max 2 kg 15800000-6 Kukurydza konserwowa Kg 140 Max 1 kg 15331460-9 Kwasek cytrynowy Kg 10 Max 1 kg 15871000-4 Liść laurowy Kg 20 Max 2 kg 15870000-7 Majeranek Kg 20 Max 2 kg 15870000-7 Majonez Kg 320 Max 5 kg 15871273-8 Makaron krajanka Kg 250 Max 10 kg 15851100-9 Makaron świderki Kg 900 Max 10 kg 15851100-9 Marmolada Kg 850 Max 15 kg 15332230-5 Masło roślinne - kostka 200-250g Kg 3200 Max 250 g 15412200-1 Mąka pszenna Kg 800 Max 1 kg 15612100-2 Mąka ziemniaczana Kg 300 Max 1 kg 15600000-4 Miód sztuczny Kg 25 Max 1 kg 15831600-8 Mleko w proszku Kg 400 Max 25 kg 15511700-0 Musztarda Kg 150 Max 3 kg 15871250-1 Napój owocowy w proszku (minimum trzy smaki) Kg 800 Max 10 kg 15982000-5 Ocet L 70 Max 1 L 15871110-8 Olej uniwersalny L 530 Max 3 L 15411100-3 Papryka w proszku Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Paprykarz szczeciński Kg 450 Max 500 g 15243000-3 Pasta z makreli Kg 200 Max 10 kg 15243000-3 Pasztet drobiowy Kg 400 Max 500 g 15131310-1 Pasztet mazowiecki Kg 300 Max 500g 15131000-5 Pieprz czarny Kg 30 Max 1 kg 15872100-2 Pieprz ziołowy Kg 30 Max 1 kg 15872100-2 Płaty śledziowe w zalewie matias Kg 100 Max 5 kg 15200000-0 Przyprawa do zup w płynie L 400 Max 1 L 15870000-7 Ryż Kg 650 Max 10 kg 15614100-6 Sałatka z makreli Kg 300 Max 500 g 15243000-3 Sól Kg 500 Max 1 kg 15872400-5 Szczaw konserwowy Kg 150 Max 1 kg 15331400-1 Szprot w pomidorach Kg 100 Max 1 kg 15243000-3 Woda mineralna 1.5 litra - gazowana L 1500 1,5 L 15981000-8 Ziele angielskie Kg 10 Max 1 kg 15870000-7 Zupa bieszczadzka Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa grzybowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa ogonowa Kg 50 Max 5 kg 15891000-0 Zupa pieczarkowa Kg 40 Max 5 kg 15891000-0 Zupa żurek Kg 70 Max 5 kg 15891000-0 Grupa II Nabiał Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Twaróg chudy Kg 500 Max 1 kg 15542100-0 Ser topiony Kg 350 Max 100 g 15543000-6 Jogurt naturalny Kg 400 Max 5 kg 15551000-5 Grupa III Jaja Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Jaja kurze szt. 21000 - 03142500-3 Grupa IV Ziemniaki Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Ziemniaki jadalne Kg 26000 Max 50 kg 03212100-1 Grupa V Warzywa świeże Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Buraki Kg 3000 - 03221111-1 Cebula Kg 2800 - 03221113-1 Jabłka Kg 1800 - 03222321-9 Kalafior Kg 100 - 03221400-0 Kapusta biała Kg 6000 - 03221400-0 Kapusta czerwona Kg 500 - 03221400-0 Kapusta kiszona Kg 350 - 15331000-7 Kapusta pekińska Kg 200 - 03221400-0 Marchewka Kg 5000 - 03221112-4 Ogórek kiszony Kg 200 - 15331000-7 Ogórek spod osłon Kg 1000 - 03221270-9 Papryka mix 3 kolory Kg 200 - 03221000-6 Papryka czerwona Kg 400 - 03221000-6 Pieczarki Kg 150 - 03221410-3 Pietruszka korzeń Kg 350 - 03221110-0 Pomidor Kg 430 - 03221240-0 Por Kg 400 - 03221110-0 Seler Kg 400 - 03221110-0 Grupa VI Warzywa mrożone Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Fasolka szparagowa Kg 100 Max 10kg 15331170-9 Marchewka z groszkiem Kg 250 Max 10 kg 15331170-9 Marchew kostka Kg 250 Max 25 kg 15331170-9 Mieszanka warzywna 3 składnikowa Kg 350 Max 25 kg 15331170-9 Mieszanka warzywna 7 składnikowa Kg 500 Max 25 kg 15331170-9 Papryka 3 kolory Kg 300 Max 10 kg 15331170-9 Grupa VII Ryby Mrożone-kostka Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Farsz rybny Kg 500 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna (filet) niepanierowana Kg 300 Max 10kg 15229000-9 Kostka rybna panierowana (burger rybny) Kg 450 Max 10 kg 15229000-9 Grupa VIII Pieczywo-ciasta Nazwa artykułu J.m. Ilość Wielkość opakowań Cpv Chleb baltonowski Kg 30000 Tylko 400g 15811000-6 Chleb pszenny Kg 1600 Tylko 400g 15811000-6 Bułka tarta Kg 150 Max 1 kg 15800000-6 Ciasto drożdżowe Kg 100 - 15812200-5 Bułka pszenna sucha Kg 100 - 15800000-6
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl/Strony/zamowienia.aspx
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach