Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych

Zakład Karny w Hrubieszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 22-500 Hrubieszów, ul. Nowa 64
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 084 6966915 , fax. 084 6963354
  • Data zamieszczenia: 2016-02-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Hrubieszowie
    ul. Nowa 64 64
    22-500 Hrubieszów, woj. lubelskie
    tel. 084 6966915, fax. 084 6963354
    REGON: 00032091100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych w asortymencie i ilości przedstawionej poniżej: Część 1 Kawa zbożowa opakowanie do 10 kg Kod (CPV) 15860000-4 ilość 100 kg, Herbata granulowana opakowanie do 10 kg Kod (CPV) 15863200-7 ilość 200 kg, Sól kamienna spożywcza opakowanie do 50 kg Kod (CPV) 15872400-5 ilość 1200 kg, Przyprawa do zup w płynie butelka 1 litr Kod (CPV) 15870000-7 ilość 200 litrów, Musztarda Kod (CPV) 15871250-1 ilość 800 kg, Chrzan biały tarty Kod (CPV) 15331400-1 ilość 600, Ocet 10 procent Kod (CPV) 15871110-8 ilość 160 litrów, Ketchup łagodny Kod (CPV) 15871230-5 ilość 800 kg, Przyprawa warzywna typu jarzynka Kod (CPV) 15871200-6 ilość 700 kg, Pieprz naturalny mielony Kod (CPV) 15872100-2 ilość 40 kg, Pieprz ziołowy mielony Kod (CPV) 15872100-2 ilość 40 kg , Liść laurowy Kod (CPV) 15870000-7 ilość 20, Majeranek Kod (CPV) 15872200-3 ilość 40, Nać pietruszki suszona Kod (CPV) 15870000-7 ilość kg 35, Koperek suszony Kod (CPV) 15893000-4 ilość 40 kg, Rosół warzywny w kostkach Kod (CPV) 15891000-0 ilość 650 kg, Groch łuskany spożywczy opakowanie do 1 kg Kod (CPV) 15331132-1 ilość 900 kg, Fasola typu Jaś opakowanie do 5 kg Kod (CPV) 15331130-7 ilość 800 kg, Groszek konserwowy opakowanie - puszka 400g Kod (CPV) 15331400-1 ilość 300 kg, Koncentrat pomidorowy 30% opakowanie do 1 kg Kod (CPV) 15331427-6 ilość 2200 kg , płatki kukurydziane Kod (CPV) 15613311-1 ilość 100 kg , ziele angielskie Kod (CPV) 15872200-3 ilość 20 kg, czosnek granulowany Kod (CPV) 15872000-1 ilość 40 kg, papryka ostra mielona Kod (CPV) 15872000-1 ilość 40 kg , przyprawa curry Kod (CPV) 15870000-7 ilość 15 kg, kminek Kod (CPV) 1587000-7 ilość 10 kg , sos pieczeniowy ciemny w proszku - opakowanie do 20kg Kod (CPV) 15871000-4 ilość 200 kg, zupa barszcz czerwony w proszku opakowanie do 20 kg Kod (CPV) 15871000-4 ilość 100 kg, zupa pieczarkowa w proszku opakowanie do 20 kg Kod (CPV) 15891000-0 ilość 250 kg, zupa barszcz biały w proszku opakowanie do 20 kg Kod (CPV) 15891000-0 ilość 350 kg , zupa ogonowa w proszku opakowanie do 20 kg Kod (CPV) 15891000-0 ilość 350 kg, Część 2 Woda mineralna niegazowana, butelka o pojemności 1,5 l Kod (CPV) 15981000-8 ilość 1500 litrów. Wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia 1) Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności oraz rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie.2) Każdy produkt realizowany będzie zgodnie z normami jakościowymi GHP, GMP lub systemem HACCP; 3) Każdy dostarczony produkt winien być I klasy, zgodny z Polską Normą. 4) Na każde żądanie zamawiającego wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi, itp. Cechy jakościowe dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: 1) obce posmaki, 2) zapachy,3) nalot pleśni,4) fragmenty obcych ciał.Wymagania dotyczące opakowania.Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: 1) nazwę środka spożywczego,2) dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym oraz alergeny jeżeli występują,3) datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia,4) dane identyfikujące producenta środka spożywczego,5) zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu,6) warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania,7) oznaczenie partii produkcji,8) klasę jakości handlowej,9) wagę brutto. Wymagania stawiane Wykonawcy. W trakcie trwania umowy Wykonawca będzie odpowiedzialny za całokształt realizacji przedmiotu zamówienia w tym za przebieg, jakość i terminowe wykonanie dostaw. Realizacja dostaw. Dostawy będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 12:30, w ilościach i asortymencie uzgodnionym przez zamawiającego z dostawcą z co najmniej 24 godzinnym wyprzedzeniem. Transport dostaw zapewnia Wykonawca. Zamawiający zastrzega sobie po uzgodnieniu z Wykonawcą prawo do korekty zamówionych ilości poszczególnych produktów w zależności od bieżących potrzeb
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158600004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Wiedza i doświadczenie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach