Przetargi.pl
dostawy artykułów spożywczych

Zakład Karny w Dublinach ogłasza przetarg

  • Adres: 11-430 Korsze, Dubliny
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 89 7543831, , fax. 89 7543612
  • Data zamieszczenia: 2019-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Dublinach
    Dubliny 16
    11-430 Korsze, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 89 7543831, , fax. 89 7543612
    REGON: 28035160400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1. Przetwory konserwowe rybne, ryby i produkty głęboko mrożone - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pyzy ziemniaczane mrożone opakowanie do 5 kg - 352,82 kg. 2 Kopytka mrożone opakowanie do 5 kg - 283,20 kg. 3 Pierogi z serem mrożone opakowanie do 5 kg - 212,40 kg. 4 Pierogi z mięsem mrożone opakowanie do 5 kg - 259,60 kg. 5 Pyzy z mięsem mrożone opakowanie do 5 kg - 198,24 kg. 6 Kalafior mrożony opakowanie do 15 kg - 560,50 kg. 7 Mieszanka warzywna opakowanie do 15kg - 601,80 kg. 8 Kotlet rybny mrożony - 560,50 kg. 9 Kostka rybna mrożona -159,30 kg. 10 Sałatka z makreli opakowanie 300 g – 330 g - 566,12 kg. 11 Paprykarz szczeciński opakowanie 300 g - 330g - 776,53 kg. 12 Śledź w pomidorach opakowanie 300 g – 330 g - 236,19 kg. 13 Pasta z łososia opakowanie 130 g - 82,60 kg. 14 Farsz rybny mrożony, opakowanie do 10 kg - 708,00 kg. Część 2. Tłuszcze roślinne i zwierzęce - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Margaryna do smarowania zaw. tłuszczu 40%, kostka opakowanie jednostkowe max. 250g – 4 720,00 kg. 2 Margaryna do smarowania zaw. tłuszczu 60%, kostka opakowanie jednostkowe max. 250g – 1 843,16 kg. 3 Olej roślinny uniwersalny, opakowanie jednostkowe 1,3,5 litra - 259,60 kg. 4 Smalec, opakowanie jednostkowe kostka max. 250g - 165,20 kg. Część 3. Produkty mleczarskie - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1. Mleko w proszku klasa I odłuszczone szybkorozpuszczalne, (opakowanie do 25kg) - 330,40 kg. 2. Ser topiony bez dodatków mięsnych (bloczki 100g) - 383,50 kg. 3. Śmietana ukwaszona, homogenizowana 18 % (opakowanie do 400 g) - 125,28 kg. 4. Twaróg chudy (opakowanie po 200g) - 1 505,60 kg. 5. Jogurt naturalny bez cukru (opakowanie do 150g) - 56,09 kg. 6 Ser topiony "kiełbaska" bez dodatków mięsnych (opakowanie jednostkowe 100g) -265,50 kg. 7 Serek homogenizowany waniliowy, bez żelatyny, (opakowanie jednostkowe 125-150g) - 47,20 kg. 8 Serek śmietankowy naturalny (opakowanie jednostkowe 125-150 g)- 35,40 kg. Część 4. Różne artykuły spożywcze - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Ryż (op. do 5kg) -2 714,00 kg. 2 Kasza manna (op. do 1kg) - 377,60 kg. 3 Kasza jęczmienna (op. do 5 kg) - 2 407,20 kg. 4 Mąka pszenna (op. 1 kg ) - 1 221,30 kg. 5 Mąka ziemniaczana (op. 1 kg) - 324,50 kg. 6 Makaron op. do 5 kg - 2 832,00 kg. 7 Bułka tarta op. 0,5 kg -394,12 kg. 8 Groch połówki – op. do 5 kg - 472,00 kg. 9 Fasola – op. do 5 kg - 973,50 kg. 10 Kostka sojowa luz - 254,88 kg. 11 Granulat sojowy luz - 300,90 kg. 12 Przyprawa do bigosu op do 1 kg - 59,00 kg. 13 Przyprawa do mięsa miel.op do 1 kg - 135,70 kg. 14 Przyprawa w płynie op. 0,5-1l - 499,14 l. 15 Przyprawa uniwersalna sypka op do 1 kg - 413,00 kg. 16 Pieprz czarny mielony op. do 1kg - 21,24 kg. 17 Majeranek op. do 1 kg - 16,52 kg. 18 Liść laurowy op. do 1 kg - 11,80 kg. 19 Ziele angielskie op. do 1 kg - 10,62 kg. 20 Sól jodowana op. 1 kg - 643,10 kg. 21 Musztarda op. do 5 kg - 198,24 kg. 22 Keczup op. do 5 kg - 141,60 kg. 23 Kawa zbożowa op. do 1 kg - 312,70 kg. 24 Herbata op. do 1 kg - 283,20 kg. 25 Majonez op. do 3 kg - 59,00 kg. 26 Ocet spirytusowy 10% op.do 1 l. - 195,88 l. 27 Leczo pieczarkowe op. do 5 kg - 1020,04 kg. 28 Pieczarki pasteryzowane op. do 5 kg - 135,70 kg. 29 Cukier biały op. 1 kg - 1144,60 kg. 30 Dżem - różny asortyment, opakowanie do 15 kg - 1549,34 kg. 31 Marmolada wieloowocowa op do 15 kg 1 687,40 kg. 32 Groszek konserwowy op. 300 - 400g ( z samootwieraczem) - 128,86 kg. 33 Koncentrat pomidorowy 30% op. 900ml - 765,58 l. 34 Szczaw konserwowy op. do 900ml - 8,97 l. 35 Chrzan tarty op. do 900ml - 33,98 kg. 36 Sos biały op. do 5 kg - 194,70 kg. 37 Sos pieczeniowy op. do 5 kg - 241,90 kg. 38 Zupa pieczarkowa op. do 5 kg - 171,10 kg. 39 Zupa żurek op. do 5 kg - 94,40 kg. 40 Zupa kalafiorowa op. do 2 kg - 53,10 kg. 41 Bulion jarzynowy op. do 5 kg - 619,50 kg. 42 Sok zagęszczony opakowanie do 5 l - 866,12 l. 43 Puree ziemniaczane płatki opakowanie do 25 kg - 1309,80 kg. 44 Kostka ziemniaczana opakowanie do 25 kg - 885,00 kg. 45 Czosnek suszony op. do 1 kg - 23,60 kg. 46 Papryka mielona słodka op. do 1 kg - 23,60 kg. 47 Przyprawa do kurczaka op. do 1 kg - 118,00 kg. 48 Pietruszka nać op. do 1 kg - 23,60 kg. 49 Kukurydza konserwowa op. 300 - 400g ( z samootwieraczem) - 141,60 kg. 50 Kasza gryczana op. do 5 kg - 1180,00 kg. 51 Kasza pęczak op. do 5 kg - 1180,00 kg. 52 Płatki owsiane op. do 5 kg - 413,00 kg. Część 5. Przetwory konserwowe rybne, ryby i produkty głęboko mrożone - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pyzy ziemniaczane mrożone opakowanie do 5 kg - 113,28 kg. 2 Kopytka mrożone opakowanie do 5 kg - 84,96 kg. 3 Pierogi z serem mrożone opakowanie do 5 kg - 82,13 kg. 4 Pierogi z mięsem mrożone opakowanie do 5 kg - 56,64 kg. 5 Pyzy z mięsem mrożone opakowanie do 5 kg - 70,80 kg. 6 Kalafior mrożony opakowanie do 15 kg - 177,00 kg. 7 Mieszanka warzywna opakowanie do 15kg - 63,72 kg. 8 Kotlet rybny mrożony - 238,03 kg. 9 Kostka rybna mrożona - 42,48 kg. 10 Sałatka z makreli 300 g – 330 g - 252,05 kg. 11 Paprykarz szczeciński 300 g - 330g - 279,94 kg. 12 Śledź w pomidorach 300 g – 330 g - 212,40 kg. 13 Pasta z łososia 130 g - 22,23 kg. 14 Farsz rybny mrożony, opakowanie do 10 kg - 258,42 kg. Część 6. Tłuszcze roślinne i zwierzęce - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Margaryna do smarowania zaw. tłuszczu 40%, kostka opakowanie jednostkowe max. 250g – 1 478,73 kg. 2 Margaryna do smarowania zaw. tłuszczu 60%, kostka opakowanie jednostkowe max. 250g – 314,92 kg. 3 Olej roślinny uniwersalny, opakowanie jednostkowe 1,3,5 litra - 283,20 kg. 4 Smalec, opakowanie jednostkowe kostka max. 250g - 42,48 kg. Cz. 7. Produkty mleczarskie - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1. Mleko w proszku klasa I odłuszczone szybkorozpuszczalne, (opakowanie do 25kg) - 163,97 kg. 2. Ser topiony bez dodatków mięsnych (bloczki 100g) - 151,51 kg. 3. Śmietana ukwaszona, homogenizowana 18 % (opakowanie do 400 g) 229,39 kg. 4. Twaróg chudy (opakowanie po 200g) 439,38 kg. 5. Jogurt naturalny bez cukru (opakowanie do 150g) - 113,28 kg. 6 Ser topiony "kiełbaska" bez dodatków mięsnych (opakowanie jednostkowe 100g) - 141,60 kg. 7 Serek homogenizowany waniliowy, bez żelatyny, (opakowanie jednostkowe 125-150 g - 84,96 kg. 8 Serek śmietankowy naturalny (opakowanie jednostkowe 125-150 g) - 37,17 kg. Cz 8. Różne artykuły spożywcze - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Ryż op. do 5kg - 1416,00 kg. 2 Kasza manna op. do 1kg - 206,74 kg. 3 Kasza jęczmienna op. do 5 kg - 468,70 kg. 4 Mąka pszenna op. 1 kg - 751,90 kg. 5 Mąka ziemniaczana op. 1 kg - 93,46 kg. 6 Makaron op. do 5 kg - 799,33 kg. 7 Bułka tarta op. 0,5 kg - 128,86 kg. 8 Groch połówki – op.do 5 kg - 287,45 kg. 9 Fasola – op. do 5 kg - 420,55 kg. 10 Kostka sojowa luz - 85,24 kg. 11 Granulat sojowy luz - 104,22 kg. 12 Przyprawa do bigosu op do 1 kg - 7,50 kg. 13 Przyprawa do mięsa mielonego op do 1 kg - 9,91 kg. 14 Przyprawa w płynie op. 0,5-1l - 209,57 l. 15 Przyprawa uniwersalna sypka op do 1 kg - 43,90 kg. 16 Pieprz czarny mielony op. do 1kg - 11,04 kg. 17 Majeranek op. do 1 kg - 12,89 kg. 18 Liść laurowy op. do 1 kg - 11,75 kg. 19 Ziele angielskie op. do 1 kg - 10,62 kg. 20 Sól jodowana op. 1 kg - 285,89 kg. 21 Musztarda op. do 5 kg - 52,11 kg. 22 Keczup op. do 5 kg - 36,82 kg. 23 Kawa zbożowa op. do 1 kg - 105,21 kg. 24 Herbata op. do 1 kg - 38,23 kg. 25 Majonez op. do 3 kg - 15,29 kg. 26 Ocet spirytusowy 10% op.do 1 l. - 31,15 l. 27 Leczo pieczarkowe op. do 5 kg - 321,43 kg. 28 Pieczarki pasteryzowane op. do 5 kg - 35,40 kg. 29 Cukier biały op. 1 kg - 710,83 kg. 30 Dżem - różny asortyment, opakowanie do 15 kg - 177,14 kg. 31 Marmolada wieloowocowa op do 15 kg - 233,78 kg. 32 Groszek konserwowy op. 300 - 400g ( z samootwieraczem) - 5,66 kg. 33 Koncentrat pomidorowy 30% op. 900ml - 395,49 l. 34 Szczaw konserwowy op. do 900ml - 140,18 l. 35 Chrzan tarty op. do 900ml - 56,36 kg. 36 Sos biały op. do 5 kg - 49,56 kg. 37 Sos pieczeniowy op. do 5 kg - 70,80 kg. 38 Zupa pieczarkowa op. do 5 kg - 121,07 kg. 39 Zupa żurek op. do 5 kg - 53,38 kg. 40 Zupa kalafiorowa op. do 2 kg - 35,40 kg. 41 Bulion jarzynowy op. do 5 kg - 18,97 kg. 42 Sok zagęszczony opakowannie do 5 l - 296,09 l. 43 Puree ziemniaczane płatki opakowanie do 25 kg - 424,80 kg. 44 Kostka ziemniaczana opakowanie do 25 kg - 283,20 kg. 45 Czosnek suszony op. do 1 kg - 1,27 kg. 46 Papryka mielona słodka op. do 1 kg - 7,50 kg. 47 Przyprawa do kurczaka op. do 1 kg - 7,65 kg. 48 Pietruszka nać op. do 1 kg - 3,40 kg. 49 Kukurydza konserwowa op. 300 - 400g ( z samootwieraczem) - 5,66 kg. 50 Kasza gryczana op. do 5 kg - 259,13 kg. 51 Kasza pęczak op. do 5 kg - 269,04 kg. 52 Płatki owsiane op. do 5 kg - 134,52 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: sporządzony przez Wykonawcę załącznik nr 1a i/lub 1b do SIWZ - formularz ofertowy dla danej części zamówienia

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach