Przetargi.pl
Dostawę produktów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Żelistrzewie.

Zespół Szkół w Żelistrzewie ogłasza przetarg

  • Adres: 84-100 Puck, ul. Szkolna 1
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-58 6738618 , fax. 0-58 6738618
  • Data zamieszczenia: 2010-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Żelistrzewie
    ul. Szkolna 1 1
    84-100 Puck, woj. pomorskie
    tel. 0-58 6738618, fax. 0-58 6738618
    REGON: 19295531300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zespół Szkół w Żelistrzewie

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawę produktów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Żelistrzewie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: Dostawę produktów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Żelistrzewie. Zestawienie cenowe dostawy owoców i warzyw CPV 15300000-1- część 1 1. Ziemniaki 7800 kg 2. Marchew 615 kg 3. Kalafior 25 szt 4. Cebula 150 kg 5. Buraki 250 kg 6. Czosnek 30 szt. 7. Koper 250 szt. 8. Pietruszka nać 200 szt. 9. Szczypior 30 szt. 10. Por 155 kg 11. Seler 155 kg. 12. Pietruszka korzeń 60 kg. 13. Rzodkiewka 10 szt. 14. Kapusta wczesna 60 szt. 15. Papryka: czerwona, 20 kg żółta 15kg 16. Kapusta biała 200 kg 17. Kapusta pekińska 50 szt 18. Kapusta czerwona 50 kg 19. Kapusta kiszona 250 kg 20. Ogórek kiszony 320 kg 21. Ogórek świeży 160 kg 22. Pomidory 260 kg 23. Brukiew 40 kg 24. Jabłka: Delicjusz, 300kg Lobo, 300 kg Champion 400 kg 25. Gruszka: Konferencja 160 kg 26. Banany 50 kg 27. Wiśnie 10 kg 28. Truskawki 35 kg. 29. Pomarańcze 150 kg. 30. Brzoskwinie 40 kg 31. Nektarynki 60 kg 32. Ziemniaki wczesne 1150 kg 33. Ogórki małosolne 50 kg 34. Cytryny 20 kg 35. Mandarynki 80 kg 36. Botwinka 30 szt. Zestawienie cenowe: mięso - produkty mięsne CPV 15110000-2, CPV 15130000-8 - część 2 1. Schab wieprzowy:z kością 150 kg 2. Łopatka wieprzowa bez kości 430 kg 3. Kości wieprzowe świeże 130 kg 4. Mięso mielone:wieprzowe, 100 kg wieprzowo- wołowe 210 kg 5. Wołowina bez kości zrazowa 200 kg 6. Wołowina bez kości gulaszowa 60 kg 7. Wieprzowina gulaszowa 60 kg 8. mięso drobne 100 kg 9. Kości wieprzowe wędzone 20 kg 10. Szynka konserwowa 15 kg 11. Polędwica miodowa 10 kg 12. Polędwica bostońska 15 kg 13. Polędwica Sopocka 10 kg 14. Krakowska Parzona 5 kg 15. Żywiecka 15 kg 16. Parówki cienkie 45 kg 17. Kiełbasa podwawelska 15 kg 18. Kiełbasa piwna 5 kg 19. Kiełbasa zwyczajna 200 kg 20. Kiełbasa golonkowa 10 kg 21. Kiełbasa szynkowa 10 kg 22. Kiełbasa tyrolska 10 kg 23. Szynka kapitańska 10 kg 24. Bekon ze sznurkiem 10 kg 25. Kiełbasa polska 10 kg 26. Kiełbasa biesiadna 30 kg 27. Szynka tostowa 10 kg 28. Kaszanka 50 kg 29. Kiełbasa francuska 5 kg 30. Kiełbasa wiejska sucha 5 kg 31. Boczek wędzony 65 kg 32. Kabanosy 5 kg 33. Pasztet wielkopol. (131 g) 150 szt. Zestawienie cenowe pozostałych produktów: oleje CPV 15400000-2, produkty mleczarskie CPV 15500000-3, różne produkty spożywcze CPV-15800000-6, przetworzone owoce i warzywa CPV 15330000-0 - część 3 1. Cukier kryształ 1 kg 210 szt. 2. Cukier waniliowy 32 g 80 szt. 3. Oregano 200 g 5 szt. 4. Bazylia 200 g 5 szt. 5. Papryka : Słodka 20 g 20 szt. Ostra 20 szt 6. Pieprz mielony 20 g 120 szt. 7. Majeranek 5 g 30 szt. 8. Sól 100 kg 9. Maggi 960 ml 90 szt. 10. Kwasek cytrynowy 10 g 40 szt. 11. Przyprawa Kucharek 1 kg 55 szt 12. Przyprawa do ryb 10 g. 5 szt. 13. Makaron nitki 80 kg 14. Makaron świderki 100 kg 15. Makaron krajanka 25 kg 16. Mąka 1 kg : -pszenna, 120 zt - tortowa 80 szt 17. Deser korona różne smaki 980 szt. 18 Fasola Jaś średni 70 kg. 19. Groch łuskany 50 kg 20. Groch cały 50 kg 21. Ryż 80 kg 22. Margaryna 259 g 150 szt. 23. Płatki czekoladowe 55 kg 24. Jajka 4300 szt. 25. Olej roślinny 155 l. 26. Kukurydza konserwowa 1 kg 12 szt. 27. Ananas w syropie 570 g. 15 szt 28. Koncentrat pomidorowy 1 l. 105 szt. 29. Ogórek konserwowy 1 l. 60 szt. 30. Ketchup 250 g 60 szt. 31. Musztarda 250 g 20 szt. 32. Zaprawa Herbapol 6 l. 60 szt. 33., Majonez 3 kg 18 szt. 34. Puding serduszko 180 szt. 35. Mleko UHT 3,2 % 1 l. 400 szt. 36. Masło 200 g. 570 szt. 37. Ser: Morski, 35 kg Edamski,15 kg Salami 20 kg 38. Śmietana 30 % -0,5 l. 30 szt 39. Śmietana 12% - 0,5 l. 400 szt. 40. Dżem owocowy, różne smaki 1 kg 35 szt. 41. Twaróg półtłusty 200 kg 42. Ser topiony krążki Hohland 100 szt. 43. Kawa MK Cafe Premium 250 g 5 szt. 44. Kawa Nescafe Classic 200 g. 3 szt. 45. Herbata granulowana 1 kg 12 szt. 46. Herbatniki petit bure 100g 390 szt. 48. Kakao Puchatek 0,5 kg 60 szt 49. Ocet 0,5 l. 10 szt. 50. Woda mineralna niegazowana 1,5 l - 60 szt 5 l - 160 szt 5 l - 15 szt 51. Rodzynki0,5 kg 30 szt. 49. Jogurt Danone 120 g 2000szt 50. Wafelki śmietankowe 20 g 200 szt. 51. Wafle jogurtowe 80 g 700 szt. 52. Wafle orzechowe 80 g 700 szt. 53. Koncentrat barszczu 275 ml 5 szt. 54. Wafle Horałki 50 g 400 szt. 55. Jogurt Jogobella 150 g 3400 szt. 56. Wafelki Tago bez polewy 28 g 200 szt. 57. Krem czekoladowy 250 g 130 szt. 58. Serek kanapkowy 150 g 140 szt. 59. Ser kremowy 125 g 80 szt. 60. Makaron spagetti 130 kg 61. Draże śmietankowe 300 szt. 62. Rogalik czekoladowy 50 g 200 szt. 63. Sok wieloowocowy 200 ml 140 szt. 64. Serek homogenizowany waniliowy 60 szt. 65. Miód 250 ml 15 szt. 66. Makaron muszelki 60 kg 67. Leczo pieczarkowe 1 l 30 szt. 68. Makrela wędzona 20 kg 69. Filet ze śledzia marynowany 100kg 70. Przyprawa gyros 20 g 12 szt. 71. Przyprawa tzatziki 20 g 12 szt. 72. Groszek z marcheką konserwa 1 l. 30 szt. 73. Napój niegazowany w kartonie 1 l. 100 szt. 74. Napój niegazowany w kartonie 2 l. 25 szt. 75. Jajko kinder surprise 400 szt. 76. Zając czekoladowy 30 g 400 szt. 77. Baton snickers 400 szt. 78. Czekoladka 15 g 400 szt. 79. Zestaw świąteczny z czekoladą 400 szt. 80. Baton maruga 38 g 400 szt. 81. Baton Goplana 48 g 400 szt. 82. Galaretka w czekoladzie 180 g 400 szt. 83. Czekolada świąteczna 100 g 1200 szt. 84. Bombonierka świąteczna 250 g 400 szt. Zestawienie cenowe: drób - CPV 15112100-7 część 4 1. Pierś z kurczaka 600 kg 2. Podudzie z kurczaka 300 kg 3. Udka z kurczaka 100 kg 4. Piersi z indyka 60 kg 5. Porcje rosołowe z kurczaka 100 kg 6. Porcje rosołowe z gęsi 20 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zszelistrzewo.prv.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach