Przetargi.pl
Dostawę mięsa, wędlin i drobiu

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 15328 Białystok, ul. Świerkowa
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 857 422 360 , fax. 857 458 087
  • Data zamieszczenia: 2017-04-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Świerkowa 9
    15328 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 857 422 360, fax. 857 458 087
    REGON: 30467400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawę mięsa, wędlin i drobiu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Schab wieprzowy surowy b/k 180 Karkówka wieprzowa surowa b/k 750 Łopatka wieprzowa surowa b/k 1800 Żeberka wieprzowe paski 300 Serca wieprzowe. 100 Mięso wołowe rosołowe 100 Filet świeży z indyka 100 Flaki wołowe krojone mrożone 200 Nogi wieprzowe. 180 Kurczaki świeże 330 Udziec z kurczaka 800 Filet świeży z kurczaka 1300 Wątróbka drobiowa 250 Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 50 Boczek z polędwicą 200 Ogonówka wp. wędzona, parzona. 400 Szynka wp. wędzona, parzona zawartość mięsa75% 80 Szynka wp. tyrolska 400 Baleron wp. wędzony, gotowany 500 Polędwica wp. wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 40 Polędwica wieprzowa sopocka 140 Kiełbasa żywiecka drobiowa 100 Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 200 Kiełbasa kanapkowa 150 Kiełbasa krakowska parzona 300 Kiełbasa podwawelska 130 Kiełbasa zwyczajna 300 Kiełbasa toruńska 150 Parówkowa firmowa 410 Kiełbasa spod strzechy 140 Kiełbasa biała, parzona 300 Mortadela wieprzowa. 300 Parówki delikatne 400 Salceson wieprzowy. 110 Salceson wieprzowy czarny 110 Salceson czosnkowy 110 Rolada boczkowa, boczek rolowany 100 Kaszanka 100 Krupnioki 140 Golonka konserwowa 200 Pasztetowa drobiowa. 125 Schab włoski 150 Szynka konserwowa 170 Pasztet z całego kurczaka 240 Kiełbasa pieczona podsuszana 180 Polędwica drobiowa extra 300 Szynka z piersi indyka 200 Kiełbasa swojska (np. Sokołów) 200 Kiełbasa na „święconkę” 20 Kark wołowy 200 Pasztetowa wp. 125 Pieczeń rzymska 100 Biała szynka formowana 71% mięsa 200 Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 100 Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 50 Szynka wp. wędzona, parzona zawartość mięsa minimum 81% 50 Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 100
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach