Przetargi.pl
Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej „Zacisze” z podziałem na 9 pakietów (części).

Dom Pomocy Społecznej ZACISZE ogłasza przetarg

  • Adres: 40-695 Katowice, Traktorzystów
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 322 025 432, , fax. 322 028 791
  • Data zamieszczenia: 2019-11-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej ZACISZE
    Traktorzystów 42
    40-695 Katowice, woj. śląskie
    tel. 322 025 432, , fax. 322 028 791
    REGON: 00068664100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.biuletyn.abip.pl/dpszacisze

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej „Zacisze” z podziałem na 9 pakietów (części).
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Boczek wędzony parzony 70 kg Flaki wołowe – krojone 180 kg Golonka wieprzowa 80 kg Nogi wieprzowe 80 kg Łopatka wieprzowa b/k 220 kg Wołowe z kością – szponder 100 kg Gulaszowe wołowe 120 kg Goleń wołowa b/k 70 kg Karczek wieprzowy b/k 150 kg Żeberka wieprzowe 80 kg Słonina 15 kg Ozory wieprzowe 60 kg Schab wieprzowy b/k 100 kg Wołowina b/k zrazowa 30 kg Kurczaki 700 kg Filet z kurczaka 450 kg Podudzie-pałka z kurczaka 500 kg Filet z indyka 70 kg Skrzydła z kurczaka 260 kg Żołądki z kurczaka 50 kg Wątroba drobiowa 100 kg Kiełbasa podwawelska 220 kg Parówkowa 250 kg Parówka cienka 100 kg Parówka drobiowa 80 kg Mortadela wieprzowa 120 kg Szynkowa wieprzowa 200 kg Szynka wędzona gotowana 150 kg Kurczak w masełku 60 kg Blok szynkowy 80 kg Szynka z indyka 50 kg Szynka Gospodyni 100 kg Polędwica sopocka parzona 150 kg Kaszanka 160 kg Kiełbasa krotoszyńska 80 kg Szynka drobiowa 100 kg Salceson ozorkowy 40 kg Kiełbasa biała parzona 80 kg Pasztet firmowy 80 kg Mielonka wieprzowa 100 kg Salceson wiejski 40 kg Krakowska parzona 100 kg Kiełbasa biesiadna 220 kg Pieczeń drobiowa 60 kg Schab pieczony 50 kg Polędwica drobiowa 50 kg Szynkowa z indyka 40 kg Fantazja szynkowa 60 kg Kanapkowa 50 kg Pasztet pieczony 30 kg Wędlina kminkowa 100 kg Brukselka gat.I 40 kg Brokuły gat.I 200 kg Barszcz ukraiński gat.I 25 kg Fasola szparagowa zielona gat.I 100 kg Fasola szparagowa żółta gat.I 100 kg Marchew kostka gat.I 25 kg Mieszanka 7- skł. gat.I 100 kg Szpinak 2.0kg gat.I 60 kg Kalafior gat.I 100 kg Włoszczyzna paski gat.I 250 kg Bukiet kwiatowy warzyw gat.I 125 kg Mieszanka kompotowa gat.I 500 kg Wiśnia drylowana gat.I 25 kg Truskawka mrożona gat.I 80 kg Śliwka drylowana gat.I 50 kg Placki ziemniaczane 20szt. 1.0kg 150 szt. Pierogi z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Kluski śląskie,pyzy ziemniaczane typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Uszka z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 60 kg Porzeczka czarna gat.I 500 kg Pierogi ruskie typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg Pyzy ziemniaczane z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Pierogi z serem typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg Dżem truskawkowy 250g-300g 350 szt. Dżem czarna porzeczka 250g-300g 350 szt. Dżem brzoskwiniowy 250g-300g 200 szt. Dżem morelowy 250g-300g 200 szt. Dżem ananasowy 250g-300g 150 szt. Powidła śliwkowe ok.310g 8 szt. Jogurt naturalny 150g-175g 1500 szt. Jogurt naturalny 300g-400g 250 szt. Jogurt owocowy 150g 2000 szt. Kefir 200g-250g 2300 szt. Masło extra 82% tł. 200g. 5700 szt. Mleko 2% 0,9 l - folia 11000 szt. Mleko 2% 1,0 - karton 200 szt. Mleko zagęszczone niesł. 500g 4%tł. 160 szt. Margaryna mleczna 250g 1000 szt. Olej 1,0 l rzepakowy 130 szt. Olej 0,5 l rzepakowy 30 szt. Pasztet drobiowy 50g 2000 szt. Ser żółty twardy salami kl.I 120 kg Ser żółty pełnotłusty typ holendersko-szwajcarski kl.I 10 kg Ser topiony 100g 4000 szt. Ser homogenizowany naturalny 150g 1600 szt. Ser twarogowy kanapkowy 125g 400 szt. Śmietana 18% 200g 1000 szt. Twaróg półtłusty 500 kg Ser homog.owocowy 140g -150g 3500 szt. Twaróg ziarnisty – lekki 150g 720 szt. Ser domowy smażony chudy 120 kg Śmietana spray 250g 50 szt. Kaszka z owocami 130g 700 szt. Deser budyniowy 125g 300 szt. Deser serniczkowy 150g 400 szt. Ser pleśniowy camembert 120g 100 szt. Masło roślinne kubek 250g 50 szt. Ser żółty pełnotłusty typ holenderski kl.I 80 kg Ser śmietankowy do smarowania - różne smaki 135g 300 szt. Dżem 25g 800 szt. Bułka tarta 60 kg Bułka pszenna 50 g 15800 szt. Baton 400 g 7 szt. Chleb mieszany 1.10 kg 6000 szt. Chałki 350 g 2200 szt. Chleb razowy z mąki żytniej 800 g 650 szt. Ciasto jogurtowe z owocami 60 kg Ciasto jogurtowe z serem i owocami 60 kg Ciasto piernikowe z powidłami i kremem budyniowym 60 kg Drożdżówki 80-100 g (ser,budyń,marmolada) 1200 szt. Pączki 80g 200 szt. Budyń bez cukru i sztucznych barwników 40g 1000 szt. Bazylia 20g 50 szt. Zioła prowansalskie 20g 50 szt. Tymianek 20g 50 szt. Herbatniki 100g 150 szt. Cynamon 15g 150 szt. Cukier 1600 kg Cukier puder 12 kg Ciastka w czekoladzie 42 kg Ciastka kruche 20 kg Krakersy 30 kg Cukier waniliowy 16g 150 szt. Czekolada mleczna 100g 30% kakao 100 szt. Czekolada gorzka 100g 60% kakao 300 szt. Ciastka b / c 70-125g 900 szt. Przyprawa do piernika 20g 20 szt. Soda oczyszczona 30 szt. Gałka muszkatołowa 10g 10 szt. Galaretka owocowa 75g 350 szt. Herbata expresowa 100szt. typu Lipton lub równoważna 60 szt. Herbata liściasta typu yunan 100g 1000 szt. Imbir 20g 15 szt. Kminek mielony 20 g 100 szt. Kasza jęczmienna średnia 100 kg Kasza gryczana 80 kg Kasza manna 150 kg Kawa zbożowa inka 150 g 450 szt. Kleik ryżowy 160 g 80 szt. Kisiel 40 g 400 szt. Kawa rozpuszczalna typu nescaffe classic lub równoważna 200 g 25 szt. Liść laurowy 10 g 60 szt. Makaron nitki-tradycyjny 150 kg Makaron gwiazdka 80 kg Makaron świderki,łazanka kolanka,muszelka 100% durum 250 kg Mąka pszenna 300 kg Musztarda 210 g 500 szt. Majeranek 10 g 100 szt. Majonez 600g 50 szt. Mąka ziemniaczana 150 kg Przyprawa w płynie typu ,,Magii" 1,0 l 60 szt. Miód 25 g 3000 szt. Miód sztuczny 380g 10 szt. Napój kakaowy 300g 200 szt. Kakao naturalne typu Wawel lub równoważne 100 g 60 szt. Ocet spirytusowy 500 ml 30 szt. Pieprz ziołowy 20g 50 szt. Pieprz mielony czarny 20 g 250 szt. Płatki kukurydziane 250g 200 szt. Płatki owsiane 500g 250 szt. Pierniki w czekoladzie 30% kakao 50 kg Proszek do pieczenia 30g 160 szt. Papryka mielona słodka 20g 130 szt. Ryż biały długoziarnisty 220 kg Sól 220 kg Suchary b/c 285 g 80 szt. Przyprawa do potraw 200g 65 szt. Wafle w czekoladzie 42 kg Wafle z nadzieniem 42 kg Wafle ryżowe 100 g 80 szt. Wafle kakaowe typu prince-polo lub równoważne 36g 600 szt. Ziele angielskie 15g 100 szt. Curry 20 szt. Herbata ekspresowa Earl Grey 100szt.typu Lipton lub równoważna 5 szt. Listki waflowe b/c 38g 150 szt. Krakersy mix. drobne 90g 150 szt. Żelatyna 50 g 160 szt. Makrela wędzona 100 kg Miruna b/s SHP 100 kg Dorsz atlantycki (czarniak) SHP 70 kg Filet śledziowy ala matjas 80 kg Filet śledziowy opiekany 120 kg Paluszki rybne - złote - 300 g 20 szt Filet śledziowy w pomidorach 170 g 500 szt Filet z makreli w pomidorach 170 g 500 szt Tuńczyk w kawałkach w oleju 170g 200 szt. Tuńczyk w sosie własnym 170g 200 szt. Filet śledziowy w oleju - 170 g 200 szt Filet z makreli w oleju - 170 g 200 szt Paprykarz szczeciński 135g 400 szt. Karp patroszony b/głowy 30 kg Jajka dezynfekowane promieniami UV rozm. L (63g-73g) 18000 szt
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: formularz ofertowy - załącznik nr 2 Wykonawca, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą, przed podpisaniem umowy zobowiązany będzie dostarczyć Zamawiającemu: szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - formularze cenowe odpowiednio do pakietu (załącznik nr 1), odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp. Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenia zamówienia, dokument ten składa każdy z nich, pełnomocnictwo podmiotów występujących wspólnie (jeżeli dotyczy), oświadczenia Wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej - załącznik nr 5 do SIWZ. W przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej Wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu. Termin złożenia powyższego wskazano w rozdziale 14.2.5 SIWZ. poświadczoną za zgodność z oryginałem kserokopie decyzji sanepidu lub inspekcji weterynaryjnej dla środków transportu (samochodów dostawczych) przystosowanych do przewozu artykułów spożywczych, którymi będą dowożone artykuły spożywcze, zwłaszcza te które wymagają odpowiednio niskiej temperatury.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach