Gmina Miasto Rzeszów - Urząd Miasta Rzeszowa ogłasza przetarg
- Adres: 35-064 Rzeszów, Rynek
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 178 754 636 , fax. 178 754 634
- Data zamieszczenia: 2019-11-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Miasto Rzeszów - Urząd Miasta Rzeszowa
Rynek 1
35-064 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 178 754 636, fax. 178 754 634
REGON: 65061400000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.erzeszow.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności mięsa, wędlin i konserw mięsnych do Domu Pomocy Społecznej ul. Mjr H. Sucharskiego w Rzeszowie w 2020 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, wędlin oraz konserw mięsnych w ilości i o jakości wskazanej w załączniku do SIWZ-OPZ Maksymalny termin realizacji dostawy od złożenia zamówienia wynosi 3 dni robocze. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać artykuły w dni robocze w godzinach od 8:00 do 10:00. Termin liczony będzie od dnia złożenia zamówienia przez Zamawiającego. Przez dni robocze należy rozumieć dni od poniedziałku do piątku, z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy. Termin dostawy musi być zaoferowany w pełnych dniach. Zamawiający będzie składał każdorazowo zamówienie pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie.Termin ten może ulec skróceniu zgodnie z oświadczeniem Wykonawcy złożonym w druku OFERTA (w ramach kryterium pozacenowego – termin realizacji dostawy po złożeniu zamówienia). 2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa : załącznik nr 3 do SIWZ pod nazwą „Opis przedmiotu zamówienia” (dostępny w oddzielnym pliku oraz wzór umowy ( załącznik nr 2 do SIWZ.) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa warunku w powyższym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1: Wypełniony i podpisany druk OFERTA. 2. Pełnomocnictwa – jeśli jest wymagane do reprezentowania Wykonawcy/ów w przypadku, gdy: a) Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik, b) Ofertę składają Wykonawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia publicznego o treści wymaganej w art. 23 ust. 2 Pzp (dotyczy również wspólników spółki cywilnej). Pełnomocnictwo winno być złożone w oryginale (forma pisemna) lub kopii poświadczonej przez notariusza 3. Dokumenty, z których wynika umocowanie do podpisania oferty z zastrzeżeniem, że Zamawiający pobierze z elektronicznych rejestrów Centralnej Ewidencji Działalności Gospodarczej i/lub Krajowego Rejestru Sądowego dokumenty rejestrowe dotyczące Wykonawcy. W przypadku Wykonawców którzy nie podlegają wpisowi do wyżej wskazanych rejestrów w druku oferty należy podać adres strony internetowej z której Zamawiający pobierze z ogólnodostępnych i bezpłatnych baz danych dokument/y lub dołączyć do oferty dokument/y wskazujące na uprawnienie do jej podpisania. W przypadku wykonawców zagranicznych należy dołączyć do oferty tłumaczenie niniejszych dokumentów na język polski.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2024-03-13 - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu i wędlin
Dodano: 2024-02-11 - Dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej im. Św. Brata Alberta w Narolu w 2024 r.
Dodano: 2024-02-06 - Sukcesywna sprzedaż i dostawa produktów żywnościowych do kuchni w Zespole Szkolno-Przedszkolnym Nr 5 w Rzeszowie w 2024 roku - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, wędliny
Dodano: 2024-01-12 - „Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich w 2024 roku dla oświatowych jednostek organizacyjnych Gminy Miasto Leżajsk”
Dodano: 2024-01-12 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2024-01-09 - Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2023-12-27 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Internatu Zespołu Szkół Techniczno Weterynaryjnych w Trzcianie na rok 2024
Dodano: 2023-12-05 - Dostawy mięsa, wędlin i podrobów do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych
Dodano: 2023-12-01 - DOSTAWA WĘDLIN dla DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W DĘBICY w okresie 2 stycznia 2024 r. do 30 czerwca 2024 r.
Dodano: 2023-11-26