Zespół Szkół w Cybince ogłasza przetarg
- Adres: 69-108 Cybinka, Ul. Szkolna 15
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 68 391 13 15, 512 289 961 , fax. 68 391 13 15
- Data zamieszczenia: 2015-01-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Cybince
Ul. Szkolna 15 15
69-108 Cybinka, woj. lubuskie
tel. 68 391 13 15, 512 289 961, fax. 68 391 13 15
REGON: 21130199400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: zs.cybinka24.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: instytucja oświatowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności do stołówki szkolnej i stołówki przedszkolnej Zespołu Szkół w Cybince - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do stołówki szkolnej i przedszkolnej Zespołu Szkół w Cybince z podziałem na zadania - liczba zadań 7. Zadanie nr 1 - dostawa produktów mleczarskich i tłuszcze roślinne. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 1 zawarty jest w załączniku Nr 2.1 formularz asortymentu dla stołówki szkolnej i Nr 2.2 formularz asortymentu dla stołówki przedszkolnej do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3-Produkty mleczarskie, 15.41.11.00-2-Tłuszcze roślinne. Zadanie nr 2 - dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 2 zawarty jest w załączniku Nr 2.1 formularz asortymentu dla stołówki szkolnej i Nr 2.2 formularz asortymentu dla stołówki przedszkolnej do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień(CPV): 15.10.00.00-9-Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,15.13.11.30-5-Wędliny. Zadanie nr 3 - dostawa różnych produktów spożywczych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 3 zawarty jest w załączniku Nr 2.1 formularz asortymentu dla stołówki szkolnej i Nr 2.2 formularz asortymentu dla stołówki przedszkolnej do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień(CPV): 15.80.00.00-6-Różne produkty spożywcze. Zadanie nr 4 - dostawa owoców i warzyw i jaj. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 4 zawarty jest w załączniku Nr 2.1 formularz asortymentu dla stołówki szkolnej i Nr 2.2 formularz asortymentu dla stołówki przedszkolnej do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień(CPV): 15.30.00.00-1-Owoce, warzywa, 15.21.000-3-Jaja świeże. Zadanie nr 5 - dostawa pieczywa. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 5 zawarty jest w załączniku Nr 2.1 formularz asortymentu dla stołówki szkolnej i Nr 2.2 formularz asortymentu dla stołówki przedszkolnej do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień(CPV): 15.81.10.00-6-Pieczywo. Zadanie nr 6 - dostawa mrożonek warzywno-owocowych i i lodów. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 6 zawarty jest w załączniku Nr 2.1 formularz asortymentu dla stołówki szkolnej i Nr 2.2 formularz asortymentu dla stołówki przedszkolnej do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień(CPV): 15.33.11.70-9-Warzywa mrożone, 15.55.51.00-4-Lody. Zadanie 7 - dostawa ryb i przetworów rybnych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 7 zawarty jest w załączniku Nr 2.1 formularz asortymentu dla stołówki szkolnej i Nr 2.2 formularz asortymentu dla stołówki przedszkolnej do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień(CPV): 15.20.00.00-0- Ryby przetworzone i konserwowane,15.22.10.00-3-Ryby mrożone. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zs.cybinka24.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- 3/Dkw/Ż/2016
Dodano: 2016-07-15 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w rozbiciu na 7 Pakietów na potrzeby Sekcji Żywienia Wielospecjalistycznego Szpitala Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Nowej Soli
Dodano: 2016-06-29 - DOSTAWA MLEKA I PRZETWORÓW MLECZNYCH
Dodano: 2016-05-24 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w rozbiciu na 7 Pakietów na potrzeby Sekcji Żywienia Wielospecjalistycznego Szpitala Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej
Dodano: 2016-01-14 - Dostawa żywności do stołówki szkolnej i stołówki przedszkolnej Zespołu Szkół w Cybince
Dodano: 2015-12-28 - Dostawa produktów mleczarskich do Domu Pomocy Społecznej w Tursku
Dodano: 2015-11-09 - Zakup mleka i przetworów mleczarskich
Dodano: 2015-10-29 - 3/DKw/Ż/2015
Dodano: 2015-07-17 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w rozbiciu na 7 Pakietów na potrzeby Sekcji Żywienia Wielospecjalistycznego Szpitala Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej
Dodano: 2015-07-09 - Zakup mleka i przetworów mleczarskich
Dodano: 2015-07-03