Przetargi.pl
Dostawa żywności - produkty spożywcze

Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotnicze Hufce Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 63-300 Pleszew, Al. Wojska Polskiego 21
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 062 7420602 , fax. 062 7420602
  • Data zamieszczenia: 2013-03-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotnicze Hufce Pracy
    Al. Wojska Polskiego 21 21
    63-300 Pleszew, woj. wielkopolskie
    tel. 062 7420602, fax. 062 7420602
    REGON: 25101239400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckiw-pleszew.ohp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa podległa Ministerstwu Pracy i Polityki Społecznej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa żywności - produkty spożywcze
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    3.1. Postępowanie obejmuje dostawę: L.p. Nazwa artykułu j.m. ilość 1 Ananasy szt. 170 2 Baton Mars szt. 1800 3 Baton Snickers szt. 800 4 Brzoskwinie puszka szt. 130 5 Chrzan 0,9 szt. 20 6 Ciastka Delicje szampańskie 147 g szt. 180 7 Ciastka Jeżyki Jutrzenka 140 g szt. 30 8 Ciastka HIT Bahlsen 250 g szt. 50 9 Cukier kg 2000 10 Cukier puder 400 g szt. 80 11 Cukier waniliowy Delecta 32 g szt. 200 12 Czekolada Goplana 100 g szt. 30 13 Czosnek granulowany 250 g szt. 50 14 Czosnek granulowany GALEO 20g szt. 250 15 Degusta 1 kg przyprawa szt. 30 16 Degusta 200 g przyprawa szt. 500 17 Delikat przyprawa do mięs 200 g szt. 30 18 Dżem 280 g SORELLA szt. 700 19 Dżem jednorazowy paski szt. 120 20 Fasola sucha 1 kg kg 120 21 Fasolka konserwowa 0,9 L szt. 25 22 Filet śledziowy w pomidorach 170 g szt. 300 23 Galaretka Winiary 75 g szt. 1800 24 Groch łuskany kg 80 25 Groszek konserwowy Kotlin 400 g szt. 130 26 Herbata granulowana 100 g szt. 900 27 Herbata MINUTKA 100 saszetek szt. 70 28 Herbata Lipton 100 saszetek szt. 70 29 Kasza jęczmienna 1 kg kg 110 30 Kawa Jacobs 250g Zielona szt. 400 31 Kawa Jacobs 500g Zielona szt. 50 32 Kawa rozpuszczalna Jacobs 200 g szt. 70 33 Kawa Tchibo żółta 250 g szt. 50 34 Ketchup 3 kg KOTLIN szt. 20 35 Ketchup Kotlin 1 L szt. 200 36 Kisiel CYKORIA 40 g szt. 500 37 Kompot 0,9 L szt. 60 38 Koncentrat pomidorowy 1 L Kotlin szt. 200 39 Krem czekoladowy 200 g Nutella szt. 130 40 Kukurydza PTAK 380 g szt. 250 41 Kukurydz 0,9 szt. 40 42 Kwasek cytrynowy GALEO 20 g szt. 250 43 Liść laurowy GALEO 6 g szt. 20 44 Majeranek GALEO 8g szt. 180 45 Majeranek 100g szt. 20 46 Majonez 400g WINIARY szt. 300 47 Majonez Winiary 700 g szt. 300 48 Makaron 1 KG kg 250 49 Makaron 250 g EKOMAK szt. 450 50 Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 300 51 Margaryna zwykła 250 g KRUSZWICA kg 280 52 Masło 200 g szt. 4000 53 Mąka tortowa 1KG kg 900 54 Mąka krupczatka 1 KG kg 30 55 Mąka ziemniaczana 1KG kg 190 56 Mleko 1 L kartonik ŁOWICZ szt. 350 57 Musztarda stołowa 1 L PEGAZ szt. 90 58 Ocet 0,5 L szt. 250 59 Ogórek konserwowy 0,9 L szt. 400 60 Ogórki konserwowe 2650 g szt. 70 61 Olej Kujawski 1 L szt. 700 62 Olej 5 L. szt. 80 63 Papryka konserwowa 0,9 L szt. 370 64 Papryka słodka Galeo 20 g szt. 60 65 Paprykarz 300 g szt. 250 66 Pasztet Profi 160g DROP szt. 70 67 Pieprz mielony GALEO 20 g szt. 300 68 Pieprz mielony 250g szt. 40 69 Powidła 280 g UNAMEL szt. 500 70 Proszek do pieczenia Delekta 30 g szt. 100 71 Przyprawa GYROS 30 g szt. 30 72 Przyprawa stołowa 1 L Winiary szt. 80 73 Ryż 1 kg kg 90 74 Ryż kartonik SONKO szt. 50 75 Seler konserwowa ROLNIK szt. 260 76 Soczek Jupic 330 ml szt. 300 77 Sos do pieczeni Winiary 30 g szt. 80 78 Sól szt. 350 79 Syrop Cymes 430 ml szt. 600 80 Śmietana 0,5 L 12% ŁOWICZ szt. 250 81 Śmietana 30 % 0,5 l ŁOWICZ szt. 130 82 Śmietanka paski szt. 500 83 Cremona Śmietanka szt. 50 84 Wafelek Grzesiek 36 g szt. 200 85 Woda świtezianka 0,5l szt. 700 86 Woda źródlana 1,5l ŻYWIEC szt. 300 87 Zaprawa cytrynowa pasek szt. 350 88 Ziele angielskie GALEO 20g szt. 50 89 Zioła prowansalskie szt. 200 90 Żelatyna CYKORIA 50 g szt. 60 91 Żelatyna 1 kg cykoria kg 50 W przypadku podania w nazw własnych lub typów to zgodnie z art. 29 ust.3 ustawy pzp, Zamawiający dopuszcza złożenie ofert równoważnych. Za równoważne Zamawiający uzna produkty, które posiadać będą te same składniki, konsystencję, gramaturę oraz wartości odżywcze i walory smakowe co produkty podane przykładowo. W takim przypadku należy wpisać jaki produkt oferuje Wykonawca . Wszystkie produkty spożywcze muszą być wysokiej jakości, bez konserwantów i uszkodzeń, z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu 3.2. Dodatkowy opis przedmiotu zamówienia: 3.2.1. Zadanie będzie realizowane sukcesywnie wg. zapotrzebowania Zamawiającego. Dostawy asortymentu odbywać się będą na koszt i ryzyko Wykonawcy od poniedziałku do piątku w godz. od 900 do 1100. 3.2.2. Zamawiający przekaże faksem lub telefonicznie Wykonawcy wykaz produktów wraz z terminem i godzinami dostawy. 3.2.3. Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami. 3.2.4. Odbioru towaru w siedzibie Zamawiający zgodnie z jego upoważnieniem dokona wyznaczony przez Zamawiającego pracownik. 3.2.5. Koszty przewozu, zabezpieczenia towaru i ubezpieczenia za czas przewozu ponosi Wykonawca, a Zamawiający zapewni odbiór towaru w siedzibie Zamawiającego. 3.2.6. Za dostarczoną żywność (w tym ubezpieczenie, stan jakościowy) odpowiada Wykonawca do czasu odbioru zrealizowanego zamówienia przez Zamawiającego. 3.2.7. Dostarczany towar winien być świeży z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, wysokiej jakości t.j. I-go gatunku bez wad fizycznych i jakościowych i odpowiadać Polskim Normom. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. W przypadku dostarczenia towaru niezgodnego z zamówieniem lub niewłaściwej jakości bądź niedostarczenia zamówionego towaru a także niedokonania niezwłocznej jego wymiany na towar właściwy, Zamawiający ma prawo dokonania zakupu zamówionego towaru w dowolnej jednostce handlowej. Koszty powstałe z tego tytułu obciążają Wykonawcę. 3.2.8. W przypadku niezgodności dostarczanych artykułów z wymogami i opisem zawartym w SIWZ, Zamawiający odmówi odbioru tych artykułów a Wykonawca poniesie koszty zgodnie z zapisem pkt. 3.2.7. 3.2.9. Zamawiający zastrzega sobie możliwość wprowadzania zmian do umowy w zakresie zmniejszania ilości dostaw w sytuacjach, których Zamawiający nie mógł przewidzieć w chwili jej zawarcia. Zamawiający nie będzie ponosił ujemnych skutków finansowych spowodowanych zmniejszeniem ilości dostaw przewidzianych w umowie. 3.2.10. Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanego towaru i dostarczenia nowej partii do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji. 3.2.11. W przypadku produktów równoważnych - Wykonawca dostarczy do Zamawiającego (na pisemne wezwanie Zamawiającego) próbkę reprezentacyjną, w celu porównania zgodności opisu przedmiotu zamówienia z oferowanymi przez Wykonawcę produktami. Do każdej próbki należy dołączyć etykietę. Komisja dokonując oceny próbek weźmie pod uwagę cechy charakterystyczne danego produktu zawarte w opisie przedmiotu zamówienia. Z przeprowadzonej oceny komisja sporządzi notatki zawierające opis oferowanego produktu wraz ze zdjęciem asortymentu 3.2.12. Wykonawca na okres pomiędzy dostawami udostępni bezpłatnie Zamawiającemu opakowania transportowe.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.ckiw-pleszew.ohp.pl lub www.ckiw-pleszew-bip.ohp.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach