Szpital Powiatowy w Zawierciu ogłasza przetarg
- Adres: 42-400 Zawiercie, Miodowa
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 326 740 361 , fax. 326 721 532
- Data zamieszczenia: 2020-04-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Powiatowy w Zawierciu
Miodowa 14
42-400 Zawiercie, woj. śląskie
tel. 326 740 361, fax. 326 721 532
REGON: 27627111000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalzawiercie.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności - 5 pakietów - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa żywności – 5 pakietów, zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ – formularzem asortymentowo-cenowym: Pakiet 1 – Mrożonki - owoce, warzywa Zamawiający wymaga dostaw dwa razy w tygodniu w godzinach 7.00 - 11.00. Zamówienia składane będą telefonicznie z jednodniowym wyprzedzeniem. Transport i rozładunek do pomieszczeń magazynowych. Zamawiający zastrzega sobie prawo do dodatkowej dostawy w zależności od potrzeb. Zamawiający wymaga użyczenia zamrażarki skrzyniowej (1 szt.) na czas trwania umowy. Pakiet 2 – Mrożonki - ryby Zamawiający wymaga dostaw dwa razy w tygodniu w godzinach 7.00 - 11.00. Zamówienia składane będą telefonicznie z jednodniowym wyprzedzeniem. Transport i rozładunek do pomieszczeń magazynowych. Zamawiający zastrzega sobie prawo do dodatkowej dostawy w zależności od potrzeb. Zamawiający wymaga użyczenia zamrażarki skrzyniowej (1 szt.) na czas trwania umowy. Pakiet 3 – Mięso i wędliny Zamawiający wymaga dostaw dwa razy w tygodniu w godzinach 7.00 - 8.00. Zamówienia składane będą telefonicznie z jednodniowym wyprzedzeniem. Transport i rozładunek do pomieszczeń magazynowych. Zamawiający zastrzega sobie prawo do dodatkowej dostawy w zależności od potrzeb oraz wymaga dostarczenia aktualnego dokumentu potwierdzającego stały nadzór służb weterynaryjnych. Zamawiający wymaga użyczenia zamrażarki skrzyniowej (1 szt.) na czas trwania umowy. Pakiet 4 – Drób Zamawiający wymaga dostaw dwa razy w tygodniu w godzinach 7.00 - 8.00. Zamówienia składane będą telefonicznie z jednodniowym wyprzedzeniem. Transport i rozładunek do pomieszczeń magazynowych. Zamawiający zastrzega sobie prawo do dodatkowej dostawy w zależności od potrzeb. Pakiet 5 – Artykuły różne Zamawiający wymaga dostaw dwa razy w tygodniu w godzinach 7.00 - 9.00. Zamówienia składane będą telefonicznie z jednodniowym wyprzedzeniem. Transport i rozładunek do pomieszczeń magazynowych. Zamawiający zastrzega sobie prawo do dodatkowej dostawy w zależności od potrzeb. Reklamacje z tytułu jakości, ilości dostawy towaru będą zgłaszane przez Zamawiającego w dniu, w którym dostarczono wadliwy towar. Wykonawca zobowiązuje się do wymiany towaru wadliwego na towary wolne od wad i spełniające wymagania jakościowe, na koszt własny, w terminie do .......(zgodnie z ofertą - max. 3 dni robocze). Zamawiający może zwrócić całą partię towarów Wykonawcy odmawiając jednocześnie zapłaty. Data ważności danego produktu nie może być krótsza niż ¾ okresu przewidzianego do spożycia, licząc od dnia dostawy. W przypadku dostawy przedmiotu zamówienia z krótszą datą ważności niż wyżej wymieniona, Zamawiający ma prawo zwrotu przedmiotu zamówienia przed upływem terminu jego ważności. W przypadku niezrealizowania części lub całości zamówienia w terminie, Zamawiający może zakupić towar u innego dostawcy, po wcześniejszym poinformowaniu Wykonawcy. Ewentualnymi różnicami w cenie zostanie obciążony Wykonawca. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15331170-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa wymagań dotyczących tego warunku.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: zgodnie z częścią VII pkt 9 SIWZ, częścią XIV SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 33 w Bytomiu na rok 2022
Dodano: 2023-01-24 - Dostawa mrożonek, warzyw i owoców
Dodano: 2022-12-15 - „Zakup i dostawa żywności dla potrzeb Miejskiej Szkoły Podstawowej nr 9 w Piekarach Śląskich.”
Dodano: 2022-07-19 - Sukcesywne dostawy mrożonek warzywnych i garmażeryjnych dla Narodowego Instytutu Onkologii im. Marii Skłodowskiej-Curie - Państwowego Instytutu Badawczego Oddziału w Gliwicach
Dodano: 2020-06-15 - Sukcesywne dostawy mrożonek warzywnych i garmażeryjnych oraz jaj dla Narodowego Instytutu Onkologii im. Marii Skłodowskiej-Curie Państwowego Instytutu Badawczego Oddział w Gliwicach
Dodano: 2020-05-04 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Ogólnokształcących w Żywcu w zakresie części 5-8
Dodano: 2019-11-27 - Dostawy produktów żywnościowych w postaci artykułów mrożonych, konserw drobiowych, rybnych i pasztetów drobiowych oraz produktów rybnych do Szkoły Policji w Katowicach w 2020 r.
Dodano: 2019-10-31 - Sukcesywne dostawy mrożonek warzywnych i garmażeryjnych dla Centrum Onkologii-Instytutu im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddziału w Gliwicach
Dodano: 2018-06-20 - Sukcesywne dostawy mrożonek warzywnych i garmażeryjnych, artykułów sypkich i przypraw oraz jaj dla Centrum Onkologii-Instytutu im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddział w Gliwicach
Dodano: 2017-06-02 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ŚWIĘTOCHŁOWICACH W PODZIALE NA 3 ZADANIA :pakiet mrożonki
Dodano: 2017-05-16