Zakład Karny w Goleniowie ogłasza przetarg
- Adres: 72-100 Goleniów, ul. Grenadierów
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 4667850, 4667902 , fax. 914 667 855
- Data zamieszczenia: 2019-11-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Goleniowie
ul. Grenadierów 66
72-100 Goleniów, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 4667850, 4667902, fax. 914 667 855
REGON: 32040800000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka penitencjarna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wyrobów wędliniarskich i wyrobów mięsnych dla potrzeb Zakładu Karnego w Goleniowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. boczek wędzony w ilości 2000 kg, bez zawartości żeberek i skóry, niedopuszczalne skupiska galarety i wyciek soków, 2. kiełbasa parówkowa w ilości 4000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 50 %, 3. kiełbasa biała parzona w ilości 200 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 70 %, 4. kiełbasa mortadela w ilości 4000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 50 %, 5. kiełbasa ogniskowa w ilości 4000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 55 %, 6. kiełbasa zwyczajna w ilości 4000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 55 %, 7. metka cebulowa w ilości 3500 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 50 %, 8. pieczeń cygańska w ilości 3500 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 60 %, 9. szynka kanapkowa w ilości 3000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 60 %, 10. kiełbasa śląska w ilości 3500 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 55 %, 11. kaszanka w ilości 4000 kg 12. pasztetowa wieprzowa w ilości 3500 kg 13. salceson włoski w ilości 3000 kg 14. kiełbasa toruńska w ilości 3000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 55 %, 15. kiełbasa golonkowa w ilości 2500 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 55 %, 16. kiełbasa czosnkowa w ilości 3000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 55 %, 17. pieczeń farmerska w ilości 3000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 60 %. 18. mięso schab wieprzowy bez kości mrożone w ilości 2000 kg, część zasadnicza wieprzowiny – odcięta od półtuszy z odcinka piersiowo-lędźwiowego w liniach, gruby, jednolity, soczysty mięsień otoczony błoną i niewielką ilością tłuszczu, barwa ciemnoróżowa naturalna bez substancji barwiących, zapach – swoisty, charakterystyczny dla każdego rodzaju mięsa, konsystencja-jędrna, elastyczna. 19. mięso gulaszowe wieprzowe mrożone w ilości 5000 kg, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia, barwa ciemnoróżowa naturalna bez substancji barwiących. 20. mięso gulaszowe wołowe mrożone w ilości 3500 kg, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia, barwa naturalna bez substancji barwiących. 21. mięso wieprzowe mielone mrożone w ilości 4000 kg, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, bez ścięgien, skór i kości, zapach swoisty charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia, bez substancji barwiących - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131120-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, który złożył najkorzystniejszą ofertę w terminie 5 dni od poinformowania przez zamawiającego zobowiązany będzie dostarczyć oryginał lub kserokopię aktualnego odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji poświadczonego przez wykonawcę za zgodność z oryginałem (z wyłączeniem wydruków ze strony internetowej http://prod.ceidg.gov.pl), wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. W przypadku nie złożenia w/w dokumentów w wyznaczonym terminie oferta zostanie odrzucona, a wykonawca wykluczony. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 3 ustawy PZP, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wyrobów węliniarskich i wyrobów mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Goleniowie
Dodano: 2020-10-27 - Dostawa wyrobów wędliniarskich i wyrobów mięsnych dla potrzeb Zakładu Karnego w Goleniowie
Dodano: 2019-10-17 - Dostawa wyrobów wędliniarskich i wyrobów mięsnych dla potrzeb Zakładu Karnego w Goleniowie
Dodano: 2018-09-25 - Dostawa wędlin dla potrzeb Zakladu Karnego w Goleniowie
Dodano: 2017-10-30 - Dostawa wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Zakładu Karnego w Goleniowie
Dodano: 2016-11-07