Przetargi.pl
Dostawa wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Zakładu Karnego w Goleniowie

Zakład Karny w Goleniowie ogłasza przetarg

  • Adres: 72100 Goleniów, ul. Grenadierów
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 091 4667850, 4667902 , fax. 914 667 855
  • Data zamieszczenia: 2016-11-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Goleniowie
    ul. Grenadierów 66
    72100 Goleniów, woj. zachodniopomorskie
    tel. 091 4667850, 4667902, fax. 914 667 855
    REGON: 32040800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Zakładu Karnego w Goleniowie
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. boczek wędzony w ilości 1300 kg, bez zawartości żeberek i skóry, niedopuszczalne skupisa galarety i wyciek soków, 2. kiełbasa parówkowa w ilości 4000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 50 %, 3. kiełbasa biała parzona w ilości 150 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 70 %, 4. kiełbasa mortadela w ilości 4000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 50 %, 5. kiełbasa ogniskowa w ilości 4000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 55 %, 6. kiełbasa zwyczajna w ilości 4000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 55 %, 7. metka cebulowa w ilości 3000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 50 %, 8. pieczeń cygańska w ilości 3000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 60 %, 9. szynka kanapkowa w ilości 3000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 60 %, 10. kiełbasa śląska w ilości 3000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 55 %, 11. kaszanka w jelicie cienkim w ilości 4500 kg 12. pasztetowa wieprzowa w ilości 3500 kg 13. salceson włoski w ilości 3000 kg 14. kiełbasa toruńska w ilości 2000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 55 %, 15. kiełbasa golonkowa w ilości 2000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 55 %, 16. kiełbasa czosnkowa w ilości 2000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 55 %, 17. pieczeń farmerska w ilości 2000 kg, min. zawartość mięsa wieprzowego 60 %,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131120-2

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach