Przetargi.pl
„Dostawa wyrobów cukierniczych dla PGK Termy Uniejów Spółka z o. o w Uniejowie ”

Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie ogłasza przetarg

  • Adres: 99-210 Uniejów, ul. Polna
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 0-63 2888071 , fax. 0-63 2888071
  • Data zamieszczenia: 2019-04-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie
    ul. Polna 37
    99-210 Uniejów, woj. łódzkie
    tel. 0-63 2888071, fax. 0-63 2888071
    REGON: 31016143000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.uniejow.bip.net.pl/?c=308

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Dostawa wyrobów cukierniczych dla PGK Termy Uniejów Spółka z o. o w Uniejowie ”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyrobów cukierniczych dla PGK Termy Uniejów Spółka z o. o w Uniejowie. Szczegółowe informacje dotyczące produktów oraz ilości stanowiących przedmiot Zamówienia zawiera Załącznik Nr 2 do SIWZ - formularz asortymentowo-cenowy. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczania oraz wniesienia dostarczonych produktów do poszczególnych magazynów w obiektach PGK Termy Uniejów, tj.: Zagroda Młynarska ; 99-210 Uniejów, ul. abp. Jakuba Świnki 1; Restauracja na basenie; 99-210 Uniejów, ul. Zamkowa 5. Dostawy wyrobów cukierniczych odbywać się będą po uprzednim zgłoszeniu zapotrzebowania, składanego najpóźniej do godziny 14.00 w dniu poprzedzającym dostawę. Zamawiający zastrzega sobie prawo do złożenia zapotrzebowania również w dni ustawowo wolne od pracy, oraz w dni świąteczne.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15842300-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek udziału w postępowaniu, dotyczącego kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o którym mowa w pkt 5.2.1. lit. a) SIWZ jeżeli wykaże, że prowadzi wewnętrzną kontrole jakości zdrowotnej żywności i przestrzegania zasad higieny w procesie produkcji z uwzględnieniem zasad systemu GMP/GHP/HACCP- zgodnie z art. 59 i art. 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz oferty; Formularz asortymentowo-cenowy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach