Przetargi.pl
Dostawa wyposażenia Pracowni Gastronomiczno - Hotelarskiej Kształcenia Zawodowego przy Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 w Gnieźnie

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 4 ogłasza przetarg

  • Adres: 62-200 Gniezno, ul. Gdańska 106
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 61 426 65 23 , fax. 61 424 07 67
  • Data zamieszczenia: 2011-12-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 4
    ul. Gdańska 106 106
    62-200 Gniezno, woj. wielkopolskie
    tel. 61 426 65 23, fax. 61 424 07 67
    REGON: 00024798200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsp4.gniezno.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła ponadgimnazjalna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wyposażenia Pracowni Gastronomiczno - Hotelarskiej Kształcenia Zawodowego przy Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 w Gnieźnie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    I. Dostawa wyposażenia warsztatów w pracowni gastronomicznej. 1. Profesjonalna kuchnia gazowa 4-palnikowa o wymiarach: szerokość do 660 mm, głębokość do 600 mm, wysokość do 290 mm ze stali nierdzewnej przystosowane do montażu z piekarnikiem z pozycji 2, 8 szt.; 2. Piekarnik elektryczny o mocy 3 - 3,5 KW (230 V) i wymiarach: szerokość do 660 mm, głębokość do 600 mm, wysokość do 630 mm, przystosowany na minimum 4 pojemniki gastronomiczne GN 1/1. Piekarnik dostosowany do montażu pod kuchnią gazową z pozycji 1, 8 szt.; 3. Okap centralny skośny duży 2700x1600, 1 szt.; 4. Oświetlenie halogenowe do okapu dużego - komplet - do okapu z pozycji 3, 1 szt.; 5. Filtry do okapu dużego z (łapacze tłuszczu) - do okapu z pozycji 3, 8 szt.; 6. Okap centralny skośny mały 1600x1400, 1 szt.; 7. Oświetlenie halogenowe do okapu małego - komplet - do okapu z pozycji 6, 1 szt.; 8. Filtry do okapu małego (łapacze tłuszczu) - do okapu z pozycji 6, 6 szt.; 9. Stół roboczy ze zlewem 2-komorowym lewy ze stali nierdzewnej z drzwiami suwanymi 1400x600x850, 1 szt.; 10. Stół roboczy ze stali nierdzewnej z drzwiami suwanymi 1400x600x850, 1 szt.; 11. Stół roboczy ze stali nierdzewnej z drzwiami suwanymi 1500x600x850, 1 szt.; 12. Stół roboczy ze stali nierdzewnej z szufladami 1100x600x850, 1 szt.; 13. Stół przyścienny ze stali nierdzewnej z blokiem 3 szuflad 1000x700x85, 1 szt.; 14. Zlew 2-komorowy zabudowany z wylewką kolanową, 3 szt.; 15. Bateria z prysznicem, 4 szt.; 16. Stół roboczy ze stali nierdzewnej z drzwiami suwanymi i blokiem 2 szuflad 1800x700x850, 1 szt.; 17. Stół roboczy przyścienny ze stali nierdzewnej z półkami 1500x700x850, 1 szt.; 18. Stół przyścienny z drzwiami suwanymi i blokiem3 szuflad 1400x700x850, 1 szt.; 19. Szafa przelotowa drzwi skrzydłowe prawe i lewe ze stali nierdzewnej 600x630x850, 1 szt.; 20. Stół roboczy przyścienny ze stali nierdzewnej z półkami i szafką lewoskrzydłową 1200x700x850, 1 szt.; 21. Stół z basenem jednokomorowym głęboki ze stali nierdzewnej do mycia garnków 700x600x850, 1 szt.; 22. Bemar 3 komorowy stacjonarny ze stali nierdzewnej 760x600x850, 1 szt.; 23. Stół przyścienny z półką ze stali nierdzewnej 1200x700x850, 1 szt.; 24. Umywalka zabudowana ze stali nierdzewnej (stanowisko do mycia rąk) 320x300150 wysokość 850, 1 szt.; 25. Bateria umywalkowa jednootworowa łokciowa, 1 szt.; 26. Szafa magazynowa drzwi skrzydłowe ze stali nierdzewnej 1800x1200, 1 szt.; 27. Wózek kelnerski nierdzewny 800x500x850, 2 szt.; 28. Pojemnik na odpady ze stali nierdzewnej (średnica 530), 2 szt.; 29. Naświetlacz bakteriobójczy do 30 sztuk jaj, 1 szt.; 30. Kloc do mięsa, 1 szt.; 31. Maszyna do mielenia mięsa wydajność 180 - 240 kg/h , 1 szt. ; 32. Płyta grillowa gładka 440V - moc do 6 KW, wymiary 660x530x220, 1 szt.; 33. Mikser uniwersalny -wielofunkcyjne urządzenie do mieszania, ubijania i wyrabiania ciast - płynna regulacja obrotów, dzieża 4-5 l, zasilanie 230 V., 1 szt.; 34. Krajalnica uniwersalna do wędlin, moc 0,14 do 0,25 KW/230 V, 1 szt.; 35. Waga elektroniczna, zakres ważenia do 10 kg, 2 szt.; 36. Kuchenka mikrofalowa 1000 KW, 1 szt.; 37. Frytkownica elektryczna 230 V, wydajność 5 kg/h, 1 szt.; 38. Piec do pizzy 2-poziomowy, 2 x pizza śr. 35 cm, zasilanie 230 V, 1 szt.; 39. Stół roboczy przyścienny z półką ze stali nierdzewnej 1100x70x850, 1 szt.; 40. Zlew 2 komorowy ze stali nierdzewnej, 1 szt.; 41. Bateria z prysznicem, 1 szt.; 42. Pojemnik na odpady ze stali nierdzewnej (średnica 530), 1 szt.; II. Dostawa wyposażenia sali ćwiczeń w pracowni gastronomicznej. 1. Profesjonalna kuchnia gazowa 4-palnikowa o wymiarach: szerokość do 660 mm, głębokość do 600 mm, wysokość do 290 mm ze stali nierdzewnej przystosowane do montażu z piekarnikiem z pozycji 2, 8 szt.; 2. Piekarnik elektryczny o mocy 3 - 3,5 KW (230 V) i wymiarach: szerokość do 660 mm, głębokość do 600 mm, wysokość do 630 mm, przystosowany na minimum 4 pojemniki gastronomiczne GN 1/1. Piekarnik dostosowany do montażu pod kuchnią gazową z pozycji 1, 8 szt.; 3. Okap centralny skośny mały 1600x1400, 2 szt.; 4. Oświetlenie halogenowe do okapu małego - komplet - do okapu z pozycji 3, 2 szt.; 5. Filtry do okapu małego (łapacze tłuszczu) - do okapu z pozycji 3 do okapu z pozycji 3, 12 szt.; 6. Stół roboczy nierdzewny ze zlewem jednokomorowym lewy i drzwiami suwanymi 1400x600x850, 4 szt.; 7. Stół roboczy nierdzewny ze zlewem jednokomorowym prawy i drzwiami suwanymi 1400x600x850, 4 szt.; 8. Stół przyścienny ze stali nierdzewnej z 3 drzwiami suwanymi 1600x700x850, 3 szt.; 9. Stół przyścienny ze stali nierdzewnej z szufladami 450x700x850, 3 szt.; 10. Stół przyścienny ze stali nierdzewnej z blokiem 3 szuflad 900x700x850, 1 szt.; 11. Stół przyścienny zabudowany ze stali nierdzewnej z półkami 1400x700x850, 1 szt.; 12. Stół przyścienny ze stali nierdzewnej z 3 drzwiami skrzydłowymi 1600x700x850, 2 szt.; 13. Stół przyścienny ze stali nierdzewnej z blokiem szuflad 450x700x850, 1 szt.; 14. Bateria z prysznicem, 8 szt.; 15. Umywalka zabudowana ze stali nierdzewnej (stanowisko do mycia rąk) 320x300150 wysokość 850, 1 szt.; 16. Bateria umywalkowa jednootworowa łokciowa, 1 szt.; 17. Pojemnik na odpady ze stali nierdzewnej (średnica 530), 2 szt.; 18. Naświetlacz bakteriobójczy do 30 sztuk jaj, 1 szt.; 19. Kloc do mięsa, 1 szt.; 20. Maszyna do mielenia mięsa wydajność 180 - 240 kg/h, 1 szt.; 21. Mikser uniwersalny -wielofunkcyjne urządzenie do mieszania, ubijania i wyrabiania ciast - płynna regulacja obrotów, dzieża 4-5 l, zasilanie 230 V., 1 szt.; 22. Krajalnica uniwersalna do wędlin, moc 0,14 do 0,25 KW/230 V, 1 szt.; 23. Waga elektroniczna, zakres ważenia do 10 kg, 2 szt.; 24. Piec do pizzy 2-poziomowy, 2 x pizza śr. 35 cm, zasilanie 230 V, 1 szt.; 1. Podane przez Zamawiającego parametry techniczne sprzętu gastronomicznego są parametrami minimalnymi. Wykonawca może zaproponować sprzęt o parametrach technicznych równoważnych lub wyższych, lecz nie gorszych od wskazanych przez Zamawiającego. 2. Oferowany sprzęt musi być fabrycznie nowy (nieużywany). 3. W cenie należy zawrzeć wszystkie koszty związane z realizacją zamówienia (min. koszt transportu i wniesienia sprzętu do pomieszczeń wskazanych przez Zamawiającego, koszt instalacji i montażu, przeszkolenia użytkowników w zakresie obsługi urządzeń oraz inne niewymienione koszty, niezbędne do pełnej realizacji zamówienia. 4. Cena jednostkowa pojedynczego towaru nie może przekraczać 3 500 zł. brutto. 5. Do każdego towaru misi być dołączona karta produktu. 6. Wymiary podane w tabeli wynikają z projektu, który stanowi załącznik nr 6 i 7 do SIWZ. 7. Odbiór towaru nastąpi na podstawie protokołu odbioru.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392200000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsp4.gniezno.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach