Zespół Szkół w Szydłowie ogłasza przetarg
- Adres: 64-930 Szydłowo, Szydłowo 43
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 067 2161 129 , fax. 067 2161 129
- Data zamieszczenia: 2015-03-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Szydłowie
Szydłowo 43 43
64-930 Szydłowo, woj. wielkopolskie
tel. 067 2161 129, fax. 067 2161 129
REGON: 57087483200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wraz z montażem sprzętu gastronomicznego do wyposażenia kuchni w szkolnej stołówce Zespołu Szkół w Szydłowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa wraz z montażem sprzętu gastronomicznego do wyposażenia kuchni w szkolnej stołówce Zespołu Szkół w Szydłowie. Szczegółowy wykaz sprzętu zawiera załącznik nr 1 Wykonawca w ramach przedmiotu zamówienia wykona odwodnienie liniowe (wodno- kanalizacyjne) w kuchni i instalację elektryczną pod potrzeby montowanych urządzeń Wybrany Wykonawca zapewni: 1) szkolenie kucharskie w zakresie praktycznej obsługi (obróbki) termicznej produktów za pomocą pieca np. smażenie, duszenie mięs, gotowanie warzyw. 2) serwisowanie urządzeń w okresie gwarancyjnym. Prace budowlane oraz montażowe muszą odbywać się w godzinach popołudniowych tj. od 15:00 do 22:00. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392200000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 5 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie wymaga
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: parametry oferowanego sprzętu
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsszydlowo.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa sprzętu gospodarstwa domowego
Dodano: 2015-01-12 - Dostawa sprzętu gospodarstwa domowego, płyt CD i DVD oraz papieru ksero
Dodano: 2013-11-20 - Wyposażenie technologiczne bloku żywnościowego Hotelu Maraton
Dodano: 2013-09-04 - DOSTAWĘ SPRZĘTU AGD, STOŁOWO - KUCHENNEGO I CATERINGOWEGO, NACZYŃ I SZTUĆCÓW JEDNORAZOWYCH Nr sprawy: 33/z/2013
Dodano: 2013-07-03 - Dostawa asortymentu przeznaczonego na wyposażenie kuchni: garnki, talerze, sztućce, pojemniki , środki czystości
Dodano: 2013-05-14 - Dostawa wyposażenia Pracowni Gastronomiczno - Hotelarskiej Kształcenia Zawodowego przy Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 w Gnieźnie
Dodano: 2011-12-15 - Sukcesywna dostawa wyrobów z tworzyw sztucznych oraz artykułów gospodarstwa domowego do jednostek organizacyjnych UAM
Dodano: 2011-08-29