Przetargi.pl
Dostawa wyposażenia gastronomicznego w ramach operacji pt. Stworzenie warunków do przetwarzania produktów rolnych i gospodarki leśnej poprzez utworzenie Stobrawskiego Centrum Produktu Lokalnego w Fałkowicach w ramach poddziałania 19.2 "Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność" objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020

Gmina Pokój ogłasza przetarg

  • Adres: 46-034 Pokój, ul. Sienkiewicza
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 774 693 085 , fax. 077 4693085 w. 22
  • Data zamieszczenia: 2021-03-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Pokój
    ul. Sienkiewicza 8
    46-034 Pokój, woj. opolskie
    tel. 774 693 085, fax. 077 4693085 w. 22
    REGON: 53141274000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.gminpokoj.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wyposażenia gastronomicznego w ramach operacji pt. Stworzenie warunków do przetwarzania produktów rolnych i gospodarki leśnej poprzez utworzenie Stobrawskiego Centrum Produktu Lokalnego w Fałkowicach w ramach poddziałania 19.2 "Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność" objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot niniejszego zamówienia stanowi wykonanie zadania pn. Dostawa wyposażenia gastronomicznego w ramach operacji pt. Stworzenie warunków do przetwarzania produktów rolnych i gospodarki leśnej poprzez utworzenie Stobrawskiego Centrum Produktu Lokalnego w Fałkowicach w ramach poddziałania 19.2 "Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność" objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 i obejmuje zakup i dostawę fabrycznie nowego wyposażenia gastronomicznego. Wyposażenie obejmuje:Elektryczna suszarnia do owoców i warzyw, Regał magazynowy 4 półkowy, Paleta magazynowa ,Separator obierzyn,Obieraczka,Stół roboczy z basenem 2 komorowy, Stół roboczy, Lodówka podblatowa bez zamrażalnika, Zlew jednokomorowy z półką, Regał magazynowy 5 półkowy,Szafa porządkowa dwudzielna z komorą na basen porządkowy,Szafa chłodnicza, Wózek transportowy Stół roboczy ze zlewem z szafką wiszącą, Warnik do wody, Regał magazynowy 5 półkowy, Regał magazynowy 5 półkowy,Blat odkładczy,Kosz jezdny na odpady, Stół do zmywalni, Zmywarka uniwersalna (z montażem, Dozownik płynu myjącego z płynami, Szafa przelotowa, Stół roboczy ze zlewem, Sokowirówka, Stół roboczy z szufladami, Szatkownica do warzyw z kompletem tarcz, Krajalnica, Stół roboczy ze zlewem, Basen dwukomorowy, Regał ociekowy, Stół jezdny, Stół roboczy z szafką otwartą, Stół roboczy z półką, Patelnia Elektryczna, Kuchnia gazowa 4 palnikowa-Trzon gazowy, Taboret gazowy 2 palnikowy, Piec konwekcyjno-parowy, Podstawa pod piec , Pojemniki GN, Waga z homologacją, Filtr do wody, Okap centralny z montażem, Mieszarka planetarna, Mikser ręczny, Półka wisząca dwupoziomowa, Nalewarka, Kocioł warzelny, Prasa hydrauliczna do wyciskania, Pasteryzator. Wyposażenie zgodne ze szczegółową specyfikacją sprzętu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39720000-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach