Zespół Szkół Zawodowych Specjalnych nr 2 ogłasza przetarg
- Adres: 91-836 Łódź, al. I Dywizji 16-18
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 426 571 653 , fax. 426 574 065
- Data zamieszczenia: 2020-01-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Zawodowych Specjalnych nr 2
al. I Dywizji 16-18
91-836 Łódź, woj. łódzkie
tel. 426 571 653, fax. 426 574 065
REGON: 19534000000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zszs2.szkolnastrona.pl, http://www.bip.zszs2lodz.wikom.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wyposażenia gastronomicznego do Zespołu Szkół Zawodowych Specjalnych nr 2 z siedzibą w Łodzi przy Al. Pierwszej Dywizji 16/18, realizowana w ramach projektu nr RPLD.11.03.01-10-0025/17-00 pn. „Moje umiejętności, moja przyszłość”, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020, Osi Priorytetowej „Edukacja Kwalifikacje Umiejętności”, Działania XI.3 Kształcenie zawodowe, Poddziałania XI.3.1 Kształcenie zawodowe. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyposażenia gastronomicznego do Zespołu Szkół Zawodowych Specjalnych nr 2 z siedzibą w Łodzi przy Al. Pierwszej Dywizji 16/18, realizowana w ramach projektu nr RPLD.11.03.01-10-0025/17-00 pn. „Moje umiejętności, moja przyszłość”, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020, Osi Priorytetowej „Edukacja Kwalifikacje Umiejętności”, Działania XI.3 Kształcenie zawodowe, Poddziałania XI.3.1 Kształcenie zawodowe. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony jest w specyfikacji istotnych warunków zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39221000-7
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Składana oferta musi zawierać: - wypełniony formularz ofertowy, według wzoru stanowiącego Załącznik nr 4 do SIWZ, - wypełniony formularz cenowy, według wzoru stanowiącego Załącznik nr 5 do SIWZ. Do oferty należy załączyć: - oświadczenia Wykonawcy składane na podstawie art. 25a ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu oraz przesłanek wykluczenia z postępowania, złożone według wzorów stanowiących Załączniki nr 1 i 2 do SIWZ (Rozdział VIII SIWZ), - pełnomocnictwo (oryginał lub kopia potwierdzona notarialnie) - jeżeli upoważnienie do podpisywania oferty i załączników do oferty nie wynika bezpośrednio z wpisów dokonanych we właściwych rejestrach oraz w przypadku, gdy ofertę lub załączniki do oferty w imieniu właściciela firmy (osoby fizycznej prowadzącej działalność gospodarczą), mocodawcy (Wykonawcy) podpisuje inna osoba. Treść pełnomocnictwa powinna dokładnie określać zakres umocowania, - dokument ustanawiający pełnomocnika do reprezentowania w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego - w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie (zgodnie z warunkami określonymi w Rozdziale VIII SIWZ), - zobowiązanie do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia - w przypadku, gdy wykonawca polega na zdolnościach lub sytuacji innych na zasadach określonych w art. 22a ustawy Pzp (zgodnie z warunkami określonymi w Rozdziale VIII SIWZ), - oświadczenie o zamiarze powierzenia części zamówienia podwykonawcom, wg wzoru zawartego w Załączniku nr 4 do SIWZ - w przypadku zamiaru powierzenia części zamówienia podwykonawcom (zgodnie z warunkami określonymi w Rozdziale VIII SIWZ).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP WYPOSAŻENIA I SPRZĘTU STOŁOWO-KUCHENNEGO DLA SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ
Dodano: 2024-04-05 - ZP/51/2020 Zakup i dostawa szafy chłodniczej wchodzącej w skład wyposażenia kuchni szpitalnej dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi
Dodano: 2020-10-14 - ZP/33/2020 Zakup i dostawa wyposażenia kuchni szpitalnej i kuchenek oddziałowych z podziałem na 9 pakietów dla Wojewódzkim Specjalistycznym Szpitalu im. M. Pirogowa w Łodzi
Dodano: 2020-08-06 - Dostawa wyposażenia gastronomicznego.
Dodano: 2019-11-25 - Dostawa sprzętu gastronomicznego i stołów oraz wyposażenia gastronomicznego.
Dodano: 2019-10-22 - Dostawa wraz z montażem wyposażenia kuchni po przebudowie w budynku szkoły w Mierzycach
Dodano: 2019-09-16 - Dostawa wyposażenia stołówek i miejsc spożywania posiłków w ramach Rządowego programu „Posiłek w szkole i w domu” w podziale na 3 części zamówienia
Dodano: 2019-08-29 - Dostawa wraz z montażem wyposażenia kuchni po przebudowie w budynku szkoły w Mierzycach
Dodano: 2019-08-13 - Zakup wyposażenia i sprzętu stołowo-kuchennego dla Służby Żywnościowej
Dodano: 2019-03-05 - Dostawa sprzętu gastronomicznego i wyposażenia stołowo-kuchennego
Dodano: 2017-09-27