Instytut Morski w Gdańsku ogłasza przetarg
- Adres: 80-830 Gdańsk, ul. Długi Targ 41/42
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. -58 3011641, 3018385
- Data zamieszczenia: 2010-11-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Morski w Gdańsku
ul. Długi Targ 41/42 41/42
80-830 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. -58 3011641, 3018385
REGON: 00014506900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.im.gda.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wraz z usługą dowozu prowiantu na statek r/v IMOR i dostawa artykułów spożywczych do siedziby Zamawiającego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: a) dostawa prowiantu w terminie 12 miesięcy od daty podpisania umowy na statek r/v IMOR cumujący w portach krajowych tj. Gdańsk, Gdynia, Władysławowo, Ustka, Kołobrzeg, Świnoujście; b) dostawa art. spożywczych do siedziby Zamawiającego w terminie 12 miesięcy od daty podpisania umowy. Szczegółowe opisy ww. dostaw zawierają Formularze Rzeczowo-Cenowe, stanowiące zał. nr 2 i 2a do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Zamawiający nie dopuszcza do składania ofert częściowych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.im.gda.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i jego przetworów na potrzeby Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego Leśnik w Sopocie przy ul. 23 Marca 105
Dodano: 2016-06-10 - Dostawy sukcesywne mięsa wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2016-06-03 - Dostawę mięsa, wędlin, drobiu i konserw mięsnych do Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Gdyni.
Dodano: 2016-04-06 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ORAZ PRODUKTÓW WĘDLINIARSKICH NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W SZPĘGAWSKU
Dodano: 2015-09-30 - Dostawy sukcesywne mięsa wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2015-07-30 - Dostawa mięsa i jego przetworów na potrzeby Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego Leśnik w Sopocie przy ul. 23 Marca 105
Dodano: 2015-06-15 - Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki szkolnej przy Zespole Szkół w Choczewie, ul. Szkolna 2
Dodano: 2014-12-02 - RZP-18/14 dostawy mięsa wieprzowego świeżego, mięsa wołowego świeżego, mięsa drobiowego świeżego oraz wątróbki drobiowej świeżej
Dodano: 2014-11-18 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ORAZ PRODUKTÓW WĘDLINIARSKICH NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W SZPĘGAWSKU
Dodano: 2014-10-01 - Dostawy sukcesywne mięsa wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie.
Dodano: 2014-09-01