Przetargi.pl
DOSTAWA WRAZ Z MONTAŻEM WYPOSAŻENIA PRACOWNI GASTRONOMICZNYCH W RAMACH REALIZOWANEGO PRZEZ POWIAT WARSZAWSKI ZACHODNI PROJEKTU PN. INWESTYCJA W PRZYSZŁOŚĆ FINANSOWANEGO ZE ŚRODKÓW UNII EUROPEJSKIEJ W RAMACH PROGRAMU OPERACYJNEGO KAPITAŁ LUDZKI DZIAŁANIE 9.2 - PODNIESIENIE ATRAKCYJNOŚCI I JAKOŚCI SZKOLNICTWA ZAWODOWEGO

Starostwo Powiatu Warszawskiego Zachodniego ogłasza przetarg

  • Adres: 05-850 Ożarów Mazowiecki, ul. Poznańska 129/133
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 7337212 , fax. 022 7337212
  • Data zamieszczenia: 2014-04-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Starostwo Powiatu Warszawskiego Zachodniego
    ul. Poznańska 129/133
    05-850 Ożarów Mazowiecki, woj. mazowieckie
    tel. 022 7337212, fax. 022 7337212
    REGON: 01327211600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pwz.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA WRAZ Z MONTAŻEM WYPOSAŻENIA PRACOWNI GASTRONOMICZNYCH W RAMACH REALIZOWANEGO PRZEZ POWIAT WARSZAWSKI ZACHODNI PROJEKTU PN. INWESTYCJA W PRZYSZŁOŚĆ FINANSOWANEGO ZE ŚRODKÓW UNII EUROPEJSKIEJ W RAMACH PROGRAMU OPERACYJNEGO KAPITAŁ LUDZKI DZIAŁANIE 9.2 - PODNIESIENIE ATRAKCYJNOŚCI I JAKOŚCI SZKOLNICTWA ZAWODOWEGO
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Piec konwekcyjno-parowy ze sterowaniem cyfrowym 5xGN 1/1 z blachami Wentylator o zmiennym kierunku obrotów system bezpośredniej produkcji pary/ system osuszania komory / system cyrkulacji powietrza / Halogenowe oświetlenie Wyposażenie opcjonalne : Rotor / system myjący / Zawierający komplet blach i rusztów ilość: 1 2. Meble ze stali nierdzewnej : A) Szafa porządkowa z umywalką 1000x500x2000 mm. Komora umywalki zabudowana z trzech stron, otwory wentylacyjne, przestawna półka. ilość: 1 B) Stół chłodniczy z nadstawą sałatkową zamykaną: Komora chłodząca GN 1/1 Elektroniczny termostat; Automatyczne odszranianie; Blat ze stali nierdzewnej; Agregat umieszczony na spodzie Ilość drzwi: 3 Wymiary: 1365 x 700 x 970; Pojemność: min. 392 litry Zawiera 7 sztuk pojemników GN 1/6 (h=100) ilość: 1 3. Szafa chłodnicza - obudowa ze stali nierdzewnej. Elektroniczny sterownik z wyświetlaczem temperatury, automatyczne oszranianie, filtr przeciwpyłowy, grubość ścianki 60 mm. Regulowane nóżki ze stali nierdzewnej. W komplecie 6 półek powlekanych, samo domykające drzwi z zamkiem na klucz, profilowany uchwyt do otwierania drzwi. Komora chłodząca wykonana z aluminium. Wymiary: 640 x 720 x 2000. Pojemność: min. 500 litrów. ilość: 1 4. Schłodziarka szokowa - urządzenie służące do szybkiego schładzania lub szybkiego zamrażania potraw. Otwór odpływowy na spodzie komory, wbudowany agregat. Cyfrowy panel sterowania, pojemność: 5xGN 1/1 , wsad 12/18 kg.na cykl. Temp min -35 stopni C. Stożkowa sonda temperatury rdzenia produktu. Odległość między półkami 67 mm. ilość: 1 5. Lodówka na próbki -opływowy kształt, na drzwiach instrukcja pobierania i przechowywania próbek. Urządzenie wykonane z blachy malowanej proszkowo /białe/, drzwi perłowe. Cichy agregat. ilość: 1 6. Zestaw sztućców specjalistycznych wykonanych ze stali nierdzewnej . 1) widelec do ryb - 12 szt. 2) nóż do ryb - 12 szt., 3) nóż do serwowania ryb - 2 szt., 4) nóż do tortu - 2 szt., 5) nóż do steków - 6 szt., 6) widelec do sałaty - 4 szt., 7) łyżka do serwowania - 4 szt., 8) chochelka - 3 szt., 9) łyżeczka do cukru - 6 szt., 10) łyżka stołowa - 12 szt., 11) łyżeczka do kawy - 12 szt., 12) widelec stołowy - 12 szt., 13) nóż stołowy - 12 szt., 14) łyżeczka do herbaty - 12 szt., 15) łopatka do ciast - 3 szt., 16) łyżeczka barmańska - 3 szt., 17) łyżeczka do deserów - 12 szt., 18) widelczyk stołowy - 4 szt., 19) widelec do sałatek - 4 szt., 20) łopatka do pizzy - 4 szt., 21) łyżka perforowana (350 mm) - 6 szt., 22) radełko do pizzy (? 57) - 6 szt., 23) szczypce do spaghetti - 4 szt., 24) łopatka do serwowania - 6 szt., 25) ubijak do ziemniaków - 4 szt., 26) łopatka do przewracania perforowana (300 mm) - 6 szt., 27) chochla do serwowania / łyżka cedzakowa (? 90) - 4 szt., 28) widelec do przewracania (180mm) - 4 szt., 29) szczypce - 6 szt., 30) siekacz zmiękczający do mięsa (145x45x103, ostrza 45 mm) - 6 szt., 31) Listwa magnetyczna (550mm) - 2 szt. 32) Nóż do chleba ze stali kutej (200 mm) - 6 szt., 33) nóż do oddzielania kości wąski ze stali kutej (140 mm) - 3 szt., 34) nóż do oddzielania kości wąski ze stali kutej (150 mm) - 3 szt., 35) nóż do jarzyn ze stali kutej (80mm) - 6 nóż do oddzielania kości wąski ze stali kutej (140 mm) - 3 szt., 36) nóż uniwersalny ze stali kutej (180 mm) - 3 szt., 37) nóż uniwersalny ze stali kutej (230 mm) - 3 szt., 38) nóż do wędlin ze stali kutej (250 mm) - 6 szt., 39) nóż kuchenny ze stali kutej (200 mm) - 3 szt., 40) nóż kuchenny ze stali kutej (250 mm) - 3 szt., 41) nóż do obierania - 6 szt., 42) nożyce kuchenne, 43) nożyce do drobiu (250 mm) - 3 szt. 7. Kuchenki indukcyjne - wykonane ze stali nierdzewnej z jednym polem indukcyjnym. Automatyczna detekcja garnków i dostosowanie powierzchni grzewczej do wielkości garnka. Średnica pracy ? 120 - ? 260 Zabezpieczenie przed przegrzaniem Moc grzewcza: min. 3500 W Regulacja mocy grzania Ceramiczna płyta robocza ilość: 4 8. Kuchnie mikrofalowe wykonane ze stali nierdzewnej o mocy min. 1000 W, pojemność komory 25 litrów, elektroniczne sterowanie, zakres zegara 1h 40 min. 3 zakresy mocy Wymiary wewnętrzne komory: 335x364x212 mm ilość: 2 9. Grill podwójny : stalowa płyta grillowa o grubości 12 mm. 2strefy grzewcze, płynna regulacja temperatury, specjalna szufladka na tłuszcz, obudowa ze stali nierdzewnej. Wymiary: 610x390x270 mm , ilość: 1 10. Piec do pizzy: obudowa wykonana ze stali nierdzewnej, płyty szamotowe o grubości 20 mm. Zakres pracy do 450 C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną oraz dolną. ilość:1 11. Zmywarka kapturowa: Urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej, 2 pary ramion myjąco-płuczących - góra/dół, 2 kosze do talerzy koszt uniwersalny, użycie wody 3l/cykl, czas trwania cyklu 120/180 sek. ilość:1 12. Lodówka ze stali nierdzewnej, min. 350 litrów. Wymiary: 600x600x1850 mm, ilość:1 13. Ekspres do kawy przelewowy -. Obudowa stalowa. Pojemność 1,8 l, moc min. 2000 W, Wymiary filtra: 85 x 245 mm. W komplecie 1 dzbanek. ilość:1 14. Roboty uniwersalne wielofunkcyjny: (typu R301) z zestawem tarcz Pojemnik cutter i szatkownica wykonane z wytrzymałego tworzywa. Wyposażony w system sterowania impulsywnego, ilość:2 15. Maszyna do ubijania masy - Pojemność zbiornika min 5 l. Pojemnik wyjmowany o średnicy min 205 mm wyposażony w osłonę bezpieczeństwa z otworem umożliwiającym dodawanie składników, Prędkość obrotowa mieszadła 131-852 obr/min. Trzy końcówki. ilość: 2 16. Wilk gastronomiczny - powinien zawierać: - pokrywę z poliwęglanu z otworem, która umożliwia bieżącą kontrolę nad rozdrabnianymi składnikami oraz dodawanie płynów w trakcie pracy - magnetyczny system bezpieczeństwa, uniemożliwiający uruchomienie nieprawidłowo zmontowanego urządzenia oraz zatrzymujący silnik w momencie otwarcia pokrywy. Uniwersalny stalowy nóż prosty (noże zębate poprawiające, jakość wykonywania niektórych operacji, takich jak zagniatanie ciasta lub rozdrabnianie koperku, natki i pietruszki itp. stanowią wyposażenie opcjonalne). - 1 prędkość - min. 1500 obr./min, moc/zasilanie: min. 0,4 kW/230 V, wymiary: 300x300x500 mm, pojemność: min. 2,9 litr, wydajność: min. 40 kg/godz. ilość:1 17. Krajalnica specjalistyczna specjalny nóż do serów pokryty teflonem Podstawa wykonana z lakierowanego aluminium, osłona noża, taca podawcza oraz ruchoma ścianka wykonane są z anodowanego aluminium, wentylowany silnik, ostrzałka ilość:1 18. Naświetlacz do jaj szufladowy - dezynfekuje jednorazowo 30 szt. Jaj. Dezynfekcje zapewniają lampy emitujące dawkę promieniowania UV . czas naświetlania 150 sek. Obudowa ze stali nierdzewnej. ilość:3 19. Waga elektroniczna - kalkulacyjna : zasilanie sieciowo-akumulatorowe z automatycznym wyłącznikiem, akumulator 6V3,6 Ah zasilacz sieciowy 230 V 8 klawiszy kodów bezpośrednich, klawiatura pokryta gumą silikonową, konwersja walut na euro ,dwie szalki-plastikowa i stalowa, port RS232 do współpracy z kasami lub komputerem. Wymiary szalki WxD;304x220 mm. Zakres ważenia do 15 kg. Dokładność 0,005 kg. ilość:2 20. Waga sklepowa :pojedynczy wyświetlacz ciekłokrystaliczny, szalka ze stali nierdzewnej, wielokrotne tarowanie, zasilanie bateryjne lub z zasilacza sieciowego. Duży wyświetlacz , dwuzakresowa . Wymiary szalki WxD; 230x190 mm. Zakres ważenia do 30 kg. ilość:1 21. Waga magazynowa : zasilanie sieciowe lub akumulatorowe - akumulator 6V 3,3 Ah, zasilacz sieciowy - 230V, ruchomy wyświetlacz, wodoodporna klawiatura, konstrukcja odporna na wstrząsy, wibracje i przeciążenia. Wymiary platformy WxD do 60 kg. ilość:1 22. Ekspres ciśnieniowy do kawy z młynkiem - ciśnieniowy obudowa ze stali nierdzewnej z elementami z tworzywa 4 programowalne przyciski do wydawania kawy, przyłącze wodne 3/8, wydajna pompa rotacyjna, pojemność bojlera - 6, moc grzałki bojlera - min. 2000 W ilość:1 23. Wkłady do pieca konwekcyjnego O rozmiarach dł. 530 mm szer. 360 mm. GN ze stali nierdzewnej 1/1 Wysokość: 1) h 20 ilość: 1 2) h 40 ilość: 1 3) h 65 ilość: 1 4) h 100 ilość: 1 24. Kostkarka do lodu - obudowa ze stali nierdzewnej, posiada zasobnik na lód, izolowane ścianki, odpływ grawitacyjny. Wymagane podłączenie do wody i odpływu. Wydajność na dobę (ok.): min 10 kg/24h. ilość: 1 25. Akcesoria cukiernicze i formy do wypieków: 1) Końcówka do nadziewania, ilość: 1 2) komplet końcówek dekoracyjnych, ilość: 1 3) skrobki plastikowe, ilość: 1 4) worek do wyciskania standard, ilość: 1 5) szczotka do czyszczenia końcówek, ilość: 1 6) Mata do wypieków - wykonana z silikonu, odporność termiczna 40 do 250 o C ilość:1 7) Forma piramida ilość: 1 8) Forma broszka ilość: 1 9) Forma babka ilość: 1 10) Komplet wybieraków do ciasta, ilość: 1 26. Gofrownica: żeliwne płyty grzewcze, regulacja temperatury do 300 o C, wyjmowana rynienka. Wzór gofrów kwadraty 4x6, czas pieczenia 2-3 minuty po nagrzaniu urządzenia. ilość:1 27. Czekoladziarka Pojemność 3 l. Korpus srebrny Pojemność: 3l Waga : 7 kg ilość:1 28. Wyciskarka do owoców cytrusowych - obudowa wykonana z polerowanego stopu aluminium, pojemnik, docisk i wyciskacz ze stali nierdzewnej, maksymalna średnica owoców 120 mm. Urządzenie uruchamiane za pomocą dźwigni dociskacza ilość:1 29. Zestaw narzędzi barmańskich : 1) SHAKER do koktajli 3 częściowy wykonany ze stali nierdzewnej, elektryczny wyciskacz do cytrusów : 2 wymienne końcówki wyciskające, podstawa anodowanego aluminium, misa i sitko wykonane z poliwęglanu, transparentna pokrywa misy, prędkość 900 obr/ min, ilość:1 2) Blender Bar: 2 prędkości 17000/21000 obr./ min, pojemnik 1,25 litra akrylowy w komplecie sitko barmańskie, ilość: 1 30. Piec segmentowy-elektryczny z termo obiegiem 2 komorowy, z blachami GN 2/1. Moc całkowita : 14 kw. Wymiary komory : 530x650x340mm Zasilanie : 3NPE 230/400V 50HZ ilość: 1 31. Maszyna do bitej śmietany - Prędkość obrotowa mieszadła 131-852 obr/min. Średnica dzieży min 205 mm W komplecie dzieża wyjmowana o pojemności 5 l. ilość: 1 32. Lada ekspozycyjna przeznaczona do prezentacji przechowywanej żywności. Wykonana ze stali nierdzewnej o wymiarach 940x800x1360 ilość:1 33. Transport, montaż i szkolenie dla ZSP nr 1 w Ożarowie Mazowieckim ilość:1 2. SOSW w Lesznie - - dostawa i montaż na adres: 05-084 Leszno, ul. Sochaczewska 4 34. Kuchnia gazowo - elektryczna: Miejsca grzejne: 4 palniki Płyta grzejna: gazowa; Piekarnik: elektryczny; Zapalarka: Tak, w pokrętle Pojemność piekarnika: 53,4 l Klasa energetyczna: A Wymiary (WxSxG): 91 cm x 60 cm x 60 cm Kolor: stalowy Czujnik zapobiegający ulatnianiu się gazu ilość:1 35. Lampa owadobójcza: Dopuszczona do użytku w kuchni; Metalowa obudowa z możliwością zamocowania na ścianie Dwie świetlówki 15W, żywotność 8000-10000 godzin Taśma klejąca do łapania owadów; Min. Zasięg działania 100 m2 Taśma klejąca w zestawie ilość:1 36. Zastawa stołowa: Kolor biały Min. 26 elementów, w tym: 6 talerzy obiadowych, 6 talerzy głębokich, 6 talerzy deserowych, 2 półmiski owalne, 2 salaterki, sosjerka z podstawką, solniczka, pieprzniczka, Waza Porcelanowa Możliwość mycia w zmywarce ilość:1 37. Sztućce: Kolor stalowy Min. 68 elementów, w tym: 12 noży obiadowych; 12 widelców obiadowych, 12 łyżek obiadowych, 12 łyżeczek do herbaty; 12 widelczyków do ciasta; Widelczyk półmiskowy mały/duży; 2 łyżki, Widelec do sałaty; Łyżka do sosu; Łyżka wazowa; Łyżeczka do cukru; 1 łopatka do cukru Stal nierdzewna Możliwość mycia w zmywarce ilość:1 38. Szafa magazynowa dwudzielna z drzwiami otwieranymi (skrzydłowymi) wykonana ze stali nierdzewnej chromowo-niklowej jest przeznaczona do przechowywania żywności lub umytych naczyń. Grubość blachy 1 mm. Półki w szafie są zamontowane na stał. Liczba półek 4. Stopki nóżek regulowane w zakresie -1 do +2 cm. Wymiary (W x D x S): 200 cm x 120-140 cm x 50 cm ilość:1 39. Stół szkieletowy centralny bez półki. Wykonany ze stali nierdzewnej gat. AISI 441 lub lepszej. Blat wykonany z blachy o grubości 1,00 mm (wygłuszony i wzmocniony od spodu płytą podwójnie laminowaną). Wyposażony w rant tylny o wysokości 40 mm. Grubość blatu: 40 mm. Wymiary: 160 cm x 70 cm x 85 cm ilość:1 40. Dodatki kelnerskie - Wyciskarka do cytrusów ręczna (chrom). ilość:1 41. Dodatki kelnerskie - Otwieracz do butelek 4 funkcyjny. ilość:1 42. Dodatki kelnerskie - Shaker nierdzewny (stal nierdzewna, poj. 600 ml). ilość:1 43. Mikser profesjonalny z misą: Stabilna konstrukcja i zwiększona wytrzymałość; Cyfrowy timer 3 stopnie prędkości Prędkość na odpowiednich biegach 132/284/590 obr/min. Wyjmowana nierdzewna dzieża Dokładne mieszanie bez rotacji dzieży. ilość:1 44. Mikser (blender) ręczny: W zestawie min 3 końcówki: nóż gwiazdka - przeznaczony do krojenia, siekania i rozcierania warzyw i owoców surowych lub gotowanych na puree, owoców zamrożonych na lody lub dżem. ilość:1 45. Transport, montaż i szkolenie dla SOSW w Lesznie ilość:1
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 393140006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 14 dni

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.pwz.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach