Szpital Rehabilitacyjno-Kardiologiczny w Kowanówku ogłasza przetarg
- Adres: 64-600 Oborniki, Kowanówko, ul. Sanatoryjna 34
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 2973400, 2973486 , fax. 061 2961615
- Data zamieszczenia: 2015-01-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Rehabilitacyjno-Kardiologiczny w Kowanówku
Kowanówko, ul. Sanatoryjna 34 34
64-600 Oborniki, woj. wielkopolskie
tel. 061 2973400, 2973486, fax. 061 2961615
REGON: 63106716800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: kowanowko.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin, podrobów, mięsa, mięsa drobiowego oraz mięsa drobiowego z indyka. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
zamówienie częściowe nr 1- sukcesywna dostawa wędlin dla Szpitala Rehabilitacyjno-Kardiologicznego w Kowanówku- szczegółowy opis stanowi załącznik nr 6 do SIWZ- formularz cenowy zamówienie częściowe nr 2- sukcesywna dostawa podrobów dla Szpitala Rehabilitacyjno-Kardiologicznego w Kowanówku- szczegółowy opis stanowi załącznik nr 6 do SIWZ- formularz cenowy zamówienie częściowe nr 3-sukcesywna dostawa mięsa dla Szpitala Rehabilitacyjno-Kardiologicznego w Kowanówku- szczegółowy opis stanowi załącznik nr 6 do SIWZ- formularz cenowy zamówienie częściowe nr 4-sukcesywna dostawa mięsa drobiowego dla Szpitala Rehabilitacyjno-Kardiologicznego w Kowanówku- szczegółowy opis stanowi załącznik nr 6 do SIWZ- formularz cenowy zamówienie częściowe nr 5- sukcesywna dostawa mięsa drobiowego z indyka dla Szpitala Rehabilitacyjno-Kardiologicznego w Kowanówku- szczegółowy opis stanowi załącznik nr 6 do SIWZ- formularz cenowy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: W postępowaniu nie jest przewidziane składanie wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kowanowko.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- PN 4/2016 Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-07-22 - Dostawa mięsa wieprzowego i drobiowego oraz przetworów mięsnych wieprzowych i drobiowych
Dodano: 2016-06-15 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie
Dodano: 2016-04-01 - sukcesywna dostawa drobiu i produktów mięsnych dla SPZOZ w Wolsztynie zakończona aukcją elektroniczną
Dodano: 2016-03-04 - Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych dla Specjalnego Ośrodka Szkolno- Wychowawczego dla Dzieci Niewidomych przy Pl. Przemysława 9 w Owińskach - VI części
Dodano: 2016-01-15 - Dostawa artykułów spożywczych dla Mickiewiczowskiego Centrum Turystycznego w Żerkowie w roku 2016
Dodano: 2016-01-14 - Dostawa koniny
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa mięsa i wędlin w 2016 roku do Domu Pomocy Społecznej w Koninie
Dodano: 2015-12-10 - Sukcesywna dostawa wyrobów mięsnych dla Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. J.J. Śniadeckich w Poznaniu
Dodano: 2015-11-19 - Dostawa koniny, podrobów, nutrii, królików, kur, przepiórek i wołowiny/koziny
Dodano: 2015-11-16