Dom Pomocy Społecznej w Rokocinie ogłasza przetarg
- Adres: 83-200 Starogard Gdański, ul. Parkowa 4
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-58 5621011 , fax. 0-58 5621011
- Data zamieszczenia: 2014-04-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Rokocinie
ul. Parkowa 4 4
83-200 Starogard Gdański, woj. pomorskie
tel. 0-58 5621011, fax. 0-58 5621011
REGON: 00029785600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna Samorzadu Terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin, mięsa wieprzowego, podrobów, drobiu na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego, drobiu, podrobów, wędlin ( kod określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): grupa - 15100000-9) dla Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie Według zestawienia rodzajowo-ilościowego dostawy opisanego w załączniku Nr A do Formularza Oferty stanowiącego Zał. Nr 1. 2. Zamawiający zastrzega, że ilości zamawianych towarów określonych w zał. NrA do siwz są jedynie wielkościami prognozowanymi, rzeczywiste zamówienia będą zależały od dziennego zapotrzebowania żywieniowego. 3. Dostawa będzie się odbywała codziennie - poprzez zamówienie telefoniczne. 4. Realizacja zamówienia winna odbyć się w ciągu 24 godzin od złożenia zamówienia w godzinach od 6.00 do 7.00 własnym środkiem transportu dopuszczonym do przewozu mięsa i jego przetworów, w ramach posiadanej aktualnej decyzji/zezwolenia właściwego Powiatowego Inspektora Sanitarnego. 5. Zamawiający wymaga, aby oferowany asortyment posiadał wszelkie zgodności z obowiązującymi polskimi normami jakościowymi, spełniał wszystkie powszechnie obowiązujące wymagania higieniczno - sanitarne oraz wymagane parametry i standardy jakościowe wyszczególnione w zał. Nr A do formularza Oferty stanowiącego zał. Nr 1 do SIWZ. 6. Zamawiający wymaga aby dostarczone produkty posiadały etykietę w jezyku polskim zawierającą co najmniej następujące informacje: - nazwa produktu - nazwa i adres producenta - masa netto - data przydatności do spożycia; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 36 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pomorskie.eu/pl/bip/powiaty/starogardzki/dps_rokocin
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy- dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu
Dodano: 2016-07-14 - Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa żywności dla MOW Nr 1 w Malborku - 5 pakietów
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Pelplinie
Dodano: 2016-05-20 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu ŻŁobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-02-25 - Dostaw żywności - 8 pakietów dla Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Malborku
Dodano: 2016-02-03 - Dostawa żywności - (mięso i nabiał) - 11/PN/2016
Dodano: 2016-01-25 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu Żłobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-01-13 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych - drób i produkty drobiowe.
Dodano: 2015-12-09