Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 08200 Łosice, ul. Słoneczna
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 083 357 32 31 , fax. 833 572 642
- Data zamieszczenia: 2016-11-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Słoneczna 1
08200 Łosice, woj. mazowieckie
tel. 083 357 32 31, fax. 833 572 642
REGON: 30458500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin do kuchni Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Łosicach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przetarg na sukcesywną dostawę wędlin do kuchni Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Łosicach, w asortymencie i ilości wyszczególnionej w Załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji. Pakiet nr 1 – Wędliny Pakiet nr 2 – Wędliny Nazwy własne artykułów żywnościowych podane w opisie przedmiotu zamówienia są tylko przykładowe i mają na celu określenie oczekiwanego standardu zamawianych artykułów. Dopuszcza się artykuły równoważne. Za równoważne będą uznane artykuły posiadające, co najmniej te same walory i właściwości, co artykuły podane przykładowo. Zamawiający będzie wymagał dołączenia do każdej dostawy handlowego dokumentu identyfikacyjnego przy dostawie produktów pochodzenia zwierzęcego. Zamawiający wymaga aby pojemniki oraz opakowania posiadały atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością. Pojemniki transportowe powinny być gładkie, czyste, bezwonne, łatwe do mycia i odkażania, zapewniające zachowanie właściwej jakości w czasie transportu. Transport do siedziby zamawiającego powinien być realizowany środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu artykułów spożywczych. Dostawy artykułów żywnościowych muszą być realizowane zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej, dotyczy głównie; - stanu higienicznego samochodu - higieny osobistej kierowcy - daty przydatności do spożycia - temperatury przewozu - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin na potrzeby Centrum Wspierania Rodzin „Rodzinna Warszawa”.
Dodano: 2024-02-11 - Dostawy mięs i wędlin wieprzowych
Dodano: 2024-01-24 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin na potrzeby Centrum Wspierania Rodzin „Rodzinna Warszawa”.
Dodano: 2023-12-21 - Dostawa artykułów żywnościowych do kuchni Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Łosicach
Dodano: 2023-10-19 - Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Jedlance
Dodano: 2023-06-19 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin.
Dodano: 2023-04-27 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin.
Dodano: 2023-03-27 - Dostawy wędlin wieprzowych i wołowych
Dodano: 2023-02-21 - Dostawy wędlin wieprzowych i wołowych
Dodano: 2023-01-12 - Dostawy wędlin wieprzowych i wołowych
Dodano: 2023-01-11