Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 41-400 Mysłowice, ul. Szymanowskiego 6
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 3183400 , fax. 032 3183399
- Data zamieszczenia: 2013-01-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Szymanowskiego 6 6
41-400 Mysłowice, woj. śląskie
tel. 032 3183400, fax. 032 3183399
REGON: 00031986500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1). Hamburger wieprzowy (waga 1 sztuki do 100 g) w ilości 700 kg, pakowany hermetycznie w opakowania jednostkowe od 0,5 do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy, 2). Hamburger drobiowy (waga 1 sztuki do100 g) w ilości 700 kg, pakowany hermetycznie w opakowania jednostkowe od 0,5 do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy, 3). Kiełbasa zwyczajna w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy, 4). Kiełbasa mortadela w ilości 1000 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy, 5).Kiełbasa biała parzona wieprzowa (kalibrowana około 100 g),minimalna zawartość mięsa 65%, produkt średnio-rozdrobniony, parzony, nadziewany w naturalne osłonki wieprzowe, w ilości 500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy, 6). Kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości 1500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy, 7). Kiełbasa śniadaniowa, produkt z mięsa wieprzowo - wołowego w osłonkach o dużej średnicy, średnio-rozdrobniona, w ilości 1000 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy, 8). Kiełbasa kanapkowa w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy, 9). Mielonka wieprzowa w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy, 10). Mielonka drobiowa w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy, 11). Parówka gruba w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy, 12). Serdelki drobiowe w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy, 13). Pasztet pieczony w ilości 600 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy, 14). Parówka drobiowa w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów spożywczych na potrzeby organizacji festynów dla społeczności lokalnej w ramach Programu Aktywności Lokalnej w trakcie realizowania projektu -Partnerstwo na rzecz aktywnej integracji w powiecie zawierciańskim.
Dodano: 2016-06-13 - Dostawy wędlin dla potrzeb SP ZOZ Państwowego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku (DZp.DŻ.307.3.2015)
Dodano: 2015-06-11 - Dostawa kiełbasy do grzania dla Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Raciborzu
Dodano: 2014-12-19 - DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH W POSTACI WĘDLIN ORAZ PRODUKTÓW WOŁOWYCH (FLAKÓW) DO SZKOŁY POLICJI W KATOWICACH W 2015 r.
Dodano: 2014-10-10 - Zakup artykułów spożywczych na potrzeby związane z realizacja projektu /Czas na zmiany/
Dodano: 2014-02-28 - Zakup wraz z dostawą wędlin, mięsa i ryb na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji, w podziale na 5 części
Dodano: 2014-02-07 - Dostawa kiełbasy do grzania dla Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Raciborzu
Dodano: 2013-12-13 - DOSTAWA WĘDLIN
Dodano: 2013-06-07 - Przetarg nieograniczony na zakup i dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu.
Dodano: 2013-04-25 - Zakup wraz z dostawą wędlin, mięsa i ryb na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji, w podziale na 5 części
Dodano: 2013-02-01