Przetargi.pl
Dostawa wędlin

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 73-110 Stargard Szczeciński, Al. Żołnierza 42
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 091 5763160
  • Data zamieszczenia: 2016-05-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    Al. Żołnierza 42 42
    73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie
    tel. 091 5763160
    REGON: 00032042000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Baton drobiowy - 300 kg. 2. Kiełbasa krakowska parzona - 200 kg. 3. Kiełbasa parówkowa - 800 kg. 4. Kiełbasa wolińska - 3300 kg. 5. Kiełbasa szynkowa - 300 kg. 6. Kiełbasa tatrzańska - 400 kg. 7. Kiełbasa żywiecka drobiowa - 400 kg. 8. Metka łososiowa - 700 kg. 9. Mielonka drobiowa - 700 kg. 10. Mielonka wieprzowa - 700 kg. 11. Mortadela drobiowa - 700 kg. 12. Mortadela wieprzowa - 700 kg. 13. Pasztet drobiowy pieczony - 300 kg. 14. Pasztetowa drobiowa - 700 kg. 15. Pasztetowa wieprzowa - 700 kg. 16. Pieczeń drobiowa - 700 kg. 17. Pieczeń wieprzowa - 500 kg. 18. Polędwica drobiowa - 200 kg. 19. Salceson włoski - 700 kg. 20. Salceson czarny ozorkowy - 800 kg. 21. Serdelki drobiowe - 800 kg. 22. Kiełbasa smakowita z indyka - 200 kg. 23. Szynka drobiowa - 300 kg. 24. Szynka tyrolska - 700 kg. 25. Szynka wieprzowa gotowana - 200 kg. 26. Kiełbasa biała parzona - 650 kg. 27. Polędwica sopocka - 200 kg. 28. Baleron - 100 kg. 29. Szynka tostowa drobiowa - 500 kg. 30. Kaszanka - 1300 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Działania podjęte przez wykonawcę ujęte w art. 29 ust. 4 Pzp
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach