Jednostka Wojskowa 3378 Drawsko Pomorskie ogłasza przetarg
- Adres: 78-513 Oleszno, ul. Główna 1
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 94 7474572 , fax. 94 7474571, 7474605
- Data zamieszczenia: 2013-10-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 3378 Drawsko Pomorskie
ul. Główna 1 1
78-513 Oleszno, woj. zachodniopomorskie
tel. 94 7474572, fax. 94 7474571, 7474605
REGON: 32099164900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.16wog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa drobiowego i wędlin z mięsa drobiowego realizowana do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie - Znak postępowania 770/2013 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa drobiowego i wędlin z mięsa drobiowego realizowana do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie, zgodnie z zapisami SIWZ oraz szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia załącznik nr 1 do SIWZ. ZADANIE I - MIĘSO DROBIOWE - Oleszno 1. Noga z kurczaka mrożona kg 2 500 2. Noga z kurczaka kg 2 500 3. Filet z piersi kurczaka kg 2 500 4. Filet z piersi indyka mrożony kg 2 000 5. Filet z piersi indyka kg 1 500 6. Wątroba z kurczaka kg 1 000 7. Żołądki kurczaka kg 1 000 ZADANIE II - MIĘSO DROBIOWE - Złocieniec 1. Noga z kurczaka mrożona kg 600 2. Noga z kurczaka kg 530 3. Filet z piersi indyka mrożony kg 400 4. Filet z piersi indyka kg 500 Złocieniec-Przedszkole 1. Noga z kurczaka kg 70 2. Filet z piersi indyka kg 50 ZADANIE III - MIĘSO DROBIOWE - Wałcz 1. Noga z kurczaka kg 400 2. Filet z piersi kurczaka kg 300 3. Filet z piersi indyka kg 300 4. Wątroba z kurczaka kg 200 ZADANIE IV - MIĘSO DROBIOWE - Mirosławiec- Nadarzyce 1. Noga z kurczaka mrożona kg 500 2. Noga z kurczaka kg 430 3. Filet z piersi kurczaka kg 480 4. Filet z piersi indyka kg 400 5. Wątroba z kurczaka kg 400 6. Żołądki kurczaka kg 400 Mirosławiec-Przedszkole 1. Noga z kurczaka kg 70 2. Filet z piersi kurczaka kg 20 ZADANIE V - WĘDLINY Z MIĘSA DROBIOWEGO - Oleszno 1. Parówki drobiowe kg 1 500 2. Szynka drobiowa kg 1 500 3. Szynka z indyka kg 1 500 4. Mortadela drobiowa kg 1 500 ZADANIE VI - WĘDLINY Z MIĘSA DROBIOWEGO- Złocieniec 1. Parówki drobiowe kg 300 2. Szynka drobiowa kg 290 3. Szynka z indyka kg 180 4. Mortadela drobiowa kg 100 Złocieniec-Przedszkole 1. Parówki drobiowe kg 0 2. Szynka drobiowa kg 10 3. Szynka z indyka kg 20 ZADANIE VII - WĘDLINY Z MIĘSA DROBIOWEGO- Wałcz 1. Parówki drobiowe kg 250 2. Szynka drobiowa kg 250 3. Szynka z indyka kg 250 4. Mortadela drobiowa kg 250 ZADANIE VIII - WĘDLINY Z MIĘSA DROBIOWEGO - Mirosławiec- Nadarzyce 1. Parówki drobiowe kg 270 2. Szynka drobiowa kg 270 3. Szynka z indyka kg 270 4. Mortadela drobiowa kg 270 Mirosławiec-Przedszkole 1. Parówki drobiowe kg 30 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający żąda od Wykonawców wniesienia wadium na przedmiot zamówienia na poszczególne zadania w kwotach: - w zakresie zadania 1 - 5116,00 zł. brutto - w zakresie zadania 2 - 919,00 zł. brutto - w zakresie zadania 3 - 460,00 zł. brutto - w zakresie zadania 4 - 896,00zł. brutto - w zakresie zadania 5 - 1571,00 zł. brutto - w zakresie zadania 6 - 234,00 zł. brutto - w zakresie zadania 7 - 261,00 zł. brutto - w zakresie zadania 8 - 289,00zł. brutto W przypadku kiedy Wykonawca składa ofertę na kilka zadań winien zsumować wartość poszczególnych zadań i na łączną kwotę wnieść wadium i tak np.: jeżeli Wykonawca składa ofertę na zadania od 1 do 8 wadium winno opiewać na wartość 9746zł. brutto
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.16wog.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wędlin
Dodano: 2016-05-05 - Dostawa wędlin
Dodano: 2015-04-28 - Zakup i dostawa mięsa drobiowego i wędlin z mięsa drobiowego realizowana do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania 834/2014
Dodano: 2014-10-10 - przetarg nieograniczony na bieżące dostawy wędlin drobiowych ,kurczaka oraz udka kurczaka.
Dodano: 2014-07-16 - Dostawy wędlin
Dodano: 2014-04-25 - Dostawy drobiu i wędlin drobiowych realizowane na rzecz JW 5308 w Koszalinie, znak sprawy 84/WOG/Żywność/13
Dodano: 2013-10-24 - Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy wędlin drobiowych ,kurczaka oraz udka kurczaka.
Dodano: 2013-07-10 - Dostawy wędlin oraz miesa i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2013-04-30 - przetarg nieograniczony na bieżące dostawy wędlin drobiowych ,kurczaka oraz udka kurczaka.
Dodano: 2012-07-17 - Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy wędlin drobiowych, kurczaka oraz udka kurczaka
Dodano: 2011-09-08