Przetargi.pl
Dostawa warzyw świeżych, ziemniaków, jabłek, warzyw przetworzonych i owoców - nr sprawy 4/ż/11

Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu ogłasza przetarg

  • Adres: 62-800 Kalisz, ul. Wrocławska 193-195
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 062 766 96 42/43
  • Data zamieszczenia: 2011-10-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu
    ul. Wrocławska 193-195
    62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie
    tel. 062 766 96 42/43
    REGON: 00032034800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ośrodek szkolenia Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw świeżych, ziemniaków, jabłek, warzyw przetworzonych i owoców - nr sprawy 4/ż/11
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa: warzyw korzeniowych i bulwiastych, kapustnych, cebuli, warzyw owocowych, liściastych, grzybów, ziemniaków, jabłek, kapusty kwaszonej i ogórków kwaszonych, bananów, cytryn, pomarańczy, kiwi, mandarynek, grejpfrutów, gruszek, winogrona, truskawek i czereśni. Część I Warzywa korzeniowe i bulwiaste, kapustne, cebula, warzywa owocowe, liściaste, grzyby Warzywa - CPV 03221000-6 Burak ćwikłowy - CPV 03221111-7 Marchew - CPV 03221112-4 Warzywa - CPV 03221000-6 Cebula - CPV 03221113-1 Kapusta - CPV 03221410-3 Kalafior - CPV 03221420-6 Pomidory - CPV 03221240-0 Ogórki - CPV 03221270-9 Papryka - CPV 03221230-7 Sałata - CPV 03221310-2 Grzyby - CPV 03221260-6 1. Burak ćwikłowy 8 000 kg 2. Marchew 8 000 kg 3. Pietruszka korzeniowa 2 200 kg 4. Seler korzeniowy 5 000 kg 5. Por 1 000 kg 6. Cebula 2 500 kg 7. Cebula czerwona 500 kg 8. Kapusta czerwona 1 000 kg 9. Kapusta biała 12 000 szt 10. Kapusta pekińska 2 000 szt 11. Kalafior 500 szt 12. Pomidory szklarniowe 7 000 kg 13. Ogórki świeże szklarniowe 5 000 kg 14. Papryka słodka czerwona 3 000 kg 15. Czosnek 400 szt 16. Rzodkiewka 6 000 pęczków 17. Sałata głowiasta, strzępiasta 15 000 szt 18. Sałata lodowa krajowa 4 000 szt 19. Sałata lodowa z importu 1 000 szt 20. Natka pietruszki 20 000 pęczków 21. Koperek 20 000 pęczków 22. Szczypiorek 10 000 pęczków 23. Pieczarki 50 kg Część II Ziemniaki - CPV 03212100-1 1. Ziemniak jadalny wczesny, ziemniak jadalny późny 60 000 kg Część III Jabłka - CPV 03222321-9 1. Jabłka krajowe wybór Ex 8 000 kg Część IV Kapusta kwaszona i ogórki kwaszone Warzywa przetworzone - 15331000-7 Kapusta przetworzona - 15331142-4 1. Kapusta kwaszona biała 5 000 kg 2. Ogórki kwaszone 3 500 kg 3. Ogórki małosolne 800 kg Część V banany,cytryny, pomarańcze, kiwi,mandarynki,grejpfruty,gruszki, winogrono, truskawki, czereśnie Owoce i orzechy - 03222000-3 banany - 03222111-4 cytryny - 03222210-8 pomarańcze - 03222220-1 kiwi - 03222118-3 mandarynki - 03222240-7 grejpfruty - 03222230-4 gruszki - 03222322-6 winogrono - 03222340-8 truskawki - 03222313-0 czereśnie - 03222000-3 1. Banany 1 500 kg 2. Cytryny 5 000 kg 3. Pomarańcze 1 500 kg 4. Kiwi 5 000 szt 5. Mandarynki 500 kg 6. Grejpfruty 800 kg 7. Gruszki 1 300 kg 8. Winogrono 300 kg 9. Truskawki 400 kg 10. Czereśnie 400 kg Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy. Dostawy będą realizowane sukcesywnie w ilości i terminach określonych przez zamawiającego po uprzednim zgłoszeniu. Wykonawca zrealizuje dostawy do siedziby zamawiającego własnym transportem, na własny koszt. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne dla przewozu artykułów żywnościowych. Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach