Zakład Karny w Łupkowie ogłasza przetarg
- Adres: 38-543 Komańcza, Łupków 45
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 013 467-70-49 , fax. 0-13 4677011
- Data zamieszczenia: 2012-05-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łupkowie
Łupków 45 45
38-543 Komańcza, woj. podkarpackie
tel. 013 467-70-49, fax. 0-13 4677011
REGON: 00032110600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa warzyw, owoców i jaj kurzych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa następujących artykułów, podzielonych na zadania: Zadanie I - Warzywa i owoce - buraki ćwikłowe, jednej odmiany, bez liści, w ilości 1 800 kg, - cebula, jednej odmiany, bez szczypioru, w ilości 1 600 kg, - jabłka deserowe, jednej odmiany, w ilości 1 200 kg, - kapusta głowiasta biała, jednej odmiany, w ilości 1 800 kg, - kapusta głowiasta czerwona, jednej odmiany, w ilości 600 kg, - kapusta pekińska, jednej odmiany, w ilości 400 kg, - marchew, jednej odmiany, bez naci, w ilości 2 600 kg, - pietruszka (korzeń), jednej odmiany, w ilości 160 kg, - seler (korzeń), jednej odmiany, w ilości 180 kg. Zadanie II - Ziemniaki - ziemniaki jadalne, jednej odmiany, w ilości 13 000 kg. Zadanie III - Kapusta kiszona i ogórek kiszony - kapusta kiszona, w ilości 1 500 kg, - ogórek kiszony, w ilości 300 kg. Zadanie IV - Jaja kurze - jaja kurze spożywcze, świeże, klasy L, w ilości 1 500 szt. 2. Dostawy będą realizowane w dwóch etapach w terminach: - I etap: 18.06.2012 r. - 22.06.2012 r.; - II etap: 16.07.2012 r. - 20.07.2012 r.. 3. W każdym etapie dostawy będą obejmowały asortyment: 1) buraki ćwikłowe - 400 kg, 2) cebula - 350 kg, 3) jabłka deserowe - 250 kg, 4) kapusta głowiasta biała - 400 kg, 5) kapusta głowiasta czerwona - 150 kg, 6) marchew - 600 kg, 7) pietruszka (korzeń) - 40 kg, 8) seler (korzeń) - 40 kg, 9) ziemniaki - 2 800 kg, 10) kapusta pekińska - 100 kg, 11) kapusta kiszona - 700 kg - jednorazowa dostawa tylko w pierwszym etapie, 12) ogórek kiszony - 150 kg - jednorazowa dostawa tylko w pierwszym etapie, 13) jaja kurze - 350 szt. - dostawa do magazynu w Zakładzie Karnym w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza oraz 1) buraki ćwikłowe - 500 kg, 2) cebula - 450 kg, 3) jabłka deserowe - 350 kg, 4) kapusta głowiasta biała - 500 kg, 5) kapusta głowiasta czerwona - 150 kg, 6) marchew - 700 kg, 7) pietruszka (korzeń) - 40 kg, 8) seler (korzeń) - 50 kg, 9) ziemniaki - 3 700 kg, 10) kapusta pekińska - 100 kg, 11) kapusta kiszona - 800 kg - jednorazowa dostawa tylko w pierwszym etapie, 12) ogórek kiszony - 150 kg - jednorazowa dostawa tylko w pierwszym etapie, 13) jaja kurze - 400 szt. - dostawa do magazynu w Oddziale Zewnętrznym w Moszczańcu, Moszczaniec 14, 38-543 Komańcza. 4. Warzywa i owoce powinny charakteryzować się takimi cechami jak: zdrowe, czyste, bez uszkodzeń mechanicznych powodujących obniżenie wartości użytkowej, o kształcie charakterystycznym dla danej odmiany, zabarwieniu, przekroju typowym dla danej odmiany, bez nadmiernej wilgotności zewnętrznej, bez objawów chorobowych. 5. Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Zakładu Karnego w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza i magazyn Oddziału Zewnętrznego w Moszczańcu, Moszczaniec 14, 38-543 Komańcza. 6. Transport odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 7. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 8. Dostawa artykułów odbywać się będzie w godzinach 8.00 - 14.00. 9. Warzywa i owoce powinny być w workach lub skrzynkach o wadze maks. 50 kg. Zamawiający nie dopuszcza możliwości dostawy warzyw i owoców luzem. Po rozładunku skrzynki lub worki zostaną zwrócone wykonawcy. 10. Kapusta kiszona, ogórek kiszony powinny być w opakowaniach o wadze maks. 50 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032121001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZIEMNIAKI SPOŻYWCZE PÓŹNE I WCZESNE DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2016-07-22 - Sukcesywna dostawa warzyw i owoców do Zakładu Karnego w Przemyślu.
Dodano: 2016-06-29 - Dostawa warzyw świeżych, przetworzonych oraz owoców dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-11-18 - ZIEMNIAKI SPOŻYWCZE DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-08-28 - Dostawa warzyw i owoców.
Dodano: 2015-07-08 - dostawa warzyw do kuchni szpitalnej
Dodano: 2015-01-14 - Przetarg nieograniczony o wartości szacunkowej poniżej 134 000 euro na dostawy artykułów spożywczych: warzyw i owoców
Dodano: 2014-06-03 - Dostawa warzyw i owoców dla Zakładu Karnego w Przemyślu.
Dodano: 2014-05-12 - Dostawy owoców i warzyw
Dodano: 2014-04-10 - dostawa warzyw do kuchni szpitalnej
Dodano: 2014-01-22