Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców wraz z transportem dla Domu Pomocy Społecznej

Dom Pomocy Społecznej Nad Potokiem im. Bohdany "Danuty" Kijewskiej ogłasza przetarg

  • Adres: 26600 Radom, ul. Andrzeja Struga
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 483 448 689 , fax. 483 448 689
  • Data zamieszczenia: 2016-11-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej Nad Potokiem im. Bohdany "Danuty" Kijewskiej
    ul. Andrzeja Struga 88
    26600 Radom, woj. mazowieckie
    tel. 483 448 689, fax. 483 448 689
    REGON: 29434900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców wraz z transportem dla Domu Pomocy Społecznej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - Dostawa warzyw i owoców wraz z transportem na okres styczeń – kwiecień 2017r. Lp. Asortyment j.m. Ilość 1. Banany kg. 400 2. Brokuły szt. 180 3. Buraki kg. 600 4. Cebula kg. 250 5. Cytryny kg. 120 6. Czosnek kg. 3 7. Grapefruity kg. 170 8. Jabłka kg. 1000 9. Kalafior szt. 100 10. Kapusta biała kg. 300 11. Kapusta kiszona kg. 700 12. Kapusta czerwona kg. 115 13. Kapusta pekińska kg. 170 14. Kiwi kg. 140 15. Mandarynki kg. 200 16. Ogórki kiszone kg. 250 17. Ogórek zielony kg. 20 18. Marchew Kg 1600 19. Pieczarki kg. 130 20. Pietruszka korzeń kg. 400 21. Natka-pietruszka pęczek 700 22. Pomidory kg. 90 23. Por kg. 200 24. Seler kg. 400 25. Ziemniaki kg. 8.500 Ogółem: kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - Dostawa warzyw i owoców wraz z transportem na okres maj – czerwiec 2017r. Lp. Asortyment j.m. Ilość 1. Arbuz kg. 150 2. Banan kg. 110 3. Botwina pęczki 200 4. Brokuły szt. 150 5. Buraki kg. 150 6. Cebula kg. 60 7. Cytryny kg. 15 8. Czereśnie kg. 30 9. Czosnek kg. 1,5 10. Grapefruity kg. 60 11. Jabłka kg. 350 12. Kalafior szt. 100 13. Kapusta biała kg. 70 14. Kapusta biała młoda szt. 230 15. Kapusta kiszona kg. 70 16. Kapusta czerwona kg. 45 17. Kapusta pekińska kg. 60 18. Kiwi kg. 20 19. Koper pęcz. 200 20. Marchew kg. 500 21. Ogórek kiszony kg. 50 22. Ogórek zielony kg. 300 23. Pieczarki kg. 60 24. Pietruszka korzeń kg. 140 25. Natka-pietruszka pęczki 250 26. Pomidory kg. 650 27. Por kg. 60 28. Rabarbar kg. 80 29. Rzodkiewka pęczki 90 30. Sałata szt. 300 31. Seler kg. 150 32. Szczypiorek pęczki 150 33. Truskawki kg. 300 34. Ziemniaki kg. 4.000 Ogółem: Wszystkie produkty muszą być dostarczone w stanie świeżym, nie mającym oznak pleśni i zgnilizny z ważną datą przydatności do spożycia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03200000-3

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach