Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców przetworzonych

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem ogłasza przetarg

  • Adres: 34-500 Zakopane, ul. Ogrodowa 6
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-18 2013431 , fax. 0-18 2013431 wew. 813
  • Data zamieszczenia: 2011-07-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem
    ul. Ogrodowa 6 6
    34-500 Zakopane, woj. małopolskie
    tel. 0-18 2013431, fax. 0-18 2013431 wew. 813
    REGON: 49069765900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców przetworzonych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia warzywa i owoce przetworzone z grupy 153 w następujących ilościach: Grupa I Warzywa i owoce przetworzone 1 Ananas w syropie -waga netto produktu w opakowaniu od 400g do 600g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy kg 100 2 Brzoskwinie konserwowe -waga netto produktu w opakowaniu od 500 do 900g, w I gatunku termin przydatności do spozycia nie krótszy niz 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 3 Chrzan tarty - waga netto produktu w opakowaniu od 100 do 400g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy kg 20 4 Coctail owocowy - waga netto produktu w opakowaniu od 500g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 5 Galaretka owocowa - waga netto produktu w opakowaniu od 80 do 100g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 20 6 Groszek konserwowy- waga produktu netto w opakowaniu od 200 do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 120 7 Gruszki w syropie waga produktu netto w opakowaniu od 600g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy kg 10 8 Jabłka prażone waga produktu netto w opakowaniu od 700 do 1000g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 100 9 Koncentrat pomidorowy - waga netto produktu w opakowaniu od 400g do 1000g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 100 10 Kukurydza konserwowa - waga produktu bez zalewy w opakowaniu od 200g do 500g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 100 11 Mandarynka w puszce - waga produktu netto w opakowaniu od 300g do 900g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 10 12 Papryka konserwowa - waga produktu netto w opakowaniu od 300g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 20 13 Morele suszone - waga produktu netto w opakowaniu od 100g do 300g, w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 10 14 Ogórek kiszony - waga produktu netto w opakowaniu od 300g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 200 15 Ogórek konserwowy - waga produktu netto w opakowaniu od 300g do 1000g -w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 100 16 Oliwki z papryką- waga produktu netto w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 10 17 Oliwki czarne - waga produktu netto w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 10 18 Pieczarki konserwowe -waga netto produktu w opakowaniu od 300g do 900g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 20 19 Podgrzybek suszony -waga netto produktu w opakowaniu od 40g do 100g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 6 20 Pomidory w puszce bez skóry waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 10 21 Przecier ogórkowy waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 22 Szczaw konserwowy waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 50 23 Śliwki suszone waga netto produktu w opakowaniu od 100g do 300g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 10 24 Włoszczyzna suszona waga netto produktu w opakowaniu od 50g do 200g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 2 25 Powidło waga netto produktu w opakowaniu od 300g do 1000g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 10 26 Fasolka czerwona konserwowa. waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 20 27 Dżem słoik ( różne smaki) waga netto produktu w opakowaniu od 300g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 60 28 Żurawina waga netto produktu w opakowaniu od 300 do 400 g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 10 29 Fasolka biała konserwowa waga netto produktu w opakowaniu od 200g do 500g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 20 30 Borowik suszony waga netto produktu w opakowaniu od 40g do 100g w I gatunku termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. kg 6 Grupa II Warzywa i owoce mrożone 1 Mieszanka kompotowa mrożona waga od 1kg do 3kg kg 300 2 Mieszanka warzywna mrożona waga od 1kg do 3kg kg 100 3 Truskawka mrożona waga od 1kg do 3kg kg 50 4 Frytki mrożone waga od 2kg do 5kg kg 600 5 Bukiet z warzyw mrożony waga od 1kg do 3kg kg 150 6 Brokuły mrożone waga od 1kg do 3kg kg 120 7 Kalafior mrożony waga od 1kg do 3kg kg 80 8 Brukselka mrożona waga od 1kg do 3kg kg 50 9 Fasolka mrożona szparagowa zielona waga od 1kg do 3kg kg 100 10 Szpinak mrożony mielony waga od 1kg do 3kg kg 20 11 Śliwka mrożona bez pestek waga od 1kg do 3kg kg 20 12 Malina mrożona waga od 1kg do 3kg kg 20 13 Mieszanka chińska mrożona waga od 1kg do 3kg kg 20 14 Jagoda mrożona waga od 1kg do 3kg kg 20 15 Wiśnie mrożone bez pestek waga od 1kg do 3kg kg 20 16 Borowik mrozony II klasa waga od 1kg do 3kg kg 20 17 Kurka mrożona I klasa waga od1kg do 5 kg kg 20 Grupa III Soki i napoje owocowe 1 Sok jabłkowy o pojemności 1l o zawartości soku naturalnego 100% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników niesłodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy L 200 2 Sok pomarańczowy o pojemności 1l o zawartości soku naturalnego 100% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników niesłodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy L 100 3 Nektar z czarnej porzeczki o pojemności 1l do 2 l o zawartości soku naturalnego od 25% do 50% pasteryzowany bez konserwantów i sztucznych barwników słodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy L 20 4 Napój z czerwonej pomarańczy o pojemności od 1l do 2l o zawartości soku naturalnego co najmniej 20% bez konserwantów i sztucznych barwników słodzony termin do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. L 250 5 Woda mineralna 0.5l niegazowana typu piwniczanka L 800 6 Woda mineralna 0,5l gazowana typu piwniczanka L 800 Określona ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga złożenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/pl/zamowienia-publiczne/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach