Zakład Karny w Przemyślu ogłasza przetarg
- Adres: 37-700 Przemyśl, Rokitniańska 1
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 166789271 , fax. 166786131
- Data zamieszczenia: 2023-11-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przemyślu
Rokitniańska 1
37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
tel. 166789271, fax. 166786131
REGON: 000320360 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I – Warzywa;1. Buraki czerwone – 3 100 kg,2. Cebula wolska – 2 500 kg,3. Kapusta biała – 2 500 kg,4. Marchewka – 5 000 kg,5. Seler – 900 kg,6. Pieczarki – 100 kg,7. Pietruszka – 900 kg,8. Pomidor – 300 kg,9. Ogórek – 300 kg.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy warzyw do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce (część I zamówienia pt. „Warzywa”).Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Warzywa muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.Część II – Jabłka;1. Jabłka – 1 800 kg.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy jabłek do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce (część II zamówienia pt. „Jabłka”).Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.Część III – Ziemniaki;1. Ziemniaki – 14 000 kg.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy ziemniaków do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce (część III zamówienia pt. „Ziemniaki”).Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Ziemniaki muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.Część IV - Warzywa kiszone1. Kapusta kiszona – 1 300 kg,2. Ogórek kiszony – 900 kg.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy warzyw kiszonych do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce (część IV zamówienia pt. „Warzywa kiszone”).Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Warzywa kiszone muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.Warzywa kiszone muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03220000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- “Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby żywienia zbiorowego do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Przewrotnem” od 04.09.2023r do 16.08.2024r.
Dodano: 2023-10-04 - .Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Wadowicach Górnych na część IV, V, VI, VII, VIII i IX.
Dodano: 2022-07-19 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN, WARZYW I OWOCÓW W 2021 ROK DLA OŚWIATOWYCH JEDNOSTEK ORGANIZACYJNYCH GMINY MIASTO LEŻAJSK
Dodano: 2021-02-01 - Dostawy owoców i warzyw.
Dodano: 2021-01-29 - „Sukcesywna dostawa mięsa, wędlin, warzyw i owoców w 2021 rok dla oświatowych jednostek organizacyjnych Gminy Miasto Leżajsk”
Dodano: 2020-12-23 - Dostawy owoców i warzyw
Dodano: 2020-11-06 - WARZYWA I OWOCE W PAKIECIE I, ŻUREK W PAKIECIE II, ZIEMNIAKI SPOŻYWCZE WCZESNE I PÓŹNE W PAKIECIE III ORAZ JAJA KURZE ŚWIEŻE W PAKIECIE IV DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2020-06-09 - Dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2019-02-05 - Dostawa żywności do bieżącego żywienia wojsk w 2019 r. – OWOCE I WARZYWA – zamówienie z podziałem na 6 części (zadań)
Dodano: 2018-10-22 - Dostawa warzyw i owoców dla Zakładu Karnego w Przemyślu
Dodano: 2018-10-04