Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców dla Kuchni w Szpitalu Bielańskim w Warszawie (ZP-65/2010).

Szpital Bielański im. Ks. J. Popiełuszki Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 01-809 Warszawa, ul. Cegłowska 80
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 5690247 , fax. 022 8341820
  • Data zamieszczenia: 2010-06-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Bielański im. Ks. J. Popiełuszki Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
    ul. Cegłowska 80 80
    01-809 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 5690247, fax. 022 8341820
    REGON: 01229869700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bielanski.bip-e.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców dla Kuchni w Szpitalu Bielańskim w Warszawie (ZP-65/2010).
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p.; Asortyment; Jednostka miary; Ilość: 1.Buraki ćwikłowe, kg-10 000. 2.Botwina, pęczek-800. 3.Brukselka, kg-300. 4.Cebula biała, kg-1 100. 5.Cebula ze szczypiorkiem, pęczek-100. 6.Czosnek, szt.-250. 7.Cukinia, kg-30. 8.Brokuły, szt.-100. 9.Fasolka szparagowa, kg-500. 10.Jabłka lobo, cortland - do wyboru, kg-4 000. 11.Kapusta kwaszona, kg-2 000. 12.Kapusta biała, kg-3 500. 13.Kapusta biała młoda, szt.-1 000. 14.Kapusta czerwona, kg-1 000. 15.Kapusta pekińska, kg-1 500. 16.Kabaczki, kg-30. 17. Koper, pęczek-1 200. 18.Kalafior, szt.-1 000. 19.Marchew,kg-15 000. 20.Natka pietruszki,pęczek-1 000. 21.Natka pietruszki, karbowana, pęczek-100. 22.Ogórek kwaszony, kg-1 000. 23.Ogórek spod osłon długi, kg-1 000. 24. Papryka czerwona (i), kg-25. 25. Papryka żółta (i), kg-25. 26.Papryka zielona, kg-50. 27.Por, kg-300. 28.Pietruszka, kg-2 500. 29.Pietruszka młoda z nacią, pęczek-800. 30.Pomidor spod osłon, kg-1 000. 31.Pieczarki, kg-700. 32.Rzodkiewki, pęczek-500. 33.Rzodkiew biała podłużna, kg-300. 34.Seler, kg-2 200. 35.Seler młody, szt.-600. 36.Sałata masłowa, szt.-5 000. 37.Sałata lodowa, szt.-4 000. 38.Szczypiorek, pęczek-500. 39.Szczaw, kg-100. 40.Ziemniaki irga, kg-100 000. 41.Śliwki, kg-150. 42.Truskawki, kg-500. 43.Wiśnie, kg-200. 44.Brzoskwinie (i), kg-20. 45.Winogrona białe (i), kg-10. 46.Winogrona ciemne (i), kg-10. 47.Cytryny (i), kg-15. 48.Banany (i), kg-20. 49.Pomarańcze (i), kg-15.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bielanski.bip-e.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach