Zakład Karny w Płocku ogłasza przetarg
- Adres: 09-402 Płock, ul. Henryka Sienkiewicza 22
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 24 2622031 , fax. 24 2620227
- Data zamieszczenia: 2016-02-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Płocku
ul. Henryka Sienkiewicza 22 22
09-402 Płock, woj. mazowieckie
tel. 24 2622031, fax. 24 2620227
REGON: 00032046600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Płocku
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy warzyw dla Zakładu Karnego w Płocku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Nazwa nadana zamówieniu - Sukcesywne dostawy warzyw dla Zakładu Karnego w Płocku Przedmiot zamówienia został podzielony na 4 (cztery) części: a) CZĘŚĆ 1 - Warzywa świeże 1 Buraki ćwikłowe 8500 kg 2 Cebula 7800 kg 3 Kapusta biała 13100 kg 4 Marchew 22000 kg 5 Pietruszka 2700 kg 6 Por 3200 kg 7 Seler 2900 kg 8 Kapusta czerwona 4400 kg 9 Kalafior świeży 1000 kg 10 Ogórek świeży 3000 kg 11 Sałata 1000 kg 12 Pomidor 3000 kg 13 Jabłka konsumpcyjne 10000 kg 14 Ziemniaki jadalne 74000 kg b) CZĘŚĆ 2 - Warzywa mrożone 1 Kalafior mrożony 500 kg 2 Brokuły mrożone 500 kg 3 Mieszanka warzywna 7-składnikowa 800 kg 4 Fasolka szparagowa mrożona 400 kg c) CZĘŚĆ 3 - Warzywa kiszone 1 Ogórek kiszony 3000 kg 2 Kapusta kiszona 4000 kg d) CZĘŚĆ 4 - Warzywa konserwowane 1 Leczo pieczarkowe 500 kg 2 Kukurydza konserwowana 400 kg 3 Groszek konserwowany 400 kg 4 Ogórek konserwowany 600 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesiena wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWY ŚWIEŻYCH OWOCÓW, WARZYW ORAZ KISZONEK
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa warzyw i owoców do kuchni Szpitala Praskiego p. w. Przemienienia Pańskiego Sp. z o. o.
Dodano: 2016-03-07 - Dostawa żywności dla Zespołu Szkół Publicznych w Zalesiu Górnym
Dodano: 2016-02-11 - Dostawy warzyw i owoców świeżych, mrożonych oraz konserwowych
Dodano: 2016-01-18 - Dostawa żywności dla Zespołu Szkół Publicznych w Józefosławiu.
Dodano: 2015-12-08 - Dostawa warzyw i owoców dla Szpitala Bielańskiego w Warszawie ZP-120/2015
Dodano: 2015-12-07 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Gminnego Centrum Informacji, Kultury, Sportu i Rekreacji w Długosiodle
Dodano: 2015-11-25 - PRZETARG NIEOGRANICZONY NA DOSTAWĘ WARZYW I OWOCÓW
Dodano: 2015-11-25 - Dostawa ziemniaków, warzyw i owoców.
Dodano: 2015-09-18 - Dostawa warzyw i owoców do kuchni Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Łosicach
Dodano: 2015-09-09