Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców

Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki im. Papieża Jana Pawła II ogłasza przetarg

  • Adres: 22400 Zamość, Aleje Jana Pawła II
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 846 773 333 , fax. 846 386 669
  • Data zamieszczenia: 2018-02-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki im. Papieża Jana Pawła II
    Aleje Jana Pawła II 10
    22400 Zamość, woj. lubelskie
    tel. 846 773 333, fax. 846 386 669
    REGON: 605013400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.zam.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa zadań i owoców. Zadanie nr 1 - CEBULA ŚWIEŻA KLASA I - 2400 kg, Zadanie nr 2 - CEBULA CZERWONA KLASA I - 30 kg, Zadanie nr 3 - KAPUSTA BIAŁA PÓŹNA KLASA I - 2 000 kg, KAPUSTA ŚWIEŻA BIAŁA MŁODA KLASA I - 2 200 kg, Zadanie nr 4 - ZIEMNIAKI JADALNE PÓŹNE KLASA I - 54 000 kg, ZIEMNIAKI JADALNE MŁODE KRAJOWE KLASA I - 15 000 kg, Zadanie nr 5 - KAPUSTA KISZONA Z MARCHEWKĄ - 3 300 kg, OGÓREK KISZONY - 900 kg, Zadanie nr 6 - KAPUSTA ŚWIEŻA PEKIŃSKA KLASA I - 1 200 kg, Zadanie nr 7 - KOPEREK ZIELONY ŚWIEŻY NATKA - 200 kg, Zadanie nr 8 - OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY KLASA I - 1 500 kg, Zadanie nr 9 - OGÓREK SZKLARNIOWY ŚWIEŻY KLASA I - 700 kg, Zadanie nr 10 - PAPRYKA KRAJOWA CZERWONA, ŻÓŁTA KLASA I - 900 kg, Zadanie nr 11 - PIECZARKA GATUNEK I - 1 200 kg, Zadanie nr 12 - SAŁATA MASŁOWA KLASA I - 1 100 kg, Zadanie nr 13 - SAŁATA LODOWA KLASA I - 50 kg, MIX SAŁAT - 4 kg, Zadanie nr 14 - BROKUŁY ŚWIEŻE KLASA I - 50 kg, Zadanie nr 15 - KAPUSTA WŁOSKA KLASA I - 600 kg, Zadanie nr 16 - SZCZYPIOREK ŚWIEŻY KLASA I - 120 kg, Zadanie nr 17 - BURAKI ĆWIKŁOWE PÓŹNE KLASA I - 7 000 kg, BURAK MŁODE WCZESNE KLASA I - 2 500 kg, Zadanie nr 18 - CZOSNEK ŚWIEŻY KLASA I - 40 kg, Zadanie nr 19 - NATKA PIETRUSZKI ŚWIEŻA KLASA I - 150 kg, Zadanie nr 20 - PIETRUSZKA KORZEŃ PÓŹNA KLASA I - 4 300 kg, PIETRUSZKA Z NATKĄ (korzeń pietruszki +natka) - 110 kg, Zadanie nr 21 - POR ŚWIEŻY KLASA I - 650 kg, Zadanie nr 22 - SELER KORZENIOWY ŚWIEŻY KLASA I - 4 800 kg, SELER Z NACIĄ (korzeń selera + nać) - 110 kg, Zadanie nr 23 - MARCHEW ŚWIEŻA KLASA I - 15 000 kg, MARCHEW MŁODA KLASA I - 4 200 kg, Zadanie nr 24 - POMIDORY ŚWIEŻE KLASA I - 3 000 kg, Zadanie nr 25 - RZODKIEWKA ŚWIEŻA KLASA I - 100 kg, Zadanie nr 26 - KALAFIOR ŚWIEŻY KLASA I - 1 200 kg, Zadanie nr 27 - BOTWINA KLASA I - 200 kg, Zadanie nr 28 - FASOLKA SZPARAGOWA ŚWIEŻA ŻÓŁTOSTRĄKOWA - 300 kg, Zadanie nr 29 - FASOLA CZERWONA - 30 kg, Zadanie nr 30 - KAPUSTA ŚWIEŻA CZERWONA KLASA I - 1 600 kg, Zadanie nr 31 - GROCH JAŚ KARŁOWY KLASA I - 450 kg, Zadanie nr 32 - SZPINAK ŚWIEŻY LIŚCIE KLASA I - 200 kg, Zadanie nr 33 - CUKINIA ZIELONA ŚWIEŻA KLASA I - 40 kg, Zadanie nr 34 - RABARBAR ŚWIEŻY - 120 kg, Zadanie nr 35 - BANANY KLASA I - 400 kg, MANDARYNKI lub KLEMENTYNKI KLASA I - 250 kg, POMARAŃCZA KLASA I - 40 kg, WINOGRON BIAŁY, CZERWONY KLASA I - 10 kg, CYTRYNY KLASA I - 500 kg, LIMONKI KLASA I - 10 kg, Zadanie nr 36 - WIŚNIE KLASA I - 50 kg, Zadanie nr 37 - MALINY KLASA I - 300 kg, Zadanie nr 38 - ŚLIWKA WĘGIERKA ŚWIEŻA KLASA I - 50 kg, Zadanie nr 39 - TRUSKAWKA ŚWIEŻA KLASA I - 300 kg, Zadanie nr 40 - JABŁKA ŚWIEŻE LETNIE KLASA I - 700 kg, JABŁKA KLASA I - 10 000 kg, Zadanie nr 41 - SOCZEWICA ZIELONA KLASA I - 50 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Formularz „oferta wykonawcy” (sporządzony według wzoru – zał. nr 1 do SIWZ). 2) Oferta cenowa – wypełnione przez wykonawcę formularze cenowe (zał. nr 5 do SIWZ).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach