Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki im. Papieża Jana Pawła II ogłasza przetarg
- Adres: 22400 Zamość, Aleje Jana Pawła II
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 846 773 333 , fax. 846 386 669
- Data zamieszczenia: 2018-02-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki im. Papieża Jana Pawła II
Aleje Jana Pawła II 10
22400 Zamość, woj. lubelskie
tel. 846 773 333, fax. 846 386 669
REGON: 605013400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.zam.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa warzyw i owoców - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa zadań i owoców. Zadanie nr 1 - CEBULA ŚWIEŻA KLASA I - 2400 kg, Zadanie nr 2 - CEBULA CZERWONA KLASA I - 30 kg, Zadanie nr 3 - KAPUSTA BIAŁA PÓŹNA KLASA I - 2 000 kg, KAPUSTA ŚWIEŻA BIAŁA MŁODA KLASA I - 2 200 kg, Zadanie nr 4 - ZIEMNIAKI JADALNE PÓŹNE KLASA I - 54 000 kg, ZIEMNIAKI JADALNE MŁODE KRAJOWE KLASA I - 15 000 kg, Zadanie nr 5 - KAPUSTA KISZONA Z MARCHEWKĄ - 3 300 kg, OGÓREK KISZONY - 900 kg, Zadanie nr 6 - KAPUSTA ŚWIEŻA PEKIŃSKA KLASA I - 1 200 kg, Zadanie nr 7 - KOPEREK ZIELONY ŚWIEŻY NATKA - 200 kg, Zadanie nr 8 - OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY KLASA I - 1 500 kg, Zadanie nr 9 - OGÓREK SZKLARNIOWY ŚWIEŻY KLASA I - 700 kg, Zadanie nr 10 - PAPRYKA KRAJOWA CZERWONA, ŻÓŁTA KLASA I - 900 kg, Zadanie nr 11 - PIECZARKA GATUNEK I - 1 200 kg, Zadanie nr 12 - SAŁATA MASŁOWA KLASA I - 1 100 kg, Zadanie nr 13 - SAŁATA LODOWA KLASA I - 50 kg, MIX SAŁAT - 4 kg, Zadanie nr 14 - BROKUŁY ŚWIEŻE KLASA I - 50 kg, Zadanie nr 15 - KAPUSTA WŁOSKA KLASA I - 600 kg, Zadanie nr 16 - SZCZYPIOREK ŚWIEŻY KLASA I - 120 kg, Zadanie nr 17 - BURAKI ĆWIKŁOWE PÓŹNE KLASA I - 7 000 kg, BURAK MŁODE WCZESNE KLASA I - 2 500 kg, Zadanie nr 18 - CZOSNEK ŚWIEŻY KLASA I - 40 kg, Zadanie nr 19 - NATKA PIETRUSZKI ŚWIEŻA KLASA I - 150 kg, Zadanie nr 20 - PIETRUSZKA KORZEŃ PÓŹNA KLASA I - 4 300 kg, PIETRUSZKA Z NATKĄ (korzeń pietruszki +natka) - 110 kg, Zadanie nr 21 - POR ŚWIEŻY KLASA I - 650 kg, Zadanie nr 22 - SELER KORZENIOWY ŚWIEŻY KLASA I - 4 800 kg, SELER Z NACIĄ (korzeń selera + nać) - 110 kg, Zadanie nr 23 - MARCHEW ŚWIEŻA KLASA I - 15 000 kg, MARCHEW MŁODA KLASA I - 4 200 kg, Zadanie nr 24 - POMIDORY ŚWIEŻE KLASA I - 3 000 kg, Zadanie nr 25 - RZODKIEWKA ŚWIEŻA KLASA I - 100 kg, Zadanie nr 26 - KALAFIOR ŚWIEŻY KLASA I - 1 200 kg, Zadanie nr 27 - BOTWINA KLASA I - 200 kg, Zadanie nr 28 - FASOLKA SZPARAGOWA ŚWIEŻA ŻÓŁTOSTRĄKOWA - 300 kg, Zadanie nr 29 - FASOLA CZERWONA - 30 kg, Zadanie nr 30 - KAPUSTA ŚWIEŻA CZERWONA KLASA I - 1 600 kg, Zadanie nr 31 - GROCH JAŚ KARŁOWY KLASA I - 450 kg, Zadanie nr 32 - SZPINAK ŚWIEŻY LIŚCIE KLASA I - 200 kg, Zadanie nr 33 - CUKINIA ZIELONA ŚWIEŻA KLASA I - 40 kg, Zadanie nr 34 - RABARBAR ŚWIEŻY - 120 kg, Zadanie nr 35 - BANANY KLASA I - 400 kg, MANDARYNKI lub KLEMENTYNKI KLASA I - 250 kg, POMARAŃCZA KLASA I - 40 kg, WINOGRON BIAŁY, CZERWONY KLASA I - 10 kg, CYTRYNY KLASA I - 500 kg, LIMONKI KLASA I - 10 kg, Zadanie nr 36 - WIŚNIE KLASA I - 50 kg, Zadanie nr 37 - MALINY KLASA I - 300 kg, Zadanie nr 38 - ŚLIWKA WĘGIERKA ŚWIEŻA KLASA I - 50 kg, Zadanie nr 39 - TRUSKAWKA ŚWIEŻA KLASA I - 300 kg, Zadanie nr 40 - JABŁKA ŚWIEŻE LETNIE KLASA I - 700 kg, JABŁKA KLASA I - 10 000 kg, Zadanie nr 41 - SOCZEWICA ZIELONA KLASA I - 50 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Formularz „oferta wykonawcy” (sporządzony według wzoru – zał. nr 1 do SIWZ). 2) Oferta cenowa – wypełnione przez wykonawcę formularze cenowe (zał. nr 5 do SIWZ).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Cykliczne dostawy warzyw i owoców na potrzeby żywieniowe Kolejowego Szpitala Uzdrowiskowego w Nałęczowie
Dodano: 2024-04-08 - Cykliczne dostawy warzyw i owoców na potrzeby żywieniowe Kolejowego Szpitala Uzdrowiskowego w Nałęczowie
Dodano: 2024-03-18 - ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO W ADAMOWIE
Dodano: 2024-02-01 - Sukcesywna dostawa owoców i warzyw zamawianych na potrzeby warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej.
Dodano: 2023-12-11 - „DOSTAWA OWOCÓW, WARZYW ORAZ JAJ DO SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO WOJEWÓDZKIEGO SZPITALA PSYCHIATRYCZNEGO W RADECZNICY”
Dodano: 2023-10-27 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej w Firleju
Dodano: 2023-04-11 - ZAKUP I DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. GEN. FRANCISZKA KLEEBERGA W WOLI GUŁOWSKIEJ CZĘŚĆ 1- CZĘŚĆ 9
Dodano: 2023-03-22 - dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej II LO w Lubartowie na rok szkolny 2022/2023
Dodano: 2022-08-10 - Sukcesywne dostawy warzyw i owoców
Dodano: 2020-11-03 - Dostawa warzyw
Dodano: 2020-10-12