Szpital Lipno sp. z o. o. ogłasza przetarg
- Adres: 87-600 Lipno, ul. Nieszawska 6
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 054 2880414 , fax. 054 2880414
- Data zamieszczenia: 2010-01-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Lipno sp. z o. o.
ul. Nieszawska 6 6
87-600 Lipno, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 054 2880414, fax. 054 2880414
REGON: 34057205500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitallipno.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa warzyw i owoców - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Botwina pęcz. 200 2 Brokuły szt. 200 3 Burak ćwikłowy kg 9 000 4 Cebula biała kg 1 000 5 Czosnek szt. 700 6 Kalafiory kg 300 7 Kapusta biała kg 3 000 8 Kapusta kwaszona kg 1 500 9 Koperek pęcz. 1 000 10 Marchew kg 8 000 11 Natka pęcz. 1 000 12 Ogórki gruntowe kg 600 13 Ogórki kwaszone kg 1 000 14 Pietruszka - korzeń kg 500 15 Pomidory gruntowe kg 800 16 Pomidory spod osłon kg 150 17 Pory kg 400 18 Rzodkiewka pęcz. 400 19 Sałata szt. 1 000 20 Seler kg 500 21 Szczypiorek pęcz. 800 22 Ziemniaki kg 30 000 23 Ziemniaki wczesne kg 7 000 24 Jabłka kg 1 500 Wykonawca dostarcza przedmiot zamówienia transportem przystosowanym do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, spełniający wymagania na podstawie art. 22 ust. 1 pkt 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych, którzy: 1. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, 2. posiadają wiedzę i doświadczenie, 3. dysponują odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 4. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej, umożliwiającej wykonanie zamówienia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferta powinna zawierać następujące dokumenty: 1. formularz oferty, 2. formularz cenowy, 3. oświadczenie w trybie art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, 4. oświadczenie w trybie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych, 5. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, 6. pełnomocnictwo do podpisania oferty, jeżeli nie wynika ono z odrębnych dokumentów, np. z odpisu z rejestr.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitallipno.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół Miejskich w Golubiu - Dobrzyniu - owoce
Dodano: 2015-12-14 - Realizacja imiennych talonów na artykuły żywnościowe pierwszej potrzeby i podstawowe środki czystości (higieniczno-sanitarne) dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Grudziądzu w okresie od dnia 2 stycznia 2016 r. do dnia 31 grudnia 2016 r
Dodano: 2015-12-09 - Dostawa przetworów owocowo- warzywnych, CPV- 15300000-1
Dodano: 2015-08-27 - Realizacja imiennych talonów na artykuły żywnościowe i środki czystości (higieniczno-sanitarne) pierwszej potrzeby dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Grudziądzu w okresie od dnia 2 stycznia 2015 r. do dnia 31 grudnia 2015 r.
Dodano: 2014-12-05 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16
Dodano: 2014-12-03 - Dostawa przetworów owocowo - warzywnych dla potrzeb PUC S. A. - CPV 15300000-1
Dodano: 2014-08-08 - Dostawy różnych artykułów spożywczych do przedszkoli publicznych, żłobka, szkół podstawowych i gimnazjów z terenu gminy Świecie
Dodano: 2014-07-15 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2014-01-09 - Realizacja imiennych talonów na artykuły spożywcze i chemiczne dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Grudziądzu w okresie od dnia 2 stycznia 2014 r. do dnia 31 grudnia 2014 r
Dodano: 2013-12-09 - Dostawy owoców i warzyw dla Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu
Dodano: 2013-11-26