Zakład Gospodarki Komunalnej ogłasza przetarg
- Adres: 44-280 Rydułtowy, ul. Raciborska 150
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 4577097 , fax. 032 4577097
- Data zamieszczenia: 2011-03-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Gospodarki Komunalnej
ul. Raciborska 150 150
44-280 Rydułtowy, woj. śląskie
tel. 032 4577097, fax. 032 4577097
REGON: 24079644400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zgk-rydultowy.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa usług cateringowych i posiłków regeneracyjnych dla potrzeb uczestników szkoleń projektu pn. Zielony staż - program aktywizacji zawodowej i społecznej osób niepełnosprawnych w Rydułtowach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych i dostawa posiłków regeneracyjnych dla potrzeb uczestników szkoleń pn. Zielony staż - program aktywizacji zawodowej i społecznej osób niepełnosprawnych w Rydułtowach współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. 2. Świadczenie usług cateringowych polegało będzie na przygotowaniu, dostarczeniu do wskazanej przez Zamawiającego sali (na terenie Rydułtów) wraz z podaniem do stołu poczęstunku składającego się się z bufetu kawowo - deserowego oraz obiadu. 1) Menu bufetu kawowo - deserowego przygotowane z produktów własnych Wykonawcy dla uczestników szkoleń będzie obejmowało: - kawę czarną z ekspresu lub rozpuszczalną po jednej na osobę, - herbatę czarną tradycyjną po jednej na osobę, - ciastka, herbatniki min. 50 gram na osobę, - cukier, śmietankę do kawy, cytrynę do herbaty dla wszystkich uczestników. 2) Obiad dla jednej osoby przygotowany z produktów własnych Wykonawcy powinien zawierać: - dodatek skrobiowy lub kasza, lub ryż, lub makaron, - sztuka mięsa lub sztuka ryby, - dodatek warzywny - woda mineralna 0,3 l na osobę Zamawiający dopuszcza raz w tygodniu dostarczenie dania jednogarnkowego typu bogracz, lub bigos, lub potrawka, lub gołąbki, wraz z pieczywem. 3) Sposób podania: - obiadu w ramach cateringu: w godzinach i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego, danie podane na ciepło, z zapewnieniem naczyń i sztućców oraz pozostałych elementów niezbędnych do prawidłowej usługi cateringu, - bufetu kawowo - deserowego: w godzinach i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego, w formie szwedzkiego stołu z zapewnieniem filiżanek, talerzyków łyżeczek i serwetek. Wykonawca zobowiązany jest do uprzątnięcia każdorazowo pomieszczenia po posiłku. 4) Ilość zestawów obiadowych wraz z bufetem kawowo - deserowym określa się maksymalnie na 1848 cateringów z rozbiciem na poszczególne lata: - rok 2011: 1144 zestawów cateringowych - rok 2012: 528 zestawów cateringowych - rok 2013: 176 zestawów cateringowych 3. Dostawa posiłków regeneracyjnych polegała będzie na dostarczeniu w miejsce wskazane przez Zamawiającego (na terenie Rydułtów) gotowych do bezpośredniego spożycia posiłków. 1) Posiłek regeneracyjny dla jednej osoby przygotowany z produktów własnych Wykonawcy powinien zawierać: - dodatek skrobiowy lub kasza, lub ryż, lub makaron, - sztuka mięsa lub sztuka ryby, - dodatek warzywny - woda mineralna 0,5l na osobę. 2) Sposób podania posiłku regeneracyjnego: w godzinach i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego, danie podane na ciepło w pojemniku termoizolacyjnym z kompletem sztućców jednorazowych i serwetek. 3) Ilość posiłków regeneracyjnych określa się maksymalnie na 2080 sztuk. Posiłki będą dostarczane tylko w 2012 roku. 4. Obsługa konferencji na 100 osób w formie szwedzkiego bufetu polegała będzie na przygotowaniu, dostarczeniu do wskazanej przez Zamawiającego sali (na terenie Rydułtów) wraz z podaniem poczęstunku składającego się z bufetu kawowo-deserowego oraz bufetu składającego się z dań ciepłych, zimnych zakąsek, sałatek. 1) Menu bufetu kawowo-deserowego przygotowane z produktów własnych Wykonawcy dla uczestników konferencji będzie obejmowało: - kawę czarną z ekspresu lub rozpuszczalną 100 szt - herbatę czarną tradycyjną 80 szt - cukier, śmietankę do kawy, cytrynę do herbaty dla wszystkich uczestników - ciasta 3 rodzaje 15 kg - owoce drobne typu winogrona, mandarynki kiwi itp. 10 kg 2) Bufet składający się z dań ciepłych, zimnych zakąsek, sałatek przygotowany z produktów własnych Wykonawcy powinien zawierać: - bogracz w podgrzewaczach - 80 porcji - wędliny 3 kg - pieczenie na zimno 4 kg - pasztety, terryny mięsne 3 kg - sery różnego rodzaju 3 kg - sosy: tatarski, czosnkowy, chrzanowy - 50 porcji - kurczak w galarecie - 40 porcji - ozory w galarecie - 40 porcji - jaja faszerowane - 60 porcji - chleb 15 kg - masło 1,5 kg - sałatka z brokułami 3 kg - sałatka grecka 3 kg - sałatka z kurczakiem 3 kg - pieczarki marynowane 1 kg - ogórki konserwowe 1 kg 3) Sposób podania: - bufet kawowo-deserowy o godzinie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego, w formie szwedzkiego stołu z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, łyżeczek, serwetek, termosów, - Dania ciepłe, zimne, sałatki o godzinie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego, w formie szwedzkiego stołu z zapewnieniem naczyń i sztućców oraz pozostałych elementów potrzebnych do prawidłowej usługi cateringu Wykonawca zobowiązany jest do uprzątnięcia pomieszczenia po posiłku. 5. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie w okresie od dnia podpisania umowy do dnia 28 lutego 2013 roku. Szkolenia odbywały się będą w dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:00 do 16:00. Jednorazowo w ciągu dnia w szkoleniach będzie uczestniczyło maksymalnie do 13 osób. W konferencji będzie uczestniczyło maksymalnie 100 osób, która odbędzie się pod koniec lutego 2013 roku. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zgk-rydultowy.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
Numer postępowania: ZP/24/MGW/2016
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
Dodano: 2016-07-22- Przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla dzieci i uczniów Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 4 w Tychach w roku 2016/2017
Dodano: 2016-06-30 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-23 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-09 - Posiłki dla klientów MOPS w Mysłowicach
Dodano: 2016-06-03 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA PIELGRZYMÓW PRZEBYWAJĄCYCH W MIEŚCIE CHORZÓW W DNIACH 19.07.2016 - 29.07.2016 R., W ZWIĄZKU ZE ŚWIATOWYMI DNIAMI MŁODZIEŻY ZADANIE PODZIELONE NA 2 CZĘŚCI
Dodano: 2016-05-27 - Usługa całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów w formie cateringu dla SPSK nr 6 SUM w Katowicach Górnośląskie Centrum Zdrowia Dziecka im. Jana Pawła II (3)
Dodano: 2016-05-20 - świadczenie usług cateringowych podczas kursów specjalizacyjnych dla lekarzy uczestniczących w projekcie pn: Rozwój kształcenia specjalistycznego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju
Dodano: 2016-05-19 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA UCZESTNIKÓW PROGRAMÓW EDUKACYJNYCH WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA KRYZYSOWEGO I OCHRONY LUDNOŚCI
Dodano: 2016-05-10 - Zawarcie umów w ramowych na świadczenie usług cateringowych w związku z wydarzeniami, eventami, konferencjami i innymi spotkaniami, realizowanymi przez Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
Dodano: 2016-05-04